עדכון תוכנה ל-PS3, האם כדאי ואיך
שלום רב
יש ברשותי PS3 Slim עם גרסה 2.76, האם יש צורך בעדכון תוכנה?
אם כן אשמח לדעת איך (אולי קישור), אני מעוניין לעדכן ללא חיבור ישיר לרשת אלא באמצעות התקן חיצוני (דונגל USB).
תודה,
שלומי.
יש ברשותי PS3 Slim עם גרסה 2.76, האם יש צורך בעדכון תוכנה?
אם כן אשמח לדעת איך (אולי קישור), אני מעוניין לעדכן ללא חיבור ישיר לרשת אלא באמצעות התקן חיצוני (דונגל USB).
תודה,
שלומי.
נערך לאחרונה על ידי coolooc ב 18/10/2009 9:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
כן.
תפתח סיפרייה שנקראת PS3 ובתוכה סיפריה שנקראת UPDATE כשבתוכה תשים את העידכון הזה. תבחר את אופציית העידכון ב PS3 ותבחר באופציה לעדכן מכונן חיצוני.
תפתח סיפרייה שנקראת PS3 ובתוכה סיפריה שנקראת UPDATE כשבתוכה תשים את העידכון הזה. תבחר את אופציית העידכון ב PS3 ותבחר באופציה לעדכן מכונן חיצוני.
תודה, עוד שאלה קטנה, אתמול שיחקתי ב-Need For Speed
ושמתי לב שמדי פעם יש עצירות של מאית השנייה, לא משהו מורגש במיוחד (לא קורה במשחקים אחרים), האם זה נורמלי, האם עדכון התוכנה ימנע את זה.
תודה.
תודה.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
מה זה עצירה ? אם שמים לב לזה אז כדאי לעקוב אחרי זה ובמידת הצורך להפעיל אחריות.
קראתי איפהשהוא שהוא לא קורא בלו ריי באותה מהירות כמו הדור שלפניו, יכול להיות שזה זה. תנסה עדכון תוכנה ותעדכן.
קראתי איפהשהוא שהוא לא קורא בלו ריי באותה מהירות כמו הדור שלפניו, יכול להיות שזה זה. תנסה עדכון תוכנה ותעדכן.
Vocare Ad Regnum
היי, עדכנתי את התוכנה ל-3.01 וזה עדיין קורה
צילמתי סרטון קטן להמחשה אך אני לא מצליח להעלות אותו לאתר.
אשמח אולי לשלוח במייל.
תודה,
שלומי.
אשמח אולי לשלוח במייל.
תודה,
שלומי.
בעניין מהירות הבלו-ריי: אני לא יודע באיזו מהירות הדגם הקודם קרא, אבל אני יכול להעיד שיש קצת בעיות עם הסלים שלי, שלעיתים נדירות הוא מקוטע. זה קרה לי ב-2 מתוך 4 סרטים שהם "מולטיזון" (המכשיר מארה"ב). אולי צריך לבדוק סרטים עם זון A - אולי הבעיה היא בפיענוח האזור....
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
Re: תודה, עוד שאלה קטנה, אתמול שיחקתי ב-Need For Speed
אם זה קורה רק במשחק אחד ולא בשום משחק אחר יתכן שזו בעייה במשחק הזה ספציפית וזהו. עד שלא תתקל בזה גם במשחקים אחרים אי אפשר לדעת בוודאות אם זה בעייה של מכשיר או של משחק.coolooc כתב:ושמתי לב שמדי פעם יש עצירות של מאית השנייה, לא משהו מורגש במיוחד (לא קורה במשחקים אחרים), האם זה נורמלי, האם עדכון התוכנה ימנע את זה.
תודה....
אתם קצת מלחיצים אותי.
אני אמור לקבל סלים במקום ה80 ג"ב שלי (בלי תוספת כסף מצידי) ואני עכשיו לא כ"כ בטוח בזה...
אני אמנם לא רואה סרטי בלו ריי כ"כ אבל אני כן הייתי רוצה שתהיה לי אפשרות לראות במהירות נורמלית וגם שמשחקים יעבדו בלי קרטועים.
אני אמור לקבל סלים במקום ה80 ג"ב שלי (בלי תוספת כסף מצידי) ואני עכשיו לא כ"כ בטוח בזה...
אני אמנם לא רואה סרטי בלו ריי כ"כ אבל אני כן הייתי רוצה שתהיה לי אפשרות לראות במהירות נורמלית וגם שמשחקים יעבדו בלי קרטועים.
לא יודע אם זה ירגיע אותך אבל בדקתי במשחק נוסף
ואין שום בעיה, בכל מקרה אני אבדוק במשחקים נוספים בימים הקרובים.
אשמח לעדכן.
תודה,
שלומי.
אשמח לעדכן.
תודה,
שלומי.
היי בועזון, האם יצא לך לשחק ב-Need For Speed Undercover?
או במשחקי מירוצים, אם כן, איזה משחקים, אולי אלך להשכיר כדי לבדוק במכשיר שלי.
תודה,
שלומי.
תודה,
שלומי.
דווקא לפי הסיפורים ההולכים וגוברים על מקרי YLOD בקונסולות ישנות, אני הייתי הולך על הסלים אם הייתי צריך לבחור עכשיו.maccabi כתב:כשאני טענתי שלסלים יש כל מיני באגים קטנים, ומוכרים לא הכי ממצליצים לקנות כי עדיין הכל טרי... אנשים פה אמרו שהכל בסדר...
נדבר עוד חודש חודשיים ונראה בעצם מה היה עדיף הPAL 80 המוכר או הסלים.......