המלצה לרמקולים 2.1 לשימוש מולטימדיה
שלום לכולם, הודעה ראשונה מקווה להשתלב..
אני מעוניין לרכוש מערכת חדשה למחשב, לא משהו מעבר ל 1000 ש"ח, שיהיה תואם מולטימדיה.
אני משחק במחשב המון [ רוב השימוש שלי ], רואה סרטים ושומע מוזיקה כמובן אין לי צורך במשהו מאוד מקצועי וחריג
יצא לי להסתכל על כמה אופציות, אשמח לשמוע את דעתכם ונסיונכם אני פעם ראשונה קונה דבר כזה... המערכת שלי החזיקה משהו כמו 12 שנה אני חושב, והרמקול השמאלי שלי פשוט הפסיק להגיב שבוע שעבר.
אוקיי לנושא - האופציות שיצא לי להסתכל עליהם :
Altec Lansing MX5021
Logitech Z2300
Microlab H-300
זהו בגדול בטווח ה 1000 שקל כולם, בעיקרון שוב אני אומר אני לא יכול לחרוג מ 1000 ש"ח ואני כן מעוניין במערכת 2.1 ולא 2.0 .
תודה רבה לכל מי שיעזור.
אני מעוניין לרכוש מערכת חדשה למחשב, לא משהו מעבר ל 1000 ש"ח, שיהיה תואם מולטימדיה.
אני משחק במחשב המון [ רוב השימוש שלי ], רואה סרטים ושומע מוזיקה כמובן אין לי צורך במשהו מאוד מקצועי וחריג
יצא לי להסתכל על כמה אופציות, אשמח לשמוע את דעתכם ונסיונכם אני פעם ראשונה קונה דבר כזה... המערכת שלי החזיקה משהו כמו 12 שנה אני חושב, והרמקול השמאלי שלי פשוט הפסיק להגיב שבוע שעבר.
אוקיי לנושא - האופציות שיצא לי להסתכל עליהם :
Altec Lansing MX5021
Logitech Z2300
Microlab H-300
זהו בגדול בטווח ה 1000 שקל כולם, בעיקרון שוב אני אומר אני לא יכול לחרוג מ 1000 ש"ח ואני כן מעוניין במערכת 2.1 ולא 2.0 .
תודה רבה לכל מי שיעזור.
יש לו אוזניות בסדר גמור.... הוא צריך המלצה לגבי מערכת 2.1, מקווה שמישהו ששמע את שלושתם יוכלuriler כתב:אם השימוש העיקרי הוא משחקים, אז למה רמקולים ולא אוזניות (אם אפשר לשאול)?
בתקציב הזה אתה יכול לרכוש אוזניות היקפיות מרשימות, שייתנו תמורה טובה יותר במשחקים......
לתת לי תשובה בקרוב כי הוא כבר רוצה להזמין.