תרגומי סדרות באתרי התרגום

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73385
שם מלא: ערן
נתן תודות: 648 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #41 

ziv_r כתב:
Huber כתב: (פעם עשיתי את הטעות של להיכנס לביצה הזו ולנסות להבין למה ומי נגד מי - טעות שאני לא אחזור עליה בעתיד, אין לי זמן או רצון להיכנס למלחמות המיותרות של ה"סצנה" הזו).
...
...
מצטטים אותי - איזה כבוד :oops:

:lol:

הציטוט מסביר את הידע, פעם ניסיתי להבין מי נגד מי ולמה, ונאמר לי שסרטים לא שייך לאף קבוצה והוא אתר "עצמאי", בגלל זה אני מנסה להבין את התגובה של עופר.

sBaB
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 106 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #42 

Huber כתב:guyezra - אני חושב על זה כבר הרבה זמן. האתר הראשון שיישם עידכונים (RSS נניח) לסדרות יזכה אצלי בהמון נקודות זכות. כיום אני נכנס כל שבוע פעם בשבוע או יותר לשלושת אתרים הכתוביות ומחפש סידרה סידרה תרגומים- דבר שגוזל זמן מיותר. אם האתר היה שולח עידכון כלשהו (מייל, RSS וכו) כל פעם שהיה כתובית חדשה בסידרה אני אישית הייתי נשבע לו אמונים :lol:

ד"א - שלא תבינו לא נכון, אני מאוד מעריך את ההשקעה של החברה האלו והייתי בין הראשונים שתרם לקבוצה שנתבעת כרגע, אבל ההתהלות שלהם בינם לבין עצמם מזכירה לי חבורת ילדים בני 6. אותה התנהלות פוגעת בנו ובעקיפין בהם בחזרה.
...
לכל האתרים המדוברים יש פונקציה של RSS שעובדת לא רע וטורק הגדילו לעשות ונתנים גם פונקציה של עדכון במייל לסדרות או סרטים שביקשת להתעדכן כאשר יוצא תרגום חדש, פונקציה מצויינת לדעתי.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46430
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5086 פעמים

שליחה #43 

Huber,
מה "פעם"? זה היה עמוד קודם, לפני שעתיים :lol:

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #44 

theAman כתב:הבעיה הנוספת שבה נתקלתי באתר "סרטים" היא שהם לא מוכנים לקבל תרגומים של מתרגמים אחרים לסדרות שלא מתורגמות.
לדוגמה, לפרק 3 של העונה הזו של דקסטר, לא היה תרגום כבר די הרבה זמן.
קם לו מישהו, תירגם ושלח להם את התרגום, הם החליטו שלא לפרסם את התרגום בגלל שמירת אמונים למתרגמים המקוריים (אין שום בעיה עם זה, רק למה התרגום לא יכול לבוא בנוסף?).
כאשר הוא נתקל בהתנגדות, הוא העלה את התרגום לאתר אחסון (משם אני השגתי אותו) ופרסם לינק שלו באחת ההודעות.
צוות האתר מחק לו את ההודעה.

אז נכון, האתר הוא אתר פרטי ולנו אין כל יכולת לשנות את ההתנהלות חוץ מלנסות למצוא אלטרנטיבות אחרות, אבל אם המטרה היא ליצור סולידריות עם המתרגמים, אז התוצאה היא בהחלט הפוכה מזה.
אנחנו לא מנסים לתקן פה את דרכם של מנהלי אתר "סרטים", אין לנו את מערכת השיקולים שיש להם ואנחנו באמת לא יודעים מה קורה מאחורי הקלעים, אנחנו רק משתפים חוויות בין המשתתפים פה.
...
כן ואני נתקלתי בסדרה בשם העוקץ שכבר המון זמן לא מתרגמים אותה ובחורה אחת תרגמה שני פרקים והיא אומרת שם שהיא מוכנה לשלוח במייל , כי אף אתר לא הסכים להעלות את התרגום שלה . זה נראה גרוע , אני חושב שאני אציע לה להעלות את זה לאתר מחו"ל שלא שייך לסצינה , רק מעניין לדעת אם ארשום את זה שם אם זה לא יעלם :lol:
ד"א לאיזה אתר אתם הייתם ממליצים להעלות במקרה כזה ?

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #45 

truejoker,
כל אחד מה -SHARES למיניהם (Rapidshare ודומיו) יכול להיות טוב.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #46 

אני התכוונתי לאתר כתוביות , כך שמי שירצה ימצא את זה גם אחרי זמן . שהרי אם אין לה מנוי פרימיום , הכתובית תעלם אחרי חודש

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35101
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #47 

למשל זה
http://subscene.com/

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #48 

תנסה לשלוח גם לפה:

http://www.subscenter.org/

אני חושב ששם כנראה יתנו לה יחס (Y)

michael100
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 288
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #49 

Huber כתב:- אני חושב על זה כבר הרבה זמן. האתר הראשון שיישם עדכונים (RSS נניח) לסדרות יזכה אצלי בהמון נקודות זכות".

בטורק יש אפשרות לבחור סדרות מועדפות ולקבל RSS כל פעם שיוצא להן תרגום.
...

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #50 

כן - מסתבר שהאתר הזה עבר הרבה שינויים - יישר כח, אני רץ לבחור (Y)

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #51 

אני מבקש כאן מהחברים שקראו את כל השרשור, שאם הם נתקלים בכתוביות של מתרגמים פרטיים ושאין אותם באתר "סרטים" או "טורק", בבקשה לשלוח לי אותו בפרטי ואני כבר יעלה אותו לאתר סאבסנטר (בתנאי שהתרגום לא ברמה של ילד בכיתה ג'...).

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #52 

TOXIN , מישהו העלה את הכתוביות לאתר FILEFLAYER , והורדתי אותן , אני אבדוק אותן כשאראה את הפרקים ובמקרה והן טובות , אני אשלח לך אותן , עם שם המשתמש שתרגם ושם המשתמש שהעלה אותן לאתר

אני מיד פעם חוטא בנסיון תרגום (כאשר הצפיה בסרט עם כתוביות באנגלית פוגעת לי בחוויה ), אני אישית לא יכול לומר שזה בכלל שווה הרבה (וזה לוקח המון זמן , קרוב לחודשיים לסרט אחד :lol: ), כך שאני בהחלט מעריך את רמת האנגלית , ואת היכולת של המתרגמים האלו

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #53 

זה יהיה מעולה ג'וקר (Y)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #54 

למה לא לעבור גלובלית ל opensubtitles.org?

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #55 

חבר'ה,
אני חוזר קצת אחורה בשרשור, לגבי העניין שהעלו כאן בנושא עיכוב הפרקים ב-Yes/Hot, לעומת ארה"ב.
אין בעיה מבחינתי להמתין חודש עם סדרה, ולצפות בה מוקלטת ב- MaxHD.
הבעיה היא שב- Yes הסאונד לא מועבר ב- DD, להבדיל ממה שמשוחרר לאינטרנט..

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #56 

עופר, לדעתי OPENSUBTITLES מעוצב בצורה לא טובה בכלל. אין מה להשוות עם אתר "סרטים" ואפילו "טורק" החדש.
גילי, לדעתי לוקח לסדרות להגיע קצת הרבה יותר מחודש ליס ולהוט. חוץ מזה שהם לא מועברות בDD, רק אני שמתי לב בהרבה פעמים שהתרגום העברי לוקה בחסר? לי אישית זה קצת הציק לראות סלנג שלא מתורגם נכון או לפעמים דילוג על משפט קצר שנראה לא חשוב.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #57 

toxin כתב:עופר, לדעתי OPENSUBTITLES מעוצב בצורה לא טובה בכלל. אין מה להשוות עם אתר "סרטים" ואפילו "טורק" החדש.
.
...
+1 לזה , אני משתדל לחפש באתרים אחרים ולא שם

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #58 

truejoker כתב:
toxin כתב:עופר, לדעתי OPENSUBTITLES מעוצב בצורה לא טובה בכלל. אין מה להשוות עם אתר "סרטים" ואפילו "טורק" החדש.
.
...
+1 לזה , אני משתדל לחפש באתרים אחרים ולא שם
...
+2

על נוחות שימוש אתר יכול ליפול או לקום - למשל טורק בעיצוב הקודם שלו היה מבחינתי NO NO רציני והייתי נכנס לשם רק הייתי חייב (ולפעמים גם אז הייתי רואה ללא תרדום ולא נכנס לשם).

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”