שלום לכולם
אני שוקל שדרוג לממיר HD של הוט. יש עכשיו אפשרות לקבל את הממיר באותו סכום של החשבונית העכשיוית בכפוף לשיעבוד מחדש לשלוש שנים נוספות.
השאלה היא האם כדאי לי לעשות את זה עכשיו או שידוע לכם על איזה ממיר חדש של הוט שאמור לצאת בקרוב?
יש לי בסלון sharp wd1e שדי מתבזבזת עם השידורים הרגילים בלבד (אפילו את הPS3 לקחתי לחדר כשקניתי את המסך T240)
זה גם די מבאס שצריך להוסיף כסף בשביל לקבל את הערוצים של הHD אבל אפשר לבטל כמה ערוצים למען המטרה.
אני פשוט לא מעודכן בנושא. האם יש סיבה לא לשדרג? יש ממיר חדש שצריך לצאת של הוט?
למרות שאני סובל ברמה האישית מהשירות (או יותר נכון מחוסר השירות) של HOT לפחות אני די נהנה מתכני ה-HD שמוצגים בערוצי ה-HD השונים. YES לפחות הודיעו מבעוד מועד על שיחרור ה-YESMAX HD כך שנראה לי שהמקביל שלו ב-HOT לא יגיע בקרוב. הסיבה האמיתית למבצע הנ"ל הוא כניסת ה-DTT לארצנו.
תנסה להוציא מהם ממיר ביותר זול.
אני התלוננתי שיש לי ממיר רגיל והוא לא נראה טוב אצלי במערכת "קולנוע ביתי" והצלחתי לשדרג לממיר HD בלי התחיבות בכלל (אני יכול לפרוש מחר אם אני רוצה)
העלות שלי לא ראלית כי אני גר בקיבוץ, השדרוג עלה לי 3 ש"ח לחודש (במקום 12.99 - 15.99 עלות חודשית לממיר)
המתקין אמר לי שהוט רכשה 400 אלף ממירים כאלו והם מנסים להעביר את כולם לממירים של HD, בגלל זה המחירים הזולים והמבצעים...
שהם קונים כמויות כאלו (400 אלף ממירים) הם קונים את זה בזול...
אני די בטוח שככול שאנשים ישדרגו לממיר HD אז הוט יצרפו עוד ערוצים
האמת שכמנוי הוט אני לא שם להרבה תכנים באפסקייל.. אולי סדרה ישראלית אחת ששמתי לב אליה. למעט הנושא של 5 HD שדובר עליו פה, הם בסדר גמור וזה גם לא ערוץ שהוט מריצה. מבחינת התכנים אני חושב שהוט מציעה יותר מיס בתחום ה HD.. במיוחד עם העלייה של ה VODHD לא מזמן.
כדרך אגב, שהוט מחליפים את הממיר לHD הם מספקים גם את החיבורים, או שצריכים לקנות לבד? כמו כן, במידה והוט מספקת את החיבורים, החיבורים הללו שווים משהו או שכדאי להחליף אותם??
אתה מקבל כבל HDMI עם הממיר, כבל קצר פשוט וזול שמיועד להיות בין הטלוויזיה לממיר בקרבת מקום.
לגבי כל הסיפורים שרצים פה על המג'יק HD, הוא לא יצא בזמן הקרוב, ואם אתם שואלים אותי, אני חושב שגם לא בשנה הקרובה.
הוט באה בפתרון חלופי מדהים, חסכוני, לא מגביל אתכם בכמות הזיכרון(למרות שלכל לקוח תהיה כמות זיכרון מוקצבת) והרבה יותר טוב!
NETWORK PVR, הקלטה של התכנים שתצפו בממיר ה-HD שלכם לשרתים מרוחקים של הוט, ולאחר מכן ניתן לצפות בהם באופן חופשי בממיר כאילו הייתם צופים בשירות ה-V.O.D.
כרגע, לפי מה שהבנתי, השירות הזה נמצא בניסוי אצל עובדים ובחברה, ואולי בתקווה רבה נראה אותו בתחילת שנת 2010 הקרבה ובאה.