מסך להקרנה מול צפיה על הקיר
-
freepass99
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מה ההבדל מבחינת צפיה במקרן על מסך לעומת על הקיר...?
האם יש צבעים מיוחדים לצבוע את הקיר?
אם כן מה הם - ולמה כדאי או לא כדאי לצפות באמצעות מסך/קיר?
תודה
האם יש צבעים מיוחדים לצבוע את הקיר?
אם כן מה הם - ולמה כדאי או לא כדאי לצפות באמצעות מסך/קיר?
תודה
הכל יחסי. יש אנשים שמעדיפים לראות על הקיר ונשארו עם זה ויש כאלה שמעדיפים רק על מסך. בעיקרון תמיד במסך יראו יותר טוב מאשר על הקיר, יש מספר סוגי מסכים שכל אחד מהם המכיל יותר GAIN יכול לגרום לתמונה להיראות טוב יותר. כל מסך מתאים למקרנים מסוימים ועל פי טעם הצופה. אין צבעים מיוחדים לצבוע את הקיר אלא צבע לבן רגיל עם כמה שפחות לכלוכים ובליטות.
אם תדפדף בפורום ותקרא מאמרים כאן באתר ומחוצה לו אז תוכל לקבל יותר פירוט בקשר לנושא.
לסיכום הכל קשור לשיקול הצופה.
אם תדפדף בפורום ותקרא מאמרים כאן באתר ומחוצה לו אז תוכל לקבל יותר פירוט בקשר לנושא.
לסיכום הכל קשור לשיקול הצופה.
יפה לא ידעתי שיש צבעים כאלה דווקא קראתי במדריך באתר אחר שהצבע של הקיר אף פעם לא ישנה אלא רק צבע לבן רגיל, אך יש בכל זאת לשים דגש על כך שגם אחרי שנניח צבעת את הקיר בצבעים המיוחדים והיקרים, הקיר הרבה יותר מועד ללכלוכים וחבלות שלוקח הרבה יותר השקעה לתקן ו"לנקות" מאשר במסך וגם כולל צביעה מחודשת שזה עוד כסף על הצבע היקר.
היה כאן אחד שכתב שלא ראה הבדל באיכות בין קיר למסך פשוט שקנה, בדרך כלל שמים לב להבדל ואתה פשוט יכול לנסות עם המקרן שלך ולראות מה יותר מתאים לך
היה כאן אחד שכתב שלא ראה הבדל באיכות בין קיר למסך פשוט שקנה, בדרך כלל שמים לב להבדל ואתה פשוט יכול לנסות עם המקרן שלך ולראות מה יותר מתאים לך
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
freepass99
-
- חבר פעיל

אני לא חושב שהאישה תאשר לי מסך קבוע... במקרה הטוב אני עלול לקבל אישור למסך גלילה...
.
אבל - אם לצבוע קיר מסויים או איזור מסויים בצבע שגם יותר זול ממסך וגם חוסף אץ הבלאגן של המסך - זה אמנם אולי קצת להתפשר על האיכות אבל זה פחות משפיע על הסלון ומשתלט עליו.
מרטין - יש איזה מספר כלל אצבע מהו השילוב האפטימלי לצפייה בסרט במקרן - כלומר מעין חישוב של GAIN בשילוב עם ANSI LUMENS בשילוב עם CONTRAST ובשילוב עם רזולוציה?
אני הסתכלתי על המחשבונים ולא הצלחתי להבין מהם מספרי המטרה שלי...
תודה
אבל - אם לצבוע קיר מסויים או איזור מסויים בצבע שגם יותר זול ממסך וגם חוסף אץ הבלאגן של המסך - זה אמנם אולי קצת להתפשר על האיכות אבל זה פחות משפיע על הסלון ומשתלט עליו.
מרטין - יש איזה מספר כלל אצבע מהו השילוב האפטימלי לצפייה בסרט במקרן - כלומר מעין חישוב של GAIN בשילוב עם ANSI LUMENS בשילוב עם CONTRAST ובשילוב עם רזולוציה?
אני הסתכלתי על המחשבונים ולא הצלחתי להבין מהם מספרי המטרה שלי...
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
1. צביעה עם GOOSYSTEMS או כל צבע אחר ללא מסגרת לא שווה הרבה לדעתי. ככה שגם אם לא יהיה מסך קבוע, לפחות את המסגרת אתה צריך וזה יהיה כמו...
2. כן, נסה לכוון לאזור ה-18-20 לאמברטס. זו המטרה.
תכניס למחשבון את גודל המסך, את האנסי של המקרן כפול כ-30% (כי מה שהם נותנים זה אידילי) ותקבל את ה-GAIN הרצוי.
תכניס למחשבון את גודל המסך, את האנסי של המקרן כפול כ-30% (כי מה שהם נותנים זה אידילי) ותקבל את ה-GAIN הרצוי.
-
freepass99
-
- חבר פעיל

מה קורה אם קונים מקרן עם 2000 לומנס ומקבלים לאמברט של כ- 56...?MartinHSabag כתב:1. צביעה עם GOOSYSTEMS או כל צבע אחר ללא מסגרת לא שווה הרבה לדעתי. ככה שגם אם לא יהיה מסך קבוע, לפחות את המסגרת אתה צריך וזה יהיה כמו...
תכניס למחשבון את גודל המסך, את האנסי של המקרן כפול כ-30% (כי מה שהם נותנים זה אידילי) ותקבל את ה-GAIN הרצוי....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
ניתן להגיע לתוצאות טובות בהקרנה על קיר, וכן לקבל את היתרונות של מסך עם מתיחה במחיר אפסי. תלוי באיזה מקרן מדובר ומהם תנאי הצפייה. מסגרת שחורה לתיחום המסך מוסיפה המון, וניתן לייצר רק מסגרת כזו נגללת בשיטת DIY לקיר באם "אין אישור" לצביעת מסגרת קבועה על הקיר המדובר.
A good plagiarized idea is better than a lousy original one