שאלה על כבל DVI 2 HDMI
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מהבחינה המעשית האפשרות שמשהו לא יעבוד תמיד קיימת, השאלה היא האם מבחינה תאורטית זה אמור לעבוד ונדמה לי שעל זה מרטין ענה
אם למישהו יש איזשהם סימוכין לשם או לשם אז הכי טוב, עד אז אטריח את עצמי לאחת החנויות שעל פי זאפ מחזיקות מתאם עם נקבת DVI וזכר HDMI
אם למישהו יש איזשהם סימוכין לשם או לשם אז הכי טוב, עד אז אטריח את עצמי לאחת החנויות שעל פי זאפ מחזיקות מתאם עם נקבת DVI וזכר HDMI
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב, ואני חושב... כולם חושבים...
אין מה לחשוב יותר מדי -> עם הכבל הוא DVI-I > HDMI והתמאם אותו דבר הסאונד יעבור
אם לא? -> לא.
לפותח השרשור -> כרטיס מסך יודע להוציא סאונד? או למה אתה צריך את הכבל הזה עם הקומבינה?
אין מה לחשוב יותר מדי -> עם הכבל הוא DVI-I > HDMI והתמאם אותו דבר הסאונד יעבור
אם לא? -> לא.
לפותח השרשור -> כרטיס מסך יודע להוציא סאונד? או למה אתה צריך את הכבל הזה עם הקומבינה?
הכרטיס הקודם שלי לא תמך בסאונד אז הייתי מחובר עם כבל אופטי מהכרטיס קול לרסיבר וכבל DVI ל HDMI , החלפתי עכשיו ל ATI 5870 שיש לו גם יציאת HDMI וכרטיס קול מובנה. לא נראה לי שהיציאות DVI של הכרטיס יידעו להוציא סאונד כשיש בכרטיס יציאת HDMIJEXY כתב:אני חושב, ואני חושב... כולם חושבים...
לפותח השרשור -> כרטיס מסך יודע להוציא סאונד? או למה אתה צריך את הכבל הזה עם הקומבינה?...
גם מבדיקה מהירה זה לא עובד בנסיון הראשון, אבל אולי אנסה עוד קצת
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לא צריכה להיות לך בעיה כי אודיו ב HDMI מועבר בדיוק באותם גידים שבהם עובר הווידאו.
הבעיה של העברת אודיו דרך כבל מתרחשת רק כשהמקור הוא בעל שקע DVI שדרכו לא מנותב האודיו (כמו ברוב המחשבים) ולכן המידע אינו קיים מלכתחילה או כשהיעד הוא בעל כניסת DVI והמכשיר אינו מצפה לקבל דרכה אודיו. בתרחיש שלך שבו אתה משתמש בכבל DVI כדי לגשר בין שני מכשירים שיש להם חיבור HDMI לא תהייה לך בעיה.
הבעיה של העברת אודיו דרך כבל מתרחשת רק כשהמקור הוא בעל שקע DVI שדרכו לא מנותב האודיו (כמו ברוב המחשבים) ולכן המידע אינו קיים מלכתחילה או כשהיעד הוא בעל כניסת DVI והמכשיר אינו מצפה לקבל דרכה אודיו. בתרחיש שלך שבו אתה משתמש בכבל DVI כדי לגשר בין שני מכשירים שיש להם חיבור HDMI לא תהייה לך בעיה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.