yes תחל בניסוי עובדים לשירות VOD
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
[pressrelease]
החל בחודש נובמבר ייצא לדרך ניסוי עובדים לשירות VOD. בניסוי ישתתפו עובדי החברה בלבד.
חברת yes תחל בחודש נובמבר בניסוי לשירות ה- VOD בקרב עובדי החברה לקראת השקת השירות במהלך 2010. השירות יופעל עבור לקוחות yes MaxHD בשלב ראשון, ויאפשר הזמנת סרטים, סדרות, ותוכניות בידור. בניסוי ישתתפו עובדי החברה בלבד והוא צפוי להארך מספר חודשים.
נכון להיום יש מספר בודד של חברות לוויין המאפשרות שירותי VOD ללקוחותיהם.
חברת yes תצטרף לחברות אלו בדומה ל Direct TV.
בניסוי ישתתפו כ 250 עובדי החברה וזאת במטרה לבחון את התשתיות הטכנולוגיות, מערכות הניהול והבקרה וכן את יעילות התהליכים הכרוכים בהפעלת השירות ללקוח.
yes בחרה להפעיל שירות VOD בשיטת Over The Top (OTT) שפירושה שימוש ברשת האינטרנט הציבורית לטובת הזמנת תכנים לצפייה. בכך יכול הלקוח לנצל את תשתית הקיימת בביתו לטובת השירות זאת באמצעות חיבור הממיר הקיים לרשת האינטרנט. הפעלת השירות - הזמנת התכנים והצפייה בהם תעשה כולה כמובן מול מסך הטלוויזיה.
רון אילון, מנכ"ל yes ציין כי :" אנו יוצאים לדרך עם השלב הראשון לקראת השקת שירות ה VOD, אנו נבחן את עצמנו לאורך כל הדרך על מנת להבטיח כי כמו כל שירות ומוצר שהשקנו עד היום, נשיק אותו בצורה הטובה ביותר והנוחה ביותר ללקוח". [/pressrelease]
החל בחודש נובמבר ייצא לדרך ניסוי עובדים לשירות VOD. בניסוי ישתתפו עובדי החברה בלבד.
חברת yes תחל בחודש נובמבר בניסוי לשירות ה- VOD בקרב עובדי החברה לקראת השקת השירות במהלך 2010. השירות יופעל עבור לקוחות yes MaxHD בשלב ראשון, ויאפשר הזמנת סרטים, סדרות, ותוכניות בידור. בניסוי ישתתפו עובדי החברה בלבד והוא צפוי להארך מספר חודשים.
נכון להיום יש מספר בודד של חברות לוויין המאפשרות שירותי VOD ללקוחותיהם.
חברת yes תצטרף לחברות אלו בדומה ל Direct TV.
בניסוי ישתתפו כ 250 עובדי החברה וזאת במטרה לבחון את התשתיות הטכנולוגיות, מערכות הניהול והבקרה וכן את יעילות התהליכים הכרוכים בהפעלת השירות ללקוח.
yes בחרה להפעיל שירות VOD בשיטת Over The Top (OTT) שפירושה שימוש ברשת האינטרנט הציבורית לטובת הזמנת תכנים לצפייה. בכך יכול הלקוח לנצל את תשתית הקיימת בביתו לטובת השירות זאת באמצעות חיבור הממיר הקיים לרשת האינטרנט. הפעלת השירות - הזמנת התכנים והצפייה בהם תעשה כולה כמובן מול מסך הטלוויזיה.
רון אילון, מנכ"ל yes ציין כי :" אנו יוצאים לדרך עם השלב הראשון לקראת השקת שירות ה VOD, אנו נבחן את עצמנו לאורך כל הדרך על מנת להבטיח כי כמו כל שירות ומוצר שהשקנו עד היום, נשיק אותו בצורה הטובה ביותר והנוחה ביותר ללקוח". [/pressrelease]
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 20/10/2009 10:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73352
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אני מנסה להבין - הם רוצים שהלקוח ישתמש בחיבור האינטרנט שלו? ומה אם ללקוח אין חיבור אינטרנט? שיעשה במיוחד בשבילם? ומה עם החיבור שלו איטי מידיי? ומה אם אני בדיוק חייב להוריד משהו וה VOD "שותה" לי את הרוחב פס?ziv_r כתב:[pressrelease]
[/pressrelease]...
מאוד תמוה בעיניי כל הסידור הזה, לא?
לדעתי, רק ההזמנה תעשה באינטרנט ותוכן יעבור דרך הלווין מן הסתם. פשוט, שלא כמו להוט, ליס אין "קו חזור". עד היום זה בוצע באמצעות קו הטלפון שהיה מחובר (או לא) לממיר. שמח שהם מתקדמים הלאה....Huber כתב:אני מנסה להבין - הם רוצים שהלקוח ישתמש בחיבור האינטרנט שלו? ומה אם ללקוח אין חיבור אינטרנט? שיעשה במיוחד בשבילם? ומה עם החיבור שלו איטי מידיי? ומה אם אני בדיוק חייב להוריד משהו וה VOD "שותה" לי את הרוחב פס?ziv_r כתב:[pressrelease]
[/pressrelease]...
מאוד תמוה בעיניי כל הסידור הזה, לא?...
בממיר Yes MAX יש גם יציאת רשת שכרגע לא משמשת לכולם (תקנו אותי אם אני טועה) לכן בעתיד השירות יהיה זמין גם לבעלי ממירים אלו. לדעתי...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
התוכן לא יעבור דרך הלווין.
לא הבנתי מהover the top בזה, זה באמת נשמע לי פתרון שלא יעבוד טוב.
אבל אני עדיין מחכה לראות איך הוא יעבוד ובתקווה במהרה.
מקווה שמדובר במספר חודשים מועטים- דיברנו על הרבעון הראשון של 2010, לא?
לא הבנתי מהover the top בזה, זה באמת נשמע לי פתרון שלא יעבוד טוב.
אבל אני עדיין מחכה לראות איך הוא יעבוד ובתקווה במהרה.
מקווה שמדובר במספר חודשים מועטים- דיברנו על הרבעון הראשון של 2010, לא?
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
שמעתי שזה רק דרך אינטרנט קווי. ומה אם מי שיש לו אינטרנט אלחוטי...?
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73352
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
urik79 - הוא מדבר על סדרות פופולאריות שמשודרות באיחור של עונה שלמה או יותר (או שלא מגיעות בכלל) ועל סרטים שמשודרים בסטריאו
הזוי כל הסיפור הזה, לא?
הזוי כל הסיפור הזה, לא?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
הסתכלתי אתמול באתר של directv (ספקית טלוויזיה בלוויין אמריקאית).
אני חושב שהשיטה ש- yes ישתמשו בה ל- VOD תהיה דומה או זהה.
מה המשמעות ?
לפי מה שאני קראתי באתר, ההתחברות פשוטה ביותר - חיבור מהממיר לראוטר הביתי. כמו שפרסמו, ממירים שאין להם גישה לראוטר יחוברו דרך תשתית הטלפון או החשמל בבית. כאשר מזמינים משהו, צריך לחכות שהתוכן יורד לממיר ואפשר יהיה להתחיל לצפות עוד לפני שכל התוכן ירד, אבל בכל מקרה צריך לחכות. גם שם צריך חיבור של לפחות 2Mbps. ב- yes בחרו 2.5Mbps. וכמו שזה נראה זה יעשה שימוש ברוחב פס של המנוי.
ד"א, לבחירת המהירות אין משמעות לרזולוציית התוכן. ב- directv יש תכני 1080p ב- VOD. כלומר, שבשלב מסויים yes יכולה בלי בעיות להוסיף תכני HD, רק שפשוט צריך יהיה להמתין להם זמן רב יותר.
מה המשמעות ?
לפי מה שאני קראתי באתר, ההתחברות פשוטה ביותר - חיבור מהממיר לראוטר הביתי. כמו שפרסמו, ממירים שאין להם גישה לראוטר יחוברו דרך תשתית הטלפון או החשמל בבית. כאשר מזמינים משהו, צריך לחכות שהתוכן יורד לממיר ואפשר יהיה להתחיל לצפות עוד לפני שכל התוכן ירד, אבל בכל מקרה צריך לחכות. גם שם צריך חיבור של לפחות 2Mbps. ב- yes בחרו 2.5Mbps. וכמו שזה נראה זה יעשה שימוש ברוחב פס של המנוי.
ד"א, לבחירת המהירות אין משמעות לרזולוציית התוכן. ב- directv יש תכני 1080p ב- VOD. כלומר, שבשלב מסויים yes יכולה בלי בעיות להוסיף תכני HD, רק שפשוט צריך יהיה להמתין להם זמן רב יותר.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אני מקווה מאד שזה לא נכון, אין לי כוונה לתת להם להשתמש ברוחב הפס שלי. הם מוזמנים לממן לי שדרוג או לשלם את החלק היחסי של מה שהם צורכים אם הם רוצים, לא מעבר.smallville4r כתב:הסתכלתי אתמול באתר של directv (ספקית טלוויזיה בלוויין אמריקאית).
מה המשמעות ?
ד"א, לבחירת המהירות אין משמעות לרזולוציית התוכן. ב- directv יש תכני 1080p ב- VOD. כלומר, שבשלב מסויים yes יכולה בלי בעיות להוסיף תכני HD, רק שפשוט צריך יהיה להמתין להם זמן רב יותר....
אם כמה ממירים יתחברו יחד לVOD, מה אני אמור לעשות? לתת לאינטרנט לזחול?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

sapir255,
אתה יכול לבחור לא להשתמש ב-VOD של yes
Doron35,
מדובר בשיטה שונה לגמרי מאשר ה-VOD של HOT ולכן חייבים לבדוק,
למרות שאנחנו מכירים את טיב הבדיקות שלהם.
אתה יכול לבחור לא להשתמש ב-VOD של yes
Doron35,
מדובר בשיטה שונה לגמרי מאשר ה-VOD של HOT ולכן חייבים לבדוק,
למרות שאנחנו מכירים את טיב הבדיקות שלהם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
בזמנו, כשתוכן לעשות את זה ביחד עם בזק, הם לא היו מתוכננים להשתמש ב-OVER THE TOP, כלומר - התוכן היה אמור לעבור דרך VPN ודרך בזק עצמם ולא דרך ספק האינטרנט. עקב ההתפתחויות עם בזק (הם לא יכולים להשקיע יותר ביס), התוכנית הזו בוטלה.
לגבי OVER THE TOP, אני מעריך הם בקלות יכולים לעשות BUNDLES עם ספקי אינטרנט ובכך לפתור את הבעיה של השדרוג.
לגבי OVER THE TOP, אני מעריך הם בקלות יכולים לעשות BUNDLES עם ספקי אינטרנט ובכך לפתור את הבעיה של השדרוג.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

התוכנית עם בזק בוטלה לפני פסיקת בית המשפט העליון. אני קראתי שהם הולכים לעבוד בOTT לפני ההשקה של ה-MAXHD.
מעניין אם הם גם מתכוונים לממן לאנשים את המתאמים שיעבירו רשת דרך החשמל.
אני בכל מקרה כבר מוכן, רק צריך switch והממיר יחובר לרשת, רק תגידו מתי...
מעניין אם הם גם מתכוונים לממן לאנשים את המתאמים שיעבירו רשת דרך החשמל.
אני בכל מקרה כבר מוכן, רק צריך switch והממיר יחובר לרשת, רק תגידו מתי...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

לקראת אישור VOD ב-yes? תדגים השירות למשרד התקשורת
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 594&nl=594
חשבתי שזה כבר אושר
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 594&nl=594
חשבתי שזה כבר אושר