CRT HD
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בוודאי שיש ורוב הסיכויים שאתה מסוגל לענות על שאלת איכות התמונה בעצמך. כל מסכי המחשב הצבעוניים שתמכו בתמונה מעל ל 800x600 היו בעלי יכולת להציג HD וזה כולל גם את מסכי מחשב ה CRT.
טלביזיות הן כבר עניין אחר, מסכי טלביזיה היו תמיד בעלי כושר הפרדה נמוך יותר כי הם לא נדרשו מעולם להציג משהו חד יותר מ 576 שורות. אבל אם הזדמן לך פעם לראות את המקרנים האחוריים הראשונים שהציגו תמונות ב 720p או 1080i אז רוב הסיכויים שראית מקרן אחורי המבוסס על CRT
טלביזיות הן כבר עניין אחר, מסכי טלביזיה היו תמיד בעלי כושר הפרדה נמוך יותר כי הם לא נדרשו מעולם להציג משהו חד יותר מ 576 שורות. אבל אם הזדמן לך פעם לראות את המקרנים האחוריים הראשונים שהציגו תמונות ב 720p או 1080i אז רוב הסיכויים שראית מקרן אחורי המבוסס על CRT
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תסלח לי,אבל אני לא מסכים עם שום דבר ממה שכתבת למעלהCatskinner כתב:בוודאי שיש ורוב הסיכויים שאתה מסוגל לענות על שאלת איכות התמונה בעצמך. כל מסכי המחשב הצבעוניים שתמכו בתמונה מעל ל 800x600 היו בעלי יכולת להציג HD וזה כולל גם את מסכי מחשב ה CRT.
טלביזיות הן כבר עניין אחר, מסכי טלביזיה היו תמיד בעלי כושר הפרדה נמוך יותר כי הם לא נדרשו מעולם להציג משהו חד יותר מ 576 שורות. אבל אם הזדמן לך פעם לראות את המקרנים האחוריים הראשונים שהציגו תמונות ב 720p או 1080i אז רוב הסיכויים שראית מקרן אחורי המבוסס על CRT...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
יוסיפון, Catskinner צודק. למעשה, כל מסך מחשב ישן שמסוגל להציג רזולוציה של 1024 על 768 ומעלה, למעשה מסוגל להציג תכנים של 720P (כלומר 1280 על 720). מסך שמסוגל להציג 1280 על 1024 יציג גם תכנים של 1080P באיכות הקרובה מאוד למקור (1920 על 1080).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
yosifon אני סולח לך כי מותר לא להסכים עם מה שאני כותב, רק שחוסר ההסכמה שלך לא מתבסס על הכרת העובדות
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
בודאי שיש-או לפחות היה :Sony WEGA KV-40XBR800
CRT של סוני 40" .למיטב ידיעתי לא יובא בזמנו לארץ.מכיר שניים בעלי מסך כזה שלא ממהרים להפטר מהן,למרות הפלאזמות הענקיות שנוספו להם עם השנים.
http://reviews.cnet.com/direct-view-tvs ... 53304.html
מקווה שהקישור עובד.
http://reviews.cnet.com/direct-view-tvs ... 53304.html
מקווה שהקישור עובד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בתנאי תאורה חשוכים, אומרים שהפלזמה עדיפה.
בסלון שהוא שטוף אור, עדיף LCD.
בסלון שהוא שטוף אור, עדיף LCD.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: