שהוא מחובר באופן קבוע לLCD 32 שלי.
מבחינת רשת - השתמשתי באלחוטי, יש לי נתב שתומך ב-N שלקחתי מבזק ללא עלות(בהתחייבות).
לאחר שימוש של שעתיים סה"כ הממכשיר מאד ידידותי , המרחק בין הנתב שמחובר ישירות למחשב ובין הXTREAMER
הוא בערך 5 מטרים +- , הצלחתי לראות סדרות ב720P ללא בעיה בצורה חלקה(house,24), סרטים גימגמו (ice age,matrix..),
בשלב זה כבר החלטתי לשדרג לגרסת הבטא
X2 בצורה תקינה וללא לגים.
בדיקות נוספות שביצעתי -
קבצי ISO של DVD - תקין ללא בעיה - תפריטים עובדים חלק.
שירים בDTS - עושה Pass through בצורה תקינה אני רואה במגבר DTS ושומעים מעולה.
סרט Blueray - דרך הרשת מקרטע ,אשר להבין 40 GB גם לא ציפיתי ,אבל בכל מקרה לא ראיתי במגבר true-hd או משהו כזה ראיתי PCM למרות שב
INFO של השחרור של הסרט רשום שהוא אמור לתת true-hd.
השלט מעצבן ומאייש והמערכת עובדת קצת לאט ,צריך להתרגל, כשנמצאים במסך מסוים יכול לקחת כמה שניות טובות לגמרי מהרגע שלחצתי על כפתור הRETURN ועד
שבפועל אני חוזר למסך הקודם, גם לפעמים יש הרגשה שאני סתם לוחץ והפקודה לא מגיעה למכשיר - כפתורים קשים כאלו שנותנים תחושה של חוסר בטחון ?! לחצתי ? לא לחצתי?!
את המאוורר אני לא שומע כלל והוא מכוון על Med.
את הPRIVIEW בנתיים ביטלתי - זה מעצבן שצריך להמתין בשביל זה...
לא הייתה בעיה מיוחדת בשיתוף מול WINDOWS 7.
תמונות שצולמו ב12M במצלמת הSLR שלי,רואים מהר ויפה. רק כפתור הזום קצת מגיב לאט, אני צריך ללחוץ כמה פעמים,
זה חלק מהבעיות של השלט שלפעמים מרגיש שצריך להשקיע כח בלחיצה או ששום דבר לא יקרה
אני עכשיו מחובר אליו מהעבודה בפורט שבחרתי בHTTP ממשק מאד נחמד אפשר לראות את הקבצים שמחוברים למכשיר אך לא את תיקיות הרשת...
ניתן להוריד / לצפות בתמונות שנמצאות במכשיר..כרגע אין לי דיסק קשיח אז יש DOK מחובר.
עוד משהו בגרסת הבטא יש צליל כמו בPS3 בנווט בתפריטים- רק חבל שהוא בDELAY וגם פעם משמיע אותו ופעם לא....
בסך הכל נראה שהוא עושה את העבודה אני מאד מרוצה, עכשיו אוכל להתחיל לראות את כל מה שצברתי ב720P, כשאני אשדרג את הטלוויזיה אני אשקול פתרון לא אלחוטי כדי להעביר 1080 למרות שלא ניסיתי ויכול להיות
שזה דווקא כן יעבוד ברשת אצלי.
התבאסתי שלא מצאתי תמיכה בYAMJ ואם אני רוצה לראות תקצירים אני צריך להכנס לתוך קובץ תמונה ולראות אותם. - האם יש פתרון לזה?