שאלה בקשר לdvd מקליט, מקווה שהגעתי למקום המתאים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
לא בדקתי, אבל בהחלט שמעתי תגובות טובות על ה-32 (של ה-80 ג'יגה). על ה-34 עדיין לא שמעתי כלום, זה דגם חדש לחלוטין שנחת מארץ לא מזמן. אני אישית קניתי לא מזמן פיוניר 520 (עם 80 ג'יגה) ואני בהחלט מרוצה ממנו, נותן לי תמורה מצויינת לכסף ועושה כמעט את כל מה שאני צריך (כמעט= עוד כמה ימים אבקש עזרה כאן בפורום לגבי חיבור מסויים, ואז אני בטוח שהוא כבר יעשה הכל....) אבל בכל אופן גם על הטושיבה יש תגובות מצויינות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
נמרוד,
לצערי אין לנו קשר לניופאן ולכן לא יצא לנו לבדוק אותם. אם וכאשר יווצר קשר כזה, נשמח מאוד לבחון את המוצרים הללו.
לצערי אין לנו קשר לניופאן ולכן לא יצא לנו לבדוק אותם. אם וכאשר יווצר קשר כזה, נשמח מאוד לבחון את המוצרים הללו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

keyser,
יש לנו עבודות ומשפחות, תחשוב שעל כל מכשיר נצטרך לנהוג למישהו הביתה בכדי לבחון אותו.
יתר על כן, קשה מאוד לבחון מכשירים כאלה בזמן קצר, זה דורש בחינה ארוכה בתנאים אמיתיים, ולא הצצה זריזה.
אני אישית מעדיף לא לעשות חצי עבודה, ואם אנחנו מוציאים REVIEW אז כזה שיכול בקלות להתחרות בכל מגזין בינ"ל או אתר אחר שלא תבחר. אם זה לא אפשרי, עדיף לא לבחון כלל.
יש לנו עבודות ומשפחות, תחשוב שעל כל מכשיר נצטרך לנהוג למישהו הביתה בכדי לבחון אותו.
יתר על כן, קשה מאוד לבחון מכשירים כאלה בזמן קצר, זה דורש בחינה ארוכה בתנאים אמיתיים, ולא הצצה זריזה.
אני אישית מעדיף לא לעשות חצי עבודה, ואם אנחנו מוציאים REVIEW אז כזה שיכול בקלות להתחרות בכל מגזין בינ"ל או אתר אחר שלא תבחר. אם זה לא אפשרי, עדיף לא לבחון כלל.
- oferlaor
- מנהל

כל היצרנים הגדולים טובים:
פיוניר ראויים לשבח (בדקתי מודלים ישנים יותר).
פיליפס מתוחכמים יותר, אבל המודלים שבאים בקרוב (CINEOS 9000H) נראים לא פחות ממדהימים.
אני לא בדקתי אישית את המודלים של פנסוניק, טושיבה או סוני, אבל הם נחשבים טובים.
פיוניר ראויים לשבח (בדקתי מודלים ישנים יותר).
פיליפס מתוחכמים יותר, אבל המודלים שבאים בקרוב (CINEOS 9000H) נראים לא פחות ממדהימים.
אני לא בדקתי אישית את המודלים של פנסוניק, טושיבה או סוני, אבל הם נחשבים טובים.