לא מצליח להחליף שידור בין רמקול שמאל לימין
שלום, התחדשתי במערכת 7.1 למחשב, הוספתי לזוג הקדמיים logitech x-530 יצא דווקא ממש טוב, יש לי רק בעיה, החוטים של הרמקול שאמור להיות בצד ימין ממש קצרים, ובגלל הצורה של החדר והמיקום של המחשב אצלי הוא בצד שמאל. לכן אני צריך להחליף את השידור משמאל לימין (לא ניתן להאריך את חוטי הרמקול כיוון שאחד מהם זה חיבור PS מוזר לשליטה על הסאב. אני בטוח שמתישהו ראיתי אופציה כזאת, אני רק לא זוכר איפה. חיפוש בגוגל לא עזר לי, לא מצאתי פתרון.
הכרטיס קול הוא on-board של הלוח Gigabyte GA-EP43-DS3L נראה לי שזה Realtek ALC888.
המערכת הפעלה היא Windows 7.
דרייבר לכרטיס קול עדכנתי אתמול (אחרי שהתקנתי את הרמקולים וגיליתי שהכל מעורבב).
תודה לעוזרים,
גיל.
הכרטיס קול הוא on-board של הלוח Gigabyte GA-EP43-DS3L נראה לי שזה Realtek ALC888.
המערכת הפעלה היא Windows 7.
דרייבר לכרטיס קול עדכנתי אתמול (אחרי שהתקנתי את הרמקולים וגיליתי שהכל מעורבב).
תודה לעוזרים,
גיל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תחתוך את הכבל של הרמקול באמצע, תכניס מקטע נוסף שיאריך לך את הכבל לאורך הרצוי ובזה פתרת את בעיית הכבל הקצר
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אני לא יודע איזה כבל יש בפנים, ואני לא רוצה לחתוך בשביל לבדוק ולגלות שאין לי דרך להאריך אותו, הכבל הוא לא של PL רגיל, אלא איזה חיבור מיוחד של לוג'יטק.Catskinner כתב:תחתוך את הכבל של הרמקול באמצע, תכניס מקטע נוסף שיאריך לך את הכבל לאורך הרצוי ובזה פתרת את בעיית הכבל הקצר...
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
לוג'יטק לא המציאו את הגלגל(בעצם לא המציאו שום דבר...אה, אולי את ההרמוני)
הייתה לי אותה בעייה ברמקולים של קריאייטיב שהאכתי את הכבלים שלהם ב 10 מטר, אל חשש זה בסה"כ כבל רמקולים רגיל של פלוס ומינוס
הייתה לי אותה בעייה ברמקולים של קריאייטיב שהאכתי את הכבלים שלהם ב 10 מטר, אל חשש זה בסה"כ כבל רמקולים רגיל של פלוס ומינוס
http://tech-xtreme.com/wp-content/uploa ... cables.jpgstaticx כתב:לוג'יטק לא המציאו את הגלגל(בעצם לא המציאו שום דבר...אה, אולי את ההרמוני)
הייתה לי אותה בעייה ברמקולים של קריאייטיב שהאכתי את הכבלים שלהם ב 10 מטר, אל חשש זה בסה"כ כבל רמקולים רגיל של פלוס ומינוס...
באמת? הכבל מימין... פלוס מינוס רגיל? למה סתם....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני מבין מהתמונה שהבאת שבקצה הכבל הקצר מדי יש לך תקע PL של 3.5 מ"מ(כמו של אוזניות), נכון?
במקרה כזה, הכי פשוט זה לקנות מאריך כבל אודיו מוכן, כמו זה, למשל:
http://ultrapro.co.il/products/88510
במקרה כזה, הכי פשוט זה לקנות מאריך כבל אודיו מוכן, כמו זה, למשל:
http://ultrapro.co.il/products/88510
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מה החשש? זה כולו יכול להיות רק כבל דו גידי, מקסימום יש גם אדמה. כל כבל של רמקולים שתקנה ב 2 שקל יעשה את העבודה ואם לא אז תמיד אפשר ללפף את מה שחתכת בחזרה. אני רואה מהתמונה שבכלל יש לך תקע בסוף הכבל כך שאתה לא צריך לחתוך כלום. כל כבל מאריך לאזניות יעבוד כאן.gilgr כתב:אני לא יודע איזה כבל יש בפנים, ואני לא רוצה לחתוך בשביל לבדוק ולגלות שאין לי דרך להאריך אותו, הכבל הוא לא של PL רגיל, אלא איזה חיבור מיוחד של לוג'יטק.Catskinner כתב:תחתוך את הכבל של הרמקול באמצע, תכניס מקטע נוסף שיאריך לך את הכבל לאורך הרצוי ובזה פתרת את בעיית הכבל הקצר......