קניתי Xtreamer. מחפש המלצה על ראוטר בתקן n לצפייה ב-HD
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
הי
במזל טוב קיבלתי אתמול את ה- Xtreamer וניסיתי (ללא תקוות רבות) לנגן סרטי HD 1080p/720p מהמחשב הביתי דרך הרשת האלחוטית, וכמובן שקיבלתי אך ורק גמגומים ולא ממש סרטים. גם סרטי DVD ששמרתי בפורמט ISO לא התנגנו.
מאחר והראוטר שלי הוא ישן (g) ברור לי שהוא הצוואר בקבוק.
מחפש המלצה של ראוטר 802.3n מבעלי ניסיון בצפייה בסרטי HD מלא. הבנתי שיש ראוטרים בתקן n שמגמגמים בכל זאת.
אשמח לקבל דגם ספציפי ולא רק שם מותג ( Linksys וכו )
בתודה
ליאור
במזל טוב קיבלתי אתמול את ה- Xtreamer וניסיתי (ללא תקוות רבות) לנגן סרטי HD 1080p/720p מהמחשב הביתי דרך הרשת האלחוטית, וכמובן שקיבלתי אך ורק גמגומים ולא ממש סרטים. גם סרטי DVD ששמרתי בפורמט ISO לא התנגנו.
מאחר והראוטר שלי הוא ישן (g) ברור לי שהוא הצוואר בקבוק.
מחפש המלצה של ראוטר 802.3n מבעלי ניסיון בצפייה בסרטי HD מלא. הבנתי שיש ראוטרים בתקן n שמגמגמים בכל זאת.
אשמח לקבל דגם ספציפי ולא רק שם מותג ( Linksys וכו )
בתודה
ליאור
לאקסטרימר יש כרגע בעיה ב 1080 בכל מצב.
אבל
שלא יטעו אותך
כללית רשת אלחוטית כולל N (שאמינה יותר בגלל שימוש ב MIMO ) תלויה באיכותה במבנה הביית והחומרים שמשמשים בקירות, הצבת הראוטר נכון והתחנות והמרחק מהראוטר.
בהנחה שהדרייברים טובים כל התוצאות של קצב גבוה מעל רשת קווית שנעשו במבחנים לציוד בתקן N היו בטווחים של 3-4 מטרים בלי קירות לבנים/בטון שחוצצים ובהצבה גבוה של הציוד.
לכן אני מציע לך להתאמץ ולהעביר כבל.
בכל מקרה כל ראוטר של אדימקס ב N יהיה טוב אלה אם אתה רוצה להתעסק בשיפורים וקושחות צד שלישי ואז כדאי לך ללכת על לינקסיס שעולים מעט יותר
ויספקו לך תעסוקה וקונפיגורציה מתקדמת בשפע.
אבל
שלא יטעו אותך
כללית רשת אלחוטית כולל N (שאמינה יותר בגלל שימוש ב MIMO ) תלויה באיכותה במבנה הביית והחומרים שמשמשים בקירות, הצבת הראוטר נכון והתחנות והמרחק מהראוטר.
בהנחה שהדרייברים טובים כל התוצאות של קצב גבוה מעל רשת קווית שנעשו במבחנים לציוד בתקן N היו בטווחים של 3-4 מטרים בלי קירות לבנים/בטון שחוצצים ובהצבה גבוה של הציוד.
לכן אני מציע לך להתאמץ ולהעביר כבל.
בכל מקרה כל ראוטר של אדימקס ב N יהיה טוב אלה אם אתה רוצה להתעסק בשיפורים וקושחות צד שלישי ואז כדאי לך ללכת על לינקסיס שעולים מעט יותר
ויספקו לך תעסוקה וקונפיגורציה מתקדמת בשפע.
לזה התכוונתי בהצבה נכונה - להעלות את הראוטר לגובה 2 מטרים + על ארון או מדף.drixie כתב:לא תגיע ל300 אלא אם הנתב יושב על האנטנה. ואם אתה רוצה להגנת WEP וכו', הקצב ירד עוד. אצלי מספיק שמישהו עומד ליד המחשב וכבר הקצב מתרסק....
אתה יכול לבחור SSD ארוך בן 10 תווים ולהסתיר אותו במקום הצפנות זללניות.
למשתמש הרגיל והמתקדם זו תהייה משימה קשה עד בלתי אפשרית לפצח את זה.
מפצח מומחה והאח של האנלייזר שיחפוץ בך לא יעצר גם ב EWP .
על המחשבים תגביל שיתופים מיותרים ותשתמש ב FW חינמי שיתן יופי של הגנה.
אם תגלה בכל זאת שכן עקשן ומיומן שיגלוש על חשבונך תחסום את ה MAC שלו וגמרנו.
Linksys WRT54GL עם קושחה של DDWRT.tsahibg כתב:באיזה נתב אתה משתמש? ומה המרחק בין הנתב ל-X?Nemesis כתב:סרטי x264 ב-720p מתנגנים אצלי ללא בעיה ב-Xtreamer ברשת g, עם הקושחה המקורית.......
המרחק מהנתב לסטרימר כ-7 מטרים, עם 2 קירות בטון בדרך.
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אם אני קונה ראוטר של לינקסיס (כנראה אקנה את הדגם היקר יותר WRT160N ) מה רע בקושחה המקורית?
למה להסתבך עם קושחה צד ג', שהיא בודאי לא חינמית.
יש למישהו ניסיון עם הראוטר הנ"ל?
הוא אמור לתת טווח רחב יותר מהדגם הזול יותר - ה- 120N.
הוא אמור לתת טווח רחב יותר מהדגם הזול יותר - ה- 120N.
אני קניתי לפני שבוע מודם של לינקסיס דגם: WRT160N וחשבתי שאני אראה חלק את כל התכנים, אבל הופתעתי לרעה!! אחרי משחק עם כל ההגדרות אני מצליח היום לנגן כמו שצריך רק סרטים בפורמט DIVX רגיל (וגם זה לא כל הזמן). סרטים מ-720 ומעלה מגמגמים. לפעמים אפילו מוסיקה ב-mp3 לא מתנגנת כמו שצריך ויש לפעמים קיטועים מעצבנים. הראוטר ממוקם כ- 6 מטר מהסטרימר וחוץ מדלת עץ עם חלון פתוח אין מכשולים בדרך. זה ממש מתסכל.liorreem כתב:אם אני קונה ראוטר של לינקסיס (כנראה אקנה את הדגם היקר יותר WRT160N ) מה רע בקושחה המקורית?
הוא אמור לתת טווח רחב יותר מהדגם הזול יותר - ה- 120N....
הורדתי את ההצפנה, נתתי לראוטר הגדרה שיתמוך רק תקן N ולא Mixed Mode , וגם זה לא עוזר.
כמו שכתבתי קודם גם אני סבלתי מבעיות דומות אצלי.dudidu3 כתב:אני קניתי לפני שבוע מודם של לינקסיס דגם: WRT160N וחשבתי שאני אראה חלק את כל התכנים, אבל הופתעתי לרעה!! אחרי משחק עם כל ההגדרות אני מצליח היום לנגן כמו שצריך רק סרטים בפורמט DIVX רגיל (וגם זה לא כל הזמן). סרטים מ-720 ומעלה מגמגמים. לפעמים אפילו מוסיקה ב-mp3 לא מתנגנת כמו שצריך ויש לפעמים קיטועים מעצבנים. הראוטר ממוקם כ- 6 מטר מהסטרימר וחוץ מדלת עץ עם חלון פתוח אין מכשולים בדרך. זה ממש מתסכל.liorreem כתב:אם אני קונה ראוטר של לינקסיס (כנראה אקנה את הדגם היקר יותר WRT160N ) מה רע בקושחה המקורית?
הוא אמור לתת טווח רחב יותר מהדגם הזול יותר - ה- 120N....
הורדתי את ההצפנה, נתתי לראוטר הגדרה שיתמוך רק תקן N ולא Mixed Mode , וגם זה לא עוזר....
אצלי הראוטר נמצא מעבר לקיר אבל זה קיר של ממד.
לפני האקסטרימר היה שם מחשב אלחוטי עם כרטיס רשת B שהצליח לנגן DIVX ללא בעיה ככה שישר חשדתי באקסטרימר.
רק הרחקה של הדונגל פתרה את הבעיה והיום אפשר לראות את רוב התכנים כולל 720P.
ממליץ לך בחום לנסות להרחיק את הדונגל בעזרת כבר מאריך.