צריך עזרה בחיבור הטלויזיה למחשב.. לכרטיס המסך...
יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X עם יציאת S-VIDEO
ואני רוצה לחבר אותה לטלויזיה כדי שאני יוכל לראות בטלויזיה את מה שעל המחשב.
מה שאני רוצה לדעת הוא איזה חומרה אני צריך בשביל לעשות את זה (כבלים וכאלה)
והאם צריכות ליהיות יציאות מיוחדות בטלויזיה עצמה.
בתודה מראש...
ואני רוצה לחבר אותה לטלויזיה כדי שאני יוכל לראות בטלויזיה את מה שעל המחשב.
מה שאני רוצה לדעת הוא איזה חומרה אני צריך בשביל לעשות את זה (כבלים וכאלה)
והאם צריכות ליהיות יציאות מיוחדות בטלויזיה עצמה.
בתודה מראש...
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כניסות מיוחדות בטלויזיה, לא יציאות.
אתה צריך כניסת S-VIDEO ואז להעביר כבל S-VIDEO TO S-VIDEO או אם יש לך בטלויזיה רק כניסת COMPOSITE
(חיבור RCA צהוב בדר"כ) אז אתה צריך גם מתאם S-VIDEO TO COMPOSITE.
כמובן גם להגדיר בהתאמה את התצוגות של המחשב.
אתה צריך כניסת S-VIDEO ואז להעביר כבל S-VIDEO TO S-VIDEO או אם יש לך בטלויזיה רק כניסת COMPOSITE
(חיבור RCA צהוב בדר"כ) אז אתה צריך גם מתאם S-VIDEO TO COMPOSITE.
כמובן גם להגדיר בהתאמה את התצוגות של המחשב.
Good advise $5, me shut up $10
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
במקרה שלך אתה צריך כבל SVIDEO רגיל (משני הצדדים). חבר אותו מיציאת ה-TVOUT בכ. המסך אל כניסת ה-SVIDEO בטלויזיה.
בקשר להגדרות - אתה צריך להגדיר למחשב שחיברת עוד מסך, יש כמה תצורות, הכי מומלצת היא EXTENDED,
ז"א שהטלויזיה משמשת כמסך DESKTOP נפרד מימין למסך המחשב שלך (יש גם CLONE ו-THEATER).
כנס ל-DISPLAY PROPERTIES ואז ל-SETTINGS ותראה אם אתה מצליח לשחק עם זה.
אם לא - תבדוק ב-MANUAL של כרטיס המסך שלך.
בקשר להגדרות - אתה צריך להגדיר למחשב שחיברת עוד מסך, יש כמה תצורות, הכי מומלצת היא EXTENDED,
ז"א שהטלויזיה משמשת כמסך DESKTOP נפרד מימין למסך המחשב שלך (יש גם CLONE ו-THEATER).
כנס ל-DISPLAY PROPERTIES ואז ל-SETTINGS ותראה אם אתה מצליח לשחק עם זה.
אם לא - תבדוק ב-MANUAL של כרטיס המסך שלך.
Good advise $5, me shut up $10
תודה אני ינסה אבל בהגדרה שאמרת ה EXTENDED זה אומר שבטלויזה אני יראה רק חצי מסך של המחשב כמו שקורה שמחברים
שתי מסכי מחשב במחשב אחד? כי חבר שלי מחובר לו עוד מסך למחשב בהגדרה הזאת וזה מפצל את דסקטופ לשני המסכים.
שתי מסכי מחשב במחשב אחד? כי חבר שלי מחובר לו עוד מסך למחשב בהגדרה הזאת וזה מפצל את דסקטופ לשני המסכים.
אתה צודק בהחלט... (גם לא יהיה לך תפריט התחל בצד המורחב...)romanhit כתב:תודה אני ינסה אבל בהגדרה שאמרת ה EXTENDED זה אומר שבטלויזה אני יראה רק חצי מסך של המחשב כמו שקורה שמחברים
שתי מסכי מחשב במחשב אחד? כי חבר שלי מחובר לו עוד מסך למחשב בהגדרה הזאת וזה מפצל את דסקטופ לשני המסכים....
אני הייתי ממליץ להגדיר CLONE - האיכות היא אותה האיכות והבעיה היחידה היא שאתה לא יכול להגדיר רזולוציה שונה בכול מסך.