בעייה בחיבור s-video
-
hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שבת שלום לכולם.
בשעה טובה הרכבתי אתמול את הmve1 ששכבה לה בקרטון עד תום השיפוצים..
חיברתי את ממיר היס דגם 6642 לפלאזמה באמצעות חיבור קומפוזיט פשוט שנתן תמונה טובה מאד. החלטתי לנסות חיבור s-video על מנת לשפר עוד, הגדרתי את יציאת הסקארט (tv) בממיר, אך משום מה נראה כי היו חסרים המון צבעים, כלומר התמונה הייתה צבעונית באיזורים הצבועים בצבעי יסוד או קרוב להם, אך באיזורים שלא ,נראתה בשחור לבן... אולי לא עשיתי משהו נכון?
עצות המלצות והבהרות יתקבלו בברכה!
בשעה טובה הרכבתי אתמול את הmve1 ששכבה לה בקרטון עד תום השיפוצים..
חיברתי את ממיר היס דגם 6642 לפלאזמה באמצעות חיבור קומפוזיט פשוט שנתן תמונה טובה מאד. החלטתי לנסות חיבור s-video על מנת לשפר עוד, הגדרתי את יציאת הסקארט (tv) בממיר, אך משום מה נראה כי היו חסרים המון צבעים, כלומר התמונה הייתה צבעונית באיזורים הצבועים בצבעי יסוד או קרוב להם, אך באיזורים שלא ,נראתה בשחור לבן... אולי לא עשיתי משהו נכון?
עצות המלצות והבהרות יתקבלו בברכה!
-
hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

במקרה כזה הייתי רואה הכל בשחור לבן... עצם העובדה שהתמונה הפכה צבעונית, מצביה על כך שכן נשמרה ההגדרה.
יש בעיה בעוצמה של הSVIDEO שם
אם תחבר את הכבל דרך מגבר קב או דרך מקור נוסף ומשם לTV לא תראה חוסר בצבעים
אני אישית השתגעתי מהבעיה הזו הרבה זמן עד שפתרתי אותה פשוט הסיגנל שיוצא שם לדעתי הוא לא לפי התקן לוכן צריך או פיענוח טוב או הגברה של האות.
ממליץ לך להחליף ממיר
אני אישית השתגעתי מהבעיה הזו הרבה זמן עד שפתרתי אותה פשוט הסיגנל שיוצא שם לדעתי הוא לא לפי התקן לוכן צריך או פיענוח טוב או הגברה של האות.
ממליץ לך להחליף ממיר
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
-
hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה על היעוץ אני אבדוק את הנושא
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
vivid צודק,
יש אי תאימות לתקן ולכן צריך להתייחס לממיר הזה (מבחינתי לפחות) כאילו שהוא לא תואם SVIDEO באופן מלא.
להחליף ל-PACE 1000 או ADB3100 בדחיפות.
יש אי תאימות לתקן ולכן צריך להתייחס לממיר הזה (מבחינתי לפחות) כאילו שהוא לא תואם SVIDEO באופן מלא.
להחליף ל-PACE 1000 או ADB3100 בדחיפות.
-
hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

תודה! בדקתי את הנושא, חיבור דרך הרסיבר באמת פותר את עניין הצבע.
בכל מקרה אבדוק מול יס לגבי החלפת הממיר.
בכל מקרה אבדוק מול יס לגבי החלפת הממיר.