עזרה:אקסטרימר הגדרת תיקיית שיתוף ברשת
שלום חברים
אני לא מצליח להגדיר באקסטרימר תיקיית שיתוף ברשת. האקסטרימר פשוט לא מראה לי אותה. הוא רק מראה תיקיית MY SHORTCUTS .
ב TVIX למשל יש את תוכנת NETSHARE ששם ניתן להגדיר 4 מחיצות וה TVIX מוצא את כולם ללא בעיות, באקסטרימר לא מצאתי שום תוכנה כזו והגדרתי את אחת התיקיית שלי כתיקיית שיתוף ברשת (קליק ימני>שיתוף) אך ללא הצלחה.
מה עושים???
אני לא מצליח להגדיר באקסטרימר תיקיית שיתוף ברשת. האקסטרימר פשוט לא מראה לי אותה. הוא רק מראה תיקיית MY SHORTCUTS .
ב TVIX למשל יש את תוכנת NETSHARE ששם ניתן להגדיר 4 מחיצות וה TVIX מוצא את כולם ללא בעיות, באקסטרימר לא מצאתי שום תוכנה כזו והגדרתי את אחת התיקיית שלי כתיקיית שיתוף ברשת (קליק ימני>שיתוף) אך ללא הצלחה.
מה עושים???
אני מצטרף לשאלה של ofer7845
אני כן יכול להתחבר לשרותי האינטרנט דרך האקסטרימר, שם הרשת הביתית שלי כן מזוהה, הבעיה שאני לא יכול לראות את הקבצי מדיה שנמצאים לי על המחשב.
פעלתי לפי הקישור הבא:
http://shop.xtreamer.net/Support/questi ... Premium%3F
זה לא פתר לי את הנושא.
כשאני מנווט באקסטרימר אני הולך ל-media library, אח"כ ל-Net ואז אני מגדיר Shortcut עם הנתוני כניסה למחשב שלי. הוא תמיד דוחה את הכניסה.
אני כן יכול להתחבר לשרותי האינטרנט דרך האקסטרימר, שם הרשת הביתית שלי כן מזוהה, הבעיה שאני לא יכול לראות את הקבצי מדיה שנמצאים לי על המחשב.
פעלתי לפי הקישור הבא:
http://shop.xtreamer.net/Support/questi ... Premium%3F
זה לא פתר לי את הנושא.
כשאני מנווט באקסטרימר אני הולך ל-media library, אח"כ ל-Net ואז אני מגדיר Shortcut עם הנתוני כניסה למחשב שלי. הוא תמיד דוחה את הכניסה.
אני עם WINDOWS 7 ומצליח להכנס לשירותי רשת אך שאני מנסה להתחבר לתיקיות במחשב אני מקבל מסך שמבקש ממני שם משתמש וסיסמא .. ואין לי שם משתמש וסיסמא במחשב.. וגם שיתפתי את זה עם הרשאות לכולם...ofer7845 כתב:שלום חברים
מה עושים???...
מישהו יודע את הפתרון?
מצאתי את זה בהקשר אולי זה יעזור
If you have problems to access your Windows 7 shares on your Xtreamer, make sure the following registry values are set:
HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Lsa\everyoneincludesanonymous - set to 1
HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Lsa\NoLmHash - set to 0
HKLM\System\CurrentControlSet\services\LanManServer\Parameters\restrictnullsessaccess - set to 0
HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Lsa\everyoneincludesanonymous - set to 1
HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Lsa\NoLmHash - set to 0
HKLM\System\CurrentControlSet\services\LanManServer\Parameters\restrictnullsessaccess - set to 0
רשת
אפשר להוריד מאתר האקסטרימר תוכנות לעזר לחיבור לרשת;
צריך להגדיר היטב את הרשת הביתית ואז אין בעיה.
מנסיוני כל פעם שמפעילים המכשיר מחדש גם אם הוא מראה שהוא מחובר
צריך להתחבר מחדש לרשת ואז הכל זורם. וכמובן אם הרשת מאובטחת
להכניס סיסמה.
להכניס סיסמה.
Re: רשת
אתה מתכוון ל- Xtreamer Automatic UPnP server finder ?elib77 כתב:אפשר להוריד מאתר האקסטרימר תוכנות לעזר לחיבור לרשת;
להכניס סיסמה....
או ל-
Xtreamer 11n WLAN Driver & Utility ?
שלום !kyossi5 כתב:אני עם WINDOWS 7 ומצליח להכנס לשירותי רשת אך שאני מנסה להתחבר לתיקיות במחשב אני מקבל מסך שמבקש ממני שם משתמש וסיסמא .. ואין לי שם משתמש וסיסמא במחשב.. וגם שיתפתי את זה עם הרשאות לכולם...ofer7845 כתב:שלום חברים
מה עושים???...
מישהו יודע את הפתרון?...
לי יש בעיה דומה עם מערכת XP . האם הצלחת לפתור את הבעיה ?
צביק