תלונה: Operation Flashpoint 2 הוא שקר

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73378
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

http://www.vgames.co.il/article/7067.html

גיימר אוסטרלי הגיש תלונה למשרד להגנת הצרכן על Operation Flashpoint 2, בטענה שהמפיצים הטעו את הציבור

זה משהו שלא קורה הרבה: לפי הת'רד הזה בפורום הרשמי של משחק הפעולה החדש Operation Flashpoint 2, מישהו הגיש תלונה רשמית נגד מפיצי המשחק למשרד לסחר הוגן של מדינת ניו סאות'-וויילס באוסטרליה, בטענה שההבטחות שפוזרו לפני שחרור המשחק היו רחוקות מהמציאות.

לדברי המתלונן, מפתחי המשחק חזרו וציינו בראיונות בתקשורת ש- Operation Flashpoint 2 יהיה משחק פתוח לחלוטין, שתוכלו לנוע בו לאורכו ולרוחבו של האי עליו הוא מתרחש, להשתמש בכל כלי רכב או טיס, וזה יקח בערך 9 שעות ברגל או 20 דקות במסוק כדי לחצות את האי מצד לצד.

בפועל, בכל משימה במשחק יש מפה מוגבלת, ולא ניתן לנוע באי בחופשיות. בנוסף, חלק גדול מהרכבים בכלל לא ניתנים לנהיגה ונמצאים במשחק רק בתור תפאורה. זאת, בנוסף לכך שהמשחק כולל רק 11 משימות לא מאוד מגוונות לעומת 30 במשחק המקורי, ו- 6 משימות בונוס מחוץ לקמפיין לעומת 15 במשחק המקורי.

לדברי המתלונן, כל זה מהווה הפרה של כללי הפרסום והסחר ההוגן, וכעת יטפל בסוגיה המשרד הממשלתי באוסטרליה לסחר הוגן- משהו דומה לרשות להגנת הצרכן אצלנו.

הערת העורך- בהתחלה זה נשמע קצת מגוחך, אבל במחשבה שניה, זה לא. התרגלנו כל כך שמפרסמים משחקי מחשב עם הכרזות מפוצצות, עד שאנחנו שוכחים שבעצם מדובר בסוג של שקר שיווקי, שלא תמיד מגובה במציאות.

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #2 

הוא לגמרי צודק, מעניין איך זה יתפתח.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #3 

אם הבחור רוצה עולם פתוח שישחק ב far cry 2 8)

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

אף אחד לא צריך לשחק ב FAR CRY 2 - לאפא אחד לא מגיע העונש הזה :roll:

:lol:

טכנית הוא צודק, להבטיח משהו אחד לפני שיחרור המשחק ולספק משהו אחר ברכישת המשחק זו הטעייה ברורה.

HazooM
כתב
כתב

שליחה #5 

Huber כתב:אף אחד לא צריך לשחק ב FAR CRY 2 - לאפא אחד לא מגיע העונש הזה :roll:

:lol:

טכנית הוא צודק, להבטיח משהו אחד לפני שיחרור המשחק ולספק משהו אחר ברכישת המשחק זו הטעייה ברורה.
...
אני משחק "בעונש" הזה כבר פעם שלישית :lol:

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

HazooM - היו שמועות על אנשים כמוך, לא רציתי להאמין בזה :|

התחלתי לשחק בו והשתעממתי למוות. כ"כ הרבה הבטחות פרה השקה וכ"כ מעט מימוש - התביעה של הבחור הזה מחווירה לעומת מה שקרה ב FARCRY 2 :lol:

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #7 

לא קראתי את ההבטחות אז לא התאכזבתי. לדעתי המתלונן צודק למרות שהמשחק כפי שהוא מהנה מאד.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #8 

yanivol - אני ממש התאכזבתי. ה AI ממש טיפש, הגרפיקה בינונית במקרה הטוב, קשה לדעת איזה נשק יותר טוב, ולדעתי מתים מהר מידיי (ריאליסטי מידיי לטעמי כנראה, במשחק כזה לדעתי חייב לשים QUICK SAVE).

HazooM
כתב
כתב

שליחה #9 

אפשר לומר דברים דומים על ghost recon לדורותיו - כדור אחד מסכן ונופלים לקבר (ריאליסטי אבל מעצבן).

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #10 

למיטב זיכרוני ב ghost recon היה אופציה ל QUICK SAVE. במשחק הזה מתת, תחזור שוב מתחילת הסנריו.

EyalAmit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 233
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

גם אני מאוכזב מאוד

שליחה #11 

אחרי כל ה "הוא הא" שהם עשו לפני ההשקה ציפיתי להמון, ואחרי 5 דקות משחק פשוט מחקתי אותו מהמחשב במהירות האפשרית.

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #12 

הריאליזם הוא מה שעושה לי את המשחק. באמת מעצבן שלא ניתן לבצע שמירות מעבר למה שהמשחק מחליט כ CHECK POINT.

אני מכיר את רוב האמל"ח הקל במשחק, ואני חייב לומר שהמשחק משחזר את השימוש בו בצורה טובה מאד.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #13 

yanivol כתב:הריאליזם הוא מה שעושה לי את המשחק. באמת מעצבן שלא ניתן לבצע שמירות מעבר למה שהמשחק מחליט כ CHECK POINT.

זה מבחינתי היה DEAL BARKER. אני לא חושב שזה "כיף" לחזור שוב ושוב על אותו סנריו ולרות שוב ושוב את אותם המרחקים.

אני מכיר את רוב האמל"ח הקל במשחק, ואני חייב לומר שהמשחק משחזר את השימוש בו בצורה טובה מאד.

רב האנשים לא ואין שום דרך לרובנו לדעת האם נשק אחד עדיף על השני ולמה - היו בהחלט צריכים לפחות לתת נתונים בסיסיים על כל נשק.
...
אני אישית התייאשתי מהמשחק הזה אחרי 2 משימות וגם את ה 2 האלו עברתי בגלל שניסיתי לתת לו סיכוי.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”