בצפיה דרך פופקורן 110 יש תנודות בבהירות התמונה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
dvdblue פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 219
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

רואים את זה מאוד משמעותית על הכתוביות שהופכות מלבן לאפרפר בסצינות חשוכות. בצפיה דרך YES לא הבחנתי בתופעה. מישהו חווה בעיה דומה? יש פתרון? ניטרלתי בטלויזיה (פיליפס 5604) את כל שכלולי ה"פיקסל פלוס" על מנת שלא יהיו שינויי קונטרסט אוטומטיים. זה גם לא עזר.

וגם עוד שאלה - איך אפשר לשמוע מוסיקה כך שתתנגן כל התיקיה מבלי שאחרי כל שיר חוזרים לתפריט הראשי?
ואם זה אפשרי - אז אולי אפשר גם לשמוע איכשהו תיקיה שלמה כולל תיקיות המשנה שלה ברצף?

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #2 

dvdblue כתב:רואים את זה מאוד משמעותית על הכתוביות שהופכות מלבן לאפרפר בסצינות חשוכות. בצפיה דרך YES לא הבחנתי בתופעה. מישהו חווה בעיה דומה? יש פתרון? ניטרלתי בטלויזיה (פיליפס 5604) את כל שכלולי ה"פיקסל פלוס" על מנת שלא יהיו שינויי קונטרסט אוטומטיים. זה גם לא עזר.
...
גם אצלי יש את התופעה הנ"ל ואני חשבתי (ואולי זה באמת כך) מה שגורם לכך זו הטלוויזיה. :מבולבל:

Pro2004
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

dvdblue כתב:רואים את זה מאוד משמעותית על הכתוביות שהופכות מלבן לאפרפר בסצינות חשוכות. בצפיה דרך YES לא הבחנתי בתופעה. מישהו חווה בעיה דומה? יש פתרון? ניטרלתי בטלויזיה (פיליפס 5604) את כל שכלולי ה"פיקסל פלוס" על מנת שלא יהיו שינויי קונטרסט אוטומטיים. זה גם לא עזר.

וגם עוד שאלה - איך אפשר לשמוע מוסיקה כך שתתנגן כל התיקיה מבלי שאחרי כל שיר חוזרים לתפריט הראשי?
...
גם לי לקח קצת זמן עם זה, לא ברור למה הם עשו ככה אבל ...
אתה צריך ללחוץ על PLAY ולא על ENTER ואז זה ינגן לך את כל התיקייה (Y)
תיק עבודות - האתר שלי:
http://yosefrefaeli.com

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”