מסך LCD .
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
dodi88 שלום לך.dodi88 כתב:למה ישמש המסך? צפייה בממיר דיגיטלי? צפייה ב-HD? קונסולות משחק? חיבור למחשב?
מה המרחק המדויק מעין הצופה ועד איפה שתמוקם הטלוויזיה?...
יכול להיות שלשימושים שלו מסך פלזמה הוא המתאים ביותר .
יום טוב לך.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
למה ישמש המסך
המרחק הינו 4 מטר
בעיקר צפייה בטלביזיה , בעתיד HD
יתגן צפייה דרך רשת המחשב הביתית בתכנים עם HD
בעיקר צפייה בטלביזיה , בעתיד HD
יתגן צפייה דרך רשת המחשב הביתית בתכנים עם HD
- jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
עדיף 46-50 אינץ אבל...
כן,למרחק שלך עדיף לגדול...אבל בתקציב שלך לא ממש ניתן..
אני מאוד מרוצה מהLH50. למרות שהדעות באתר נוטות להעדיף את הפיליפס 8404,ואולי בHD היא יותר טובה...לא בטוח שהעין שלי מספיק רגישה לשים לב להבדל,לטעמי הLG עושה עבודה מצוינת בHD.יכלה לעשות עבודה יותר טובה בשחורים....אבל זה הביקורת היחידה שלי עליה..
אבל בSD ההתרשמות שלי שהLG מדהימה (יחסית לLCD). אני די שונא לראות SD בLCD והטלויזיה הזאת בהחלט נותנת תוצאה טובה.
לא ראיתי אותן זו ליד זו אבל לא אהבתי את הפיליפס בSD.
העיצה הכי טובה שאפשר לתת לך זה ללכת לראות אותן בחנות (הכי טוב זו ליד זו אבל לא תמיד ניתן) בכל מיני שידורים ולהחליט מה העין שלך אוהבת.
את הLG אפשר להשיג קרוב יותר ל6K אם מתאמצים ומתמקחים.
אני מאוד מרוצה מהLH50. למרות שהדעות באתר נוטות להעדיף את הפיליפס 8404,ואולי בHD היא יותר טובה...לא בטוח שהעין שלי מספיק רגישה לשים לב להבדל,לטעמי הLG עושה עבודה מצוינת בHD.יכלה לעשות עבודה יותר טובה בשחורים....אבל זה הביקורת היחידה שלי עליה..
אבל בSD ההתרשמות שלי שהLG מדהימה (יחסית לLCD). אני די שונא לראות SD בLCD והטלויזיה הזאת בהחלט נותנת תוצאה טובה.
לא ראיתי אותן זו ליד זו אבל לא אהבתי את הפיליפס בSD.
העיצה הכי טובה שאפשר לתת לך זה ללכת לראות אותן בחנות (הכי טוב זו ליד זו אבל לא תמיד ניתן) בכל מיני שידורים ולהחליט מה העין שלך אוהבת.
את הLG אפשר להשיג קרוב יותר ל6K אם מתאמצים ומתמקחים.