אהלן
בארונית שלי שגובהה סביבות המטר חמישים, שעליה כל המדיה סנטר שלי יושב יש לי 2 אופציות למקום את הסנטר שלי - או בתחתית הארונית (משהו כמו 50 ס"מ מעל הקרקע) או על תקרת הארונית (1.50בהערכה גסה)
אני יודע שעדיף לשים את זה כמה שיותר קרוב לגובה הצפייה, ואני צופה בטלוויזיה על המיטה, בד"כ בחצי שכיבה שכזו (ז"א שגובה העיניים שלי הוא די באמצע הארונית)
ההיגיון שלי אומר שעדיף לי לשים מעל, כי דבר ראשון ממול הסנטר יהיה חלל ריק במצב הזה (בעוד בתחתית המיטה ממול), למרות שאסטטית אני מעדיף שהוא יהיה למטה.
עכשיו השאלה השנייה היא בנוגע לרסיבר - בהנחה ואני באמת שם את הסנטר למעלה, הרסיבר יהיה בחלל למטה, עכשיו הבעיה היא שיש מעין תקרה במדף התחתון (זה לא מדף סגור לחלוטין, אבל הוא כן תחום ע"י מדף עליון ותחתון) ובגלל זה אני חושש שהאיזור לא מספיק מאורר. האם לא מומלץ לשים רסיבר במקום סגור יחסית או שאין חשש בנוגע להתחממות? (יש לציין שאני מכבה אותו כשהוא לא בשימוש)
שאלה בנוגע למיקום הסנטר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
האמת שלא (הבית בשיפוץ קצת בעיה לתת תמונה נורמלית)
אז הכנתי סקיצה די גסה בגוגל סקטצ'אפ
בוא נחלק את השידה הזו לארבע חלקים - גג (החלק העליון שבערך בגובה של הראש של הבנאדם)
חלל גדול (החלל הגדול..)
מדף גדול (מתחת לחלל הגדול)
ומדף קטן (המדף תחתון ביותר)
השאלה שלי היא ככה - איפה עדיף לשים את הסנטר, במדף הגדול או על הגג? (בחלל גדול יש טלוויזיה אז אין מקום)
והאם הרסיבר יכול להיות מונח בכיף במדף הגדול? (עד עכשיו הרסיבר היה על הגג והסנטר במדף הגדול)
תמונה:
[imgbig]http://img63.imageshack.us/img63/1046/shelf.jpg[/imgbig]
אז הכנתי סקיצה די גסה בגוגל סקטצ'אפ
בוא נחלק את השידה הזו לארבע חלקים - גג (החלק העליון שבערך בגובה של הראש של הבנאדם)
חלל גדול (החלל הגדול..)
מדף גדול (מתחת לחלל הגדול)
ומדף קטן (המדף תחתון ביותר)
השאלה שלי היא ככה - איפה עדיף לשים את הסנטר, במדף הגדול או על הגג? (בחלל גדול יש טלוויזיה אז אין מקום)
והאם הרסיבר יכול להיות מונח בכיף במדף הגדול? (עד עכשיו הרסיבר היה על הגג והסנטר במדף הגדול)
תמונה:
[imgbig]http://img63.imageshack.us/img63/1046/shelf.jpg[/imgbig]