iaudio X5 או IAUDIO A2

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ydaniel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
אודה על ההתיחסות\ ניסיון בעבודה עם אחד משני הנגנים הנ"ל כאשר צומת הלב המרכזית היא על : איכות הצליל המתקבלת ( בשמיעת רדיו\ניגון מוקלט MP3 ) ועל איכות התמונה המתקבלת בסרטים.

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #2 

מניסיון רב עם X5 ומניסיון קצר שיצא לי לאחרונה עם ה A2. מדובר שתי דברים שונים לגמרי.

ה A2 הוא עולם אחר, מבחינת איכות סאונד לא האזנתי עדיין ספציפית מול ה X5L שלי, אבל אני יכול לעשות את זה השבוע בלי בעיות אם זה כל כך חשוב. מה שכן מרושם ראשוני הוא נשמע לי טוב.
מבחינת איכות תמונה אין מה להשוות, ה A2 פשוט פוער לסטות ! אין לי מילים, אחרי שראיתי אותו התחשק לי לזרוק את ה X5L שלי לפח :roll:
צפיה בסרטים/הופעות איתו ממש כיפי והמסך שלו ממש טוב לדעתי, כמו כן השימוש והתפריטים מגיעים לרמה חדשה כאשר COWON ידעו לנצל נכונה את שטח התצוגה ה-ע-צ-ו-ם !!! שיש לנגן הזה.

ה A2 מוצר מדהים, שתי המוצרים של החברה מס' 1 בתחום כיום (לדעתי כמובן !) ושניהם מוצרים מהשורה הראשונה ומהמובילים בתחומם: ה X5/L כנגן מוזיקה וה A2 כנגן מולטימדיה.

אם ביכולתך ללכת על ה A2 ואתה מעוניין בצפיית סרטים/הופעות באיכות גבוהה אין לי המלצה אחרת מלבד ה A2. אם ברצונך בנגן מוזיקה נטו (למרות שהוא מנגן גם סרטים) אז אני ממליץ על ה X5, ההפרש במחיר לדעתי מצריך בדיקה בצרכים האישיים.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על עוד שאלות אם יהיהו.

aquarius
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 667
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אתה צריך גם להחליט מה אתה רוצה יותר
X5- נגן מוזיקה בתוספת סרטים
A2 - נגן סרטים בתוספת מוזיקה
i am in the hi-fidelity first class

MartinHSabag