שיחקתי עם זה קצת בדיוטי-פרי, אני לא יכול להשוות כי זה היה משחק שדרש את זה מלכתחילה.
זה באמת נראה שהתחושה הרבה יותר ריאליסטית ומדוייקת (קליעה לסל למשל).
היום בדיוק הזמנתי יחידה אחת עם חבר שלי שגם הזמין, כדי לראות איך זה. אם זה שווה, נזמין עוד אחד.
קניתי שבוע שעבר את ה- Sports resort + Tiger Wood + grand slam tennis וגם motionplus נוסף לזה שמגיע עם ה- Sports resort (דיוטי פרי בלונדון - חצי מחיר מבארץ!)
בינתיים שיחקתי רק עם ה- sports resort. לדעתי זה שווה כל אגורה. מדהים לראות איך אני מחזיק את הפריזבי, וכל תנועה של היד שלי מופיעה במדויק על המסך. רוב המשחקים האחרים שם גם עושים שימוש יפה ב- motionplus. אני כבר מחכה לשחק בגולף ובטניס, שעושים שימוש מאד יפה בזה לפי הביקורות (ראיתי כבר השוואות של Tiger Wood למשחק גולף אמיתי, שכמעט אין הבדל בין השניים).
אני יכול רק להוסיף שאני גם מאד מרוצה מה- Grand Slam ומ- Tiger Wood. אמנם אני לא משחק גולף או טניס במציאות, כך שאני לא יכול להשוות בין ה- motionplus למציאות, אבל שני המשחקים מאד מרשימים. הטניס די קשה, גם במצב הקל, ודורש אימון רב כדי לקבל פה ושם נקודות.
ה sports resort באמת מאוד מוצלח (יש לי 2 M+ שקניתי מיד כשיצאו) אבל עדיין לא נתקלתי בעוד משחקים ממש טובים, ניסיתי את משחקי הטניס החדשים ודווקא לא התלהבתי (אולי כי הם קשים)
הייתי מאוד רוצה לראות גרסאות חדשות ל samba de amigo
חבל גם שה Boom Blox האחרון לא עושה שימוש ב M+ ממה שהצלחתי להבין ברשת
בכלל הייתי אומר שעדיין חסרים משחקים שעושים שימוש ב M+ , אבל מבחינה טכנולוגית סופסוף השלטים מתנהגים כמו שקיוויתי שיתנהגו לפני שקניתי את הwii
גם אני קניתי את ה sports resort עם התוסף החדש לשלט
מה אומר לכם, לא נפלתי, לא מהמשחק ולא מהשיפור בשליטה, המשחקים נחמדים אבל לא ממכרים כמו הספורט המקורי בזמנו, והשליטה עדיין נותרה במגבלות הטכנולוגיה של נינטדנו.
גימיק שמנסה להציל את החברה בפירפורי גסיסתה של הקונסולה המרכזית שלה, שרבים פשוט מיצו את עניין השליטה וזנחו אותה לעבר קונסולות יקרות יותר אבל שמעניקות חווית משחק ומליטמידיה טובות בהרבה.
Shayosef,
לגבי גרפיקה - אני מסכים שהמתחרים מציעים יותר
לגבי חווית משחק - ה WII מציע חוויה שונה מהותית מאחרים.
אם זה עדיף או לא זה כבר ענין של טעם והעדפה.
אצלי הילדים מעדיפים את ענין השליטה על פני גרפיקה
sam22 כתב:Shayosef,
לגבי גרפיקה - אני מסכים שהמתחרים מציעים יותר
לגבי חווית משחק - ה WII מציע חוויה שונה מהותית מאחרים.
אם זה עדיף או לא זה כבר ענין של טעם והעדפה.
אצלי הילדים מעדיפים את ענין השליטה על פני גרפיקה
...
אין ספק שחתך מסויים של שחקנים מאוד יאהב את ה WII וכך גם היה והמכירות המטורפות בשנותיה הראשונות של הקונסולה היוו הוכחה לכך, אבל עד כמה אפשר "למשוך" כאשר איכות השליטה היא לא מדוייקת ולא מאתגרת אחרי ההתלהבות הראשונית ?
ללא ספק ילדים עד גיל מסויים יוקסמו מ השליטה ב WII אבל השוק הזה מורכב ברובו מאנשים מעל גיל 20 שה WII לא מאתגר אותם יותר ועניין הגרפיקה מתחיל באמת לבאס שרואים את המתחרות מוציאות משחקים מדהימים ויזואלית ומאפשרות משחקי און ליין מרובי משתתפים.
תשמע קונסולה - "מיושנת" שעדיין מוכרת בכמויות דומות לקונסולות המפלצתיות - זה אמור - ואל תשכח שלפי הכמויות כמעט לכולם כבר יש אחת
לדעתי זה דיי מדהים - וראייה לכך שאתה צודק - עוד מעט לפי השמועות הם יוציאו קונסולה HD...
ואז לדעתי המשחק ייגמר. (לסוני ומיקרוסופט)
מה שהיה מעניין לדעת - איך הייתה נראית התחרות אם גם שתי הקונסולות האחרות לא היו ברות פיצוח.
איתי - דווקא נינטנדו הם אלה שצריכים לדאוג, כי התחזיות הכי אופטימיות מדברות על WiiHD בעוד שנתיים, כשגם חיישני התנועה של סוני וגם נטאל כבר יהיו בשוק, ואז מה שיהיה להם זה קונסולה שמתכנתים עדיין לא יודעים לנצל היטב, ולכן האקסקלוסיביים שלה יהיו פחות מרשימים, ועם חיישני תנועה מקבילים למה שיש היום בווי - כשנראה שגם הפיתוחים של סוני וגם של מיקרוסופט עושים עבודה יותר טובה.
קיבלתי את הקונסולה לסופ"ש מחבר עם החיישני תנועה החדשים לדעתי זה משנה את המשחק לחלוטין
שיחקתי בטניס שולחן (WII SOPRT RESORT) להיט לדעתי לא פחות מהטניס הקלאסי בזמנו
לגבי העתיד השמועה שהולכת לצאת קונסולה WII HD ראשית בוא נראה אם היא תהיה פרוצה או שהם ילמדו מסוני
עד שהיא תצא אני מאזמין שסוני ומיקרוסופט יוציאו את בקר שלהם ואז נראה
את האמת . יש לי PS3 ורכשתי לפני חודשיים WII . בהתחלה התלהבתי ומהר מאוד שכחתי בכלל מקיומה של הקונסולה. כבר חודשים לא נגעתי בה בכלל. עם השלט בלי השלט בהשוואה ל PS3 זה קונסולה מפגרת בכל המובנים .
eyk77 כתב:את האמת . יש לי PS3 ורכשתי לפני חודשיים WII . בהתחלה התלהבתי ומהר מאוד שכחתי בכלל מקיומה של הקונסולה. כבר חודשים לא נגעתי בה בכלל. עם השלט בלי השלט בהשוואה ל PS3 זה קונסולה מפגרת בכל המובנים .
...
גם לי יש את ה- PS3 אבל רכשתי אותה בזמנו שתשמש יותר לנגן בלו ריי
החוויה בין הקונסולות הוא שונה יש יתרונות וחסרונות לכל אחת מהן
אתה מוכר את ה- WII? אם כן צור קשר בפרטי