PS3 עבודה ברשת ביתית
-
ramitshuva
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
הגדרתי את PS3 בתוך הרשת הביתית ובעזרת תוכנת PS3 Media Server הכל עובד טוב וחלק.
השאלה היא האם קיימת גישה מהמחשב לסוני? או במילים אחרות האם אני יכול "לשתול" קבצים/תיקיות מהמחשב בתוך ה PS3?
שאלה נוספת, לאחר העברת תכנים לקונסולה (סרטים לצורך העניין) הם מוצגים ברשימה אחת ארוכה, האם יש דרך ליצור תת תיקיות/תיקיות לפי נושאים במכשיר?
תודה.
הגדרתי את PS3 בתוך הרשת הביתית ובעזרת תוכנת PS3 Media Server הכל עובד טוב וחלק.
השאלה היא האם קיימת גישה מהמחשב לסוני? או במילים אחרות האם אני יכול "לשתול" קבצים/תיקיות מהמחשב בתוך ה PS3?
שאלה נוספת, לאחר העברת תכנים לקונסולה (סרטים לצורך העניין) הם מוצגים ברשימה אחת ארוכה, האם יש דרך ליצור תת תיקיות/תיקיות לפי נושאים במכשיר?
תודה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73402
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
אם התכוונת להעתיק מהמחשב ל PS3 - אפשרי בהחלט.
לגבי סידור ב PS3, אתה לא יכול לסדר לפי תיקיות שאתה יוצר, אבל אם תלחץ על מקש הריבוע כשאתה על אחד הכותרים הוא יאפשר לך לסדר לפי תאריכים, לפי אותיות ועוד כמה אופציות.
לגבי סידור ב PS3, אתה לא יכול לסדר לפי תיקיות שאתה יוצר, אבל אם תלחץ על מקש הריבוע כשאתה על אחד הכותרים הוא יאפשר לך לסדר לפי תאריכים, לפי אותיות ועוד כמה אופציות.
-
ramitshuva
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא לזה התכוונתי, ידוע לי שניתן לבצע סידור בדרכים שונות.
הכוונה שלי הייתה האם ניתן ליצור תיקיות (כמו במחשב) ב PS3?
ולגבי השאלה השנייה - ברור שניתן לגשת לקבצים המשותפים במחשב מה PS3, אבל האם ניתן ההיפך? ז"א לגשת לקבצים שקיימים בPS3 מהמחשב???
תודה.
הכוונה שלי הייתה האם ניתן ליצור תיקיות (כמו במחשב) ב PS3?
ולגבי השאלה השנייה - ברור שניתן לגשת לקבצים המשותפים במחשב מה PS3, אבל האם ניתן ההיפך? ז"א לגשת לקבצים שקיימים בPS3 מהמחשב???
תודה.