שאלה בנוגע לדונגל ב A110 ועוד כמה שאלות בנוגע למכשיר
רכשתי היום את הA110 מSKYPC צריך להגיע אלי השבוע
בנוסף רציתי לשאול לגבי דונגל הבנתי שהדונגל שתומך הוא TP-Link TL-WN821N וה WN100 של פופקורן
השאלה שלי האם רק הם תומכים או שיש מצב שגם אחרים כמו edimax ו DLINK
בנוסף רציתי לדעת משהו בנוגע לגלישה באינטנרט מהמכשיר האם היא תלויה בדיסק קשיח פנימי או שאני יכול להשתמש בחיצוני בשביל המטמון וכל השאר?
והבנתי שאפשר לחבר מקלדת להקלדה נוחה יותר השאלה האם אפשר להקליד בעברית והאם יש גם פה תלות בדגם מסוים של מקלדת או שהכל תופס?
האם המכשיר מסתדר בשיתוף קבצים עם windows 7 או שיש עם זה בעיות?
תודה מראש
בנוסף רציתי לשאול לגבי דונגל הבנתי שהדונגל שתומך הוא TP-Link TL-WN821N וה WN100 של פופקורן
השאלה שלי האם רק הם תומכים או שיש מצב שגם אחרים כמו edimax ו DLINK
בנוסף רציתי לדעת משהו בנוגע לגלישה באינטנרט מהמכשיר האם היא תלויה בדיסק קשיח פנימי או שאני יכול להשתמש בחיצוני בשביל המטמון וכל השאר?
והבנתי שאפשר לחבר מקלדת להקלדה נוחה יותר השאלה האם אפשר להקליד בעברית והאם יש גם פה תלות בדגם מסוים של מקלדת או שהכל תופס?
האם המכשיר מסתדר בשיתוף קבצים עם windows 7 או שיש עם זה בעיות?
תודה מראש
1. רק אלו נתמכים TP-Link TL-WN821N וה WN100 של פופקורן
2. הגלישה באינטרנט לא תלויה בדיסק קשיח כלל. אבל אל תצפה לגלישה רצינית זה ממש לא כמו מחשב.
2. הגלישה באינטרנט לא תלויה בדיסק קשיח כלל. אבל אל תצפה לגלישה רצינית זה ממש לא כמו מחשב.
לא מאמין עכשיו התקשרו אלי ואמרו לי שאין להם במלאי ולצערם הם צריכים לבטל את ההזמנה
אוףףף
אז למה לא שמתם אותו למכירההה
בנוסף הנציג אמר לי שיש בעיה לספק שלהם לייבא אותו ועדיין אין צפי אם יביאו עוד מהמכשיר
כמו שאמרו לי בבאג KSP ווואלה שופס
וואלה נראה לי אני כבר יזמין מחו"ל וזהוו
אז למה לא שמתם אותו למכירההה
בנוסף הנציג אמר לי שיש בעיה לספק שלהם לייבא אותו ועדיין אין צפי אם יביאו עוד מהמכשיר
כמו שאמרו לי בבאג KSP ווואלה שופס
וואלה נראה לי אני כבר יזמין מחו"ל וזהוו