מזל טוב - IMDB בן 19
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
זה הזמנה למסיבת יומולדת?
עם כל ההערכה הרבה לאתר הזה ולתרומה שלו - אני חושב שמזמן (מזמן) - היו צריכים לעשות משהו לגבי העיצוב הארכאי להפליא.
עם כל ההערכה הרבה לאתר הזה ולתרומה שלו - אני חושב שמזמן (מזמן) - היו צריכים לעשות משהו לגבי העיצוב הארכאי להפליא.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הבעיה של IMDB זה פרסומות קופצות ומני מזיקין ולא עיצוב בעייתי.
חוץ מזה, ה-19 שנה הזה זו פיקציה. הם סופרים את זה מהרגע שמישהו חשב לראשונה על הרעיון של סקריפט לחיפוש ב-USENET אחרי פרטים של סרט מסויים. האתר עצמו וה-DATABASE נוצרו הרבה אחרי כן.
חוץ מזה, ה-19 שנה הזה זו פיקציה. הם סופרים את זה מהרגע שמישהו חשב לראשונה על הרעיון של סקריפט לחיפוש ב-USENET אחרי פרטים של סרט מסויים. האתר עצמו וה-DATABASE נוצרו הרבה אחרי כן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מהיום של תעודת הלידה.
הם סופרים מהרגע שהם חשבו על רעיון לעשות ילדים, כשהיו עוד בתיכון והתחילו ל״התעסק״
הם סופרים מהרגע שהם חשבו על רעיון לעשות ילדים, כשהיו עוד בתיכון והתחילו ל״התעסק״
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
לא לא לא, שישאר ככה לנצח. אתה באמת רוצה שיעדכנו אותו ויעשו שם אורגיית פלאש, סילברלייט ו ajax?Huber כתב:זה הזמנה למסיבת יומולדת?![]()
עם כל ההערכה הרבה לאתר הזה ולתרומה שלו - אני חושב שמזמן (מזמן) - היו צריכים לעשות משהו לגבי העיצוב הארכאי להפליא....
עדיף שישאר ככה. נקי וקל לניווט. שגם מסלולרי יהיה אפשר לגשת אליו בקלות
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

אני כן חושב שצריך שינוי, אבל לא כל שינוי חייב להיות קיצוני ולהצדיק "אורגיות" ועומס.
על ajax הייתי מברך, אבל זה לא נכלל תחת "עיצוב", אלא פונקציונאליות ותגובתיות.Pavelz כתב:לא לא לא, שישאר ככה לנצח. אתה באמת רוצה שיעדכנו אותו ויעשו שם אורגיית פלאש, סילברלייט ו ajax?Huber כתב:זה הזמנה למסיבת יומולדת?![]()
עם כל ההערכה הרבה לאתר הזה ולתרומה שלו - אני חושב שמזמן (מזמן) - היו צריכים לעשות משהו לגבי העיצוב הארכאי להפליא....
עדיף שישאר ככה. נקי וקל לניווט. שגם מסלולרי יהיה אפשר לגשת אליו בקלות...
משה
- Huber
- חבר במועדון HT

הסבר, נמק פרט והדגם - מנוי PRO?guyezra כתב:אגב, מישהו עשם שם פעם מנוי PRO?...
עוד מידע למנויים בתשלוםHuber כתב:הסבר, נמק פרט והדגם - מנוי PRO?guyezra כתב:אגב, מישהו עשם שם פעם מנוי PRO?......
https://secure.imdb.com/signup/v4/compare
משה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
הבעיה שהמנוי מאוד יקר (יחסית, רק יחסית)moco כתב:עוד מידע למנויים בתשלוםHuber כתב:הסבר, נמק פרט והדגם - מנוי PRO?guyezra כתב:אגב, מישהו עשם שם פעם מנוי PRO?......
https://secure.imdb.com/signup/v4/compare...
ולא מצאתי מישהו (או שניים) לעשות איתו נסיון של חודשיים שלושה...
- Huber
- חבר במועדון HT

פעם ראשונה שאני שומע על האופציה הזו, אני מניח בגלל שלא ממש היה לי צורך בזה. 99 אחוז מהזמן אני משתמש באתר הזה בשביל הציון