מיקרוסופט - XBOX כבר ניצחה את ה PS3 בדור הנוכחי

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #1 

http://news.spong.com/article/19503/Mic ... Generation

מיקרוסופט הכריזה כי למרות הבוסט הזמני במכירות של ה PS3 מאז שיחרור גירסת ה SLIM היא צופה שה XBOX ימכור יותר יחידות בדור הנוכחי באופן כללי לכל אורכו וגם כמובן השנה בחישוב שנתי כללי.

לדעתי יש משהו בדבריו - הורדת המחיר ב PS3 באה בגדר "מעט מידיי מאוחר מידיי" .
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 19/10/2009 17:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #2 

לא ממש קשור אבל איך בדיוק הכותרת של המאמר קשורה לכותרת שלך? כבר ניצחה? שמעת על הWII?
חוץ מזה, יש עוד 3 שנים עד שהקרב הזה נגמר. אני בספק שמיקרוסופט בטוחים שהם ניצחו (במיוחד שהם בבירור לא ניצחו בינתיים ביחס לנינטנדו) אלא רק מנסים להרגיע בעלי מניות. מי שחושב שהוא ניצח באמצע הדרך יפסיד בגלל השאננות שלו. אם בא לך להיות נביא, בבקשה. שאר האנשים לא הולכים לצאת בהצהרות לגבי העתיד.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

אנגלית בסיסית:

[left]"What I can tell you is we remain confident that Xbox 360 will not only outsell PS3 for the full calendar year, but for this entire generation,"[/left]

ולא, אני לא משווה את ה XBOX ל WII מכיוון שלרב אנשים לא מתלבטים בין WII ל PS3/XBOX, אלו קונסולות שפונות לקהלים שונים לגמרי ויש לא מעט אנשים שמחזיקים את שניהם או אפילו את שלושתם.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אתה יכול להסתכל על המציאות איך שאתה רוצה. WII היא חלק מהדור הזה. והיא מנצחת ובענק. להגיד שבגלל שהאקס בוקס מנצחת את הפס3 היא מנצחת את כל הקרב הזה זו התעלמות מוחלטת מהמציאות.
ושוב - אנליסטים ואנשי יחסי ציבור של מיקרוסופט יכולים להגיד מה שהם רוצים. משלמים להם לעשות יחסי ציבור. אם המתחרה שלך מוכר יותר ממך בחודש מסויים אתה צריך לסובב את זה איכשהו לטובתך.. אנגלית בסיסית אנגלית בסיסית (אגב האנגלית שלי ממש לא רעה) או שלא צריך להאמין לכל מה שקוראים?

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

אני מביא ציטוט של מיקרוסופט (אפילו רשמתי בכותרת "מיקרוסופט -" וציינתי בפירוש בידיעה עצמה שזה מה שמיקרוסופט אומרת) אז מה הקשר למציאות? 8O

בחור, קח את החיים בקלות, למד הבנת הנקרא ולשים דברים בהקשרם וחדל להתלהט על דברים מיותרים :wink:

ד"א - איך שלא תסתכל על זה, ציטוט של מיקרוסופט או ניחוש מלומד שלי - המציאות היא שכבר כמה שנים רצוף ה XBOX מוכר הרבה יותר מה PS3 ולדעתי האישית סוני כבר לא תדביק את הפער.

הקטע המדהים הוא שחלק קוראים לי PS3 FANBOY ומצד שני חלק מאשימים אותי בעיוות המציאות לטובת ה XBOX.
YOU CANT WIN - HA? :lol:

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אני דיברתי את הכותרת וערכת.
להגיד מעט מידי מאוחר מידי זה טוב ויפה אבל היסטורית, חלק לא מבוטל מהמכשירים נמכרים אחרי הורדות המחירים העיקריות. יש הרבה מה להגיד גם על כמות הקונסולות שמיקרוסופט מכרה בשנים הראשונות (אני עקבתי אחרי זה די הרבה והמון אמריקאים קנו אקס בוקס שני אחרי שהם קנו הרבה משחקים והראשון מת.. יש אנשים שהחליפו 7-8 מכשירים כשעדיין עקבתי אחרי זה).

אני לא רוצה לקרוא לאף אחד פנבוי ואם אתה רוצה להעלב תעלב ואם לא, אז לא. בכל אופן לא התכוונתי לרמוז לזה. כל מה שאני אומר זה שמאמר כמו מה שציטטת אליו לא ממש משנה הרבה כי זה מאמר מוזמן מראש כמו שאומרים. ברור שזה מה שמיקרוסופט תגיד. אתה מצפה שהם יגידו "מצטערים, הפסדנו"? וגם יכול להיות שמעכשיו הפס3 יתחיל למכור יותר לתמיד בגלל שסוף סוף ב300$ אנשים מוכנים לקנות אותו, או מכל מיני סיבות אחרות. אני רק אומר, זה מאמר מיותר מלכתחילה ולא צריך להתייחס לכזה דבר. ממש לא אכפת לי אם מיקרוסופט או סוני תנצח במיני קרב שיש בין שתיהן. אין לי מניות בהן ואני לא ממש מתכוון לקנות מניות בחברות האלה. רוצה עכשיו שיתחילו לקרוא לי פנבוי במקומך? :lol:

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #7 

הXBOX360 שלי עדיין יושב לו במחסן של באג בדיזנגוף סנטר... :הולך עצוב: http://www.hometheater.co.il/vp931180

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #8 

קצת כמו שלבייב אמר בזמנו שAFI תכפיל את עצמה פי 7 והיא באמת הכפילה את עצמה פי 2 תקופה לא רוכה אח"כ, ואנחנו יודעים איפה היא ולבייב היום...

כרגע מיקרוסופט (וגם נינטנדו) חווה בפעם הראשונה בדור הנוכחי פיגור במכירות, אחרי סוני, בהתחשב שעד כמה שאני זוכר (את האמת מזמן לא שמעתי נתונים חדשים) יש לסוני משהו כמו 23 מיליון יחידות ולמיקרוסופט מעט מעל 30 עושה רושם שהכל עוד פתוח.

קיצור עוד אמירה לשם הרגעת משקיעים וכה.. את הנכונות נדע עוד כ-3 שנים (למרות שכבר לאחר עונת החיגם הנוכחית אפשר יהיה לזהות אם מדובר בהיפוך מגמה אמיתי או רק בוסט חולף)

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #9 

מיקרוסופט יכולים להגיד מה שבא להם.
נכון לתקופת החגים הזאת הם לא יחגגו בשלג אלא סתם יאכלו אותו.
מלבד התוספת האקסקלוסיבית של GTA אין להם שום דבר בקנה שידוע ו/או שווה איזכור.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #10 

עם כמות התקלות בקונסולות שלה (אחת הסיבות בגינן רכשתי PS3 ולא XBOX) אני לא מבין איך MS מעיזה להצהיר כאלו הצהרות.

לפי איך שנראית המגמה כיום אני מאמין שבסופו של דבר מבחינת מספר הקונסולות סוני תנצח גם את נינטדו ובטח ובטח שגם את MS. נינטנדו הצליחו לשמור על ההייפ עד שלב מאוחר יותר מכפי שחשבתי בהתחלה, אך בסופו של דבר אני חושב שמדובר בקונסולה עם אחוזי הבויידם הגבוהים ביותר.
הXBOX הוא מוצר בעייתי, המון דגמים שקשה מאוד לעקוב אחריהם והמון המון בעיות שעדין לא לגמרי נפתרו.
לPS סביר להניח שיש את הפוטנציאל העתידי הטוב ביותר ובדומה לPS2 הם ימשיכו למכור אותה הרבה זמן אחרי שXBOX 360 וWII יעלמו מהמדפים. זאת הרבה בזכות כונן הBR, שאני מתייחס אליו כאל בונוס מאוד נחמד.
אין ספק שהPS3 SLIM יחד עם הורדת המחיר והשיווק האגרסיבי יותר, היו צריכים להגיע מוקדם יותר, אך אני לא מאמין שזה מאוחר מדי. מה שיפה יותר בעיניי, זה ההצלחה היחסית בישראל לאור העובדה שאין משחקים פירטיים.
אגב, מבחינת רווחים, סביר להניח שסוני יסיימו את המירוץ אחרונים. הקונסולה שלהם פשוט יקרה מדי לייצור, ואני לא רואה איך הם עוקפים את נינטנדו מהבחינה הזו.

gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #11 

וואו, אני רואה שיש פה המון אנליסטים בשקל :D

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”