היום ביקר אצלי קרוב משפחה שהביא עימו כמה תקליטים בכדי לבדוק את הפטיפון ולכוון אותו, שכן לי אין שום תקליט בבית.
חיברנו הכל, כיוונו את המשקולת, את המהירות, הדלקנו. התקליטים הראשונים שהאזנתי להם היו Pink Floys - Dark Side, Mike Oldfield - Tubular Bells ,Jean Michel Jarre - Les Concerts En Chine. האחרון, אלבום זר לי לגמרי, גאונות שאין כמותה. מוזיקה מקפיצה, מרגיעה, שונה, מדהימה, אפשר לומר עליה פשוט הכל. חובה בכל בית! הצליל שהמערכת הוציאה מהפטיפון הזה מהנה כל כך, שפשוט לא יכלנו להפסיק להאזין. שני האלבומים הראשונים שיש לי על גבי דיסקים גם כן נשמעו שונים מאוד מאיך שזכרתי אותם. לצורך ההשוואה, התקליט והדיסק התנגנו במקביל וניתן היה בקלות להבחין בהבדלים בצליל. האיזון היה שונה לגמרי. באופן כללי אני חייב לציין שבשני המיקרים האילו התקליט היה פשוט הרבה יותר כיפי להאזנה, למרות העובדה שהוא נשמע בבירור פחות קרוב למציאות.
בקיצור אנשים, אני פשוט לא מאמין! מצד אחד לקומפקטים יש ייתרון ברור, הצליל נקי יותר מרעשי רקע, התחום הדינאמי פשוט נשמע הרבה יותר רחב, והצליל פשוט יותר מדויק. אבל, הצליל שהפטיפון מוציא, למרות כל החסרונות, הוא לא פחות מקסום. אני שוקל ברצינות להפוך את הפטיפון לחבר קבע במערכת, הדילמה היחידה עכשיו היא האם להיכנס לעסק הזה כשאני יודע מראש, שאין שום סיכוי שאני אצא ממנו, בטח שלא עם יותר מגרושים בודדים בארנק
החוויה הזו בהחלט מהנה ומלמדת גם כן, אני מציע לכולם לקחת פטיפון הביתה, ולהריץ אותו למבחן. יצא לי יותר מפעם אחת בחיי לשמוע תקליטים אצל המון אנשים. אבל לשמוע אצל מישהו אחר, לעומת לשמוע בבית בשקט, בלי אף אחד מסביב, ובמערכת שאני מכיר טוב כל כך, זה פשוט לא אותו הדבר.
עד כאן לפעם הזו, ייתכן וכבר בימים הקרוב תשמעו על עוד תוספת חדשה למערכת שלי (הפעם למערכת האוזניות) אשר כולי תקווה שתגיע ארצה בקרוב (זיו ועומר, חסר לאחד מכם שירשום כאן בדיון מה התוספת החדשה הזו
אנטולי.