המלצה לפלזמה 50 אינץ
מתלבט בין 3 דגמים פנסוניק P50C10M
PQ70BR50 LG
סמסונג B450
מרחק צפייה 5מ, קיים חלון עם מעט תאורה לפני המסך, הצפייה דרך ממיר HD של הוט בסרטים ושידורי ספורט 2 ו10
DVD וחיבור לWII
מבחינת איכות צפייה, חיבורים ונוחות הפעלה למשתמש לא מיקצועי
PQ70BR50 LG
סמסונג B450
מרחק צפייה 5מ, קיים חלון עם מעט תאורה לפני המסך, הצפייה דרך ממיר HD של הוט בסרטים ושידורי ספורט 2 ו10
DVD וחיבור לWII
מבחינת איכות צפייה, חיבורים ונוחות הפעלה למשתמש לא מיקצועי
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ברגר33 שלום לך .ברגר33 כתב:מתלבט בין 3 דגמים פנסוניק P50C10M
PQ70BR50 LG
סמסונג B450
DVD וחיבור לWII
מבחינת איכות צפייה, חיבורים ונוחות הפעלה למשתמש לא מיקצועי...
לדעתי הסמסונג מדהימה והיא המועדפת עלי.
בקשר לבעיה שדובר עליה רבות תתקשר למיני ליין ותראה אם יש להם עידכון תוכנה חדש עבור הבעיה .
יום טוב לך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
לדעתי בפנסוניק רואים טוב יותר, הצבעים נראים נעמים יותר ואמיתיים, התמונה יותר חלקה, אבל ההשתקפות בולטת יותר.
שים לב שב 450 המתיחה פחות טובה, כשרואים בחדשות את הפנים של הקריין הם נראים רחבים יותר בצורה מוגזמת
ובפנסוניק זה נראה יותר אמיתי.
שים לב שב 450 המתיחה פחות טובה, כשרואים בחדשות את הפנים של הקריין הם נראים רחבים יותר בצורה מוגזמת
ובפנסוניק זה נראה יותר אמיתי.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
itsik123 כתב:לדעתי בפנסוניק רואים טוב יותר, הצבעים נראים נעמים יותר ואמיתיים, התמונה יותר חלקה, אבל ההשתקפות בולטת יותר.
ובפנסוניק זה נראה יותר אמיתי.[/quote
itsik123 .
תבדוק את הנתונים של הסמסונג ותראה שהיא עם טכנולוגיה הרבה יותר מתקדמת מהפנסוניק .
יש לה מעבד צבע 18 ביט שעדיין אין לשום מסך . זמן תגובה הכי טוב מנגנון 100 הרץ מדהים + ה 600 הרץ בתוספת .
אני מעדיף את הסמסונג בתנאי שיתקנו את הבעיה שקיימת כרגע ....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
ברגר33,
דע כי לא תוכל להנות מתכני HD (אני מקווה בשבילך שאתה לא משלם במיוחד לתכני HD בהוט) ממרחק הצפיה שלך במסך 50 אינץ' אלא אם כן אתה מתכוון להתקרב עד לכדי פחות מ-3.5 מטרים.
דע כי לא תוכל להנות מתכני HD (אני מקווה בשבילך שאתה לא משלם במיוחד לתכני HD בהוט) ממרחק הצפיה שלך במסך 50 אינץ' אלא אם כן אתה מתכוון להתקרב עד לכדי פחות מ-3.5 מטרים.