אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה על מנת לראות hdredy
הכרטיס מסך שלי מובנה עם הלוח אם ואין לו יציאה ל dvi או ל hd ולכן אני רוצה לחבר עם חיבור vga רגיל
שאלתי הרבה אנשים שמבינים בתחום וכל אחד אמר יל משהו אחר חלק אמרו לי שעם חיבור vga אני יראה hd אבל לא באותה איכות חלק אמרו לי שאני לא יראה בכלל hd וחלק אמרו לי שאני יראה אותה דבר
אני אשמח אם תעשו לי סדר על מנת שאני יוכל לקבל תשובה חד משמעית בנושא
האם חיבור vga יכול לשמש כמו חיבור hd רגיל
-
edenzenati
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יציאת VGA מסוגלת להציג רזולוציות HD.
התשובה התיאורטית היא שזה חיבור אנלוגי ומכיון שהמידה במחשב הוא דיגיטלי והמסך הוא דיגיטלי, יש פה שתי המרות מיותרות ומכיון שכל המרה מורידה איכות, אז בתיאוריה האיכות אמורה להיות נמוכה יותר מחיבור דיגיטלי ישיר (DVI או HDMI).
השאלה היא האם בפועל תרגיש בהבדל הזה? כלומר, האם צוואר הבקבוק שלך הוא שם. לדעתי לא.
התשובה התיאורטית היא שזה חיבור אנלוגי ומכיון שהמידה במחשב הוא דיגיטלי והמסך הוא דיגיטלי, יש פה שתי המרות מיותרות ומכיון שכל המרה מורידה איכות, אז בתיאוריה האיכות אמורה להיות נמוכה יותר מחיבור דיגיטלי ישיר (DVI או HDMI).
השאלה היא האם בפועל תרגיש בהבדל הזה? כלומר, האם צוואר הבקבוק שלך הוא שם. לדעתי לא.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
VGA אינו נופל באיכותו מ-HDMI. אתה בהחלט יכול להשתמש בו לצפייה בתכני HD.
לגבי מה טוב יותר, VGA או HDMI, זה יותר תלוי באיכות מעבדי התמונה של המסך מאשר בטכנולוגיה עצמה.
ל-HDMI יש יתרון בעיקר כשרוצים להעביר כבל ארוך.
לגבי מה טוב יותר, VGA או HDMI, זה יותר תלוי באיכות מעבדי התמונה של המסך מאשר בטכנולוגיה עצמה.
ל-HDMI יש יתרון בעיקר כשרוצים להעביר כבל ארוך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"