קשיים בשליטת שלט MCE בממיר HOT עם תוכנת SageTV
שלום שלום,
בימים האחרונים אני מתקין מערכת Media Center מבוססת windows xp pro עם תוכנת SageTV וכרטיס טלויזיה
מסוג Hauppauge PVR150, שלט MCE שהגיע יחד עם הכרטיס.
הממיר של HOT הוא מדגם 7200C ולא משנה כמה ואיפה ניסיתי להצמיד את עינית הבלאסטר לממיר ולנסות לשלוט עליו עם שלט זה, כל הנסיונות עלו בתוהו.
אם למישהו יש מושג מדויק איפה נמצאת העינית של האינפרא בממיר זה ו/או שיש עוד הגדרות לבלאסטר/רסיבר שאני צריך להתאים לממיר, אשמח מאוד לקבל תשובות.
תודה מראש.
בימים האחרונים אני מתקין מערכת Media Center מבוססת windows xp pro עם תוכנת SageTV וכרטיס טלויזיה
מסוג Hauppauge PVR150, שלט MCE שהגיע יחד עם הכרטיס.
הממיר של HOT הוא מדגם 7200C ולא משנה כמה ואיפה ניסיתי להצמיד את עינית הבלאסטר לממיר ולנסות לשלוט עליו עם שלט זה, כל הנסיונות עלו בתוהו.
אם למישהו יש מושג מדויק איפה נמצאת העינית של האינפרא בממיר זה ו/או שיש עוד הגדרות לבלאסטר/רסיבר שאני צריך להתאים לממיר, אשמח מאוד לקבל תשובות.
תודה מראש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
האם ביצעת בערכת ה-IR (בעזרת אחת מתוכנות IR Server Suite, LM Remote Key וכו) לימוד של פקודות השלט המקורי של הממיר (הספרות 0 עד 9)?
האם הבלאסטר עצמו (לא החיישן הגדול אלא ה"טיפה" הקטנה בקצה החוט הדק) מהבהב כשתוכנת העזר מנסה להעביר ערוץ?
האם הבלאסטר עצמו (לא החיישן הגדול אלא ה"טיפה" הקטנה בקצה החוט הדק) מהבהב כשתוכנת העזר מנסה להעביר ערוץ?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה מדבר על המדריך של אתי סורוז'ון? שים לב שיש גם חלק ב'... שמתחיל בהגדרת ה-IR Blaster...
ואגב, ברוך הבא לפורום!
ואגב, ברוך הבא לפורום!
אכן אני מדבר על המדריך(המצוין!) של אתי סורז'ון אבל בחלק ב' לא מתואר איך לכוונן את השלט עם התוכנות שציינת אלא רק ציון לכוון את הבלאסטר לממיר ולנסות להעביר תחנות.. או שאני לא רואה טוב..
תודה רבה על קבלת הפנים! נראה שאני הולך לבקר כאן הרבה : )
תודה רבה על קבלת הפנים! נראה שאני הולך לבקר כאן הרבה : )
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

שים לב שלמדריך יש כמה עמודים. בסוף כל עמוד יש הפנייה לעמוד הבא.
בסעיפים 6.23 עד 6.29 של המדריך (בעמוד 2 של חלק ב') מוסבר איך להטמיע את ה-LM Remote KeyMap ב-SageTV.
בסעיפים 6.23 עד 6.29 של המדריך (בעמוד 2 של חלק ב') מוסבר איך להטמיע את ה-LM Remote KeyMap ב-SageTV.
אהה ואם אתה כבר כאן.. יש שהייה די ארוכה (שתיים שלוש שניות) בין פעולה בממיר(החלפת ערוץ) ועד שזה מגיע למסך הפלזמה וזה קצת מטריד, ידוע לך מה עלול לגרום לזה? מדובר במחשב לא חזק במיוחד והוא מחובר לטלויזיה בכבל VGA. האם זה קשור למעבד, זיכרון, כ. מסך או כל הנ"ל?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה שילוב של הזמן שלוקח להעביר ערוץ (שידור 3 ספרות מהבלאסטר, משהו כמו שנייה וחצי) + זמן הקידוד ל-MPEG2 בכרטיס + הפריסה מ-MPEG2 לתמונה במחשב.
מדובר בפעולה תקינה ונורמלית.
מדובר בפעולה תקינה ונורמלית.