מוצר מEBAY דרך USPS עזרה !!
הזמנתי רצועות מנוע דרך אייבי מארה"ב וקיבלתי מהמוכר מספר מעקב .שנכנסתי ראיתי שהחבילה עזבה את ארצות הברית אתמול ב2.39PM את שדה התעופה בלוס אנגלס .ההזמנה היא Priority Mail International Parcels והזמנתי אותה ב6.10 .
עכשיו שאלתי היא איך זה מגיע אלי? (דואר רשום ) והאם אני יכול לעקוב דרך דואר ישראל ?
שאלה נוספת היא אם אין אף אחד לקבל את החבילה בבית איך אני יוכל לקחת אותה ולדעת שנעשה ניסיון לקבל את המשלוח? ואם זה תקוע במכס איך אני יודע ומאין משחרר אותה ?
סליחה על הבורות פשוט פעם ראשונה שאני מזמין דרךEBAY
תודה על תשומת הלב שבת שלום!!
עכשיו שאלתי היא איך זה מגיע אלי? (דואר רשום ) והאם אני יכול לעקוב דרך דואר ישראל ?
שאלה נוספת היא אם אין אף אחד לקבל את החבילה בבית איך אני יוכל לקחת אותה ולדעת שנעשה ניסיון לקבל את המשלוח? ואם זה תקוע במכס איך אני יודע ומאין משחרר אותה ?
סליחה על הבורות פשוט פעם ראשונה שאני מזמין דרךEBAY
תודה על תשומת הלב שבת שלום!!
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
לאחר נסיון לא מועט עם eBay אני יכול לומר לך שהם נוהגים לתת לך מספר מעקב,אותנטי אומנם, אבל אף אחד לא טורח לעדכן את מיקום החבילה בדרך אליך.
וככה קורה שיום בהיר אחד אתה מוצא בתיבת הדואר פתק אדום ובו פרטים על סניף הדואר אליו אתה מתבקש לגשת בכדי לקחת את החבילה
לשאלתך על מעקב אחרי החבילה:אתה מבצע אותו באתר usps.com
ואם אין אף אחד בבית אז הדוור ישאיר לך הודעה על הימצאות חבילה עבורך
וככה קורה שיום בהיר אחד אתה מוצא בתיבת הדואר פתק אדום ובו פרטים על סניף הדואר אליו אתה מתבקש לגשת בכדי לקחת את החבילה
לשאלתך על מעקב אחרי החבילה:אתה מבצע אותו באתר usps.com
ואם אין אף אחד בבית אז הדוור ישאיר לך הודעה על הימצאות חבילה עבורך
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
הבעיה היא לא איביי אלא USPS.
אם המשלוח הוא עם UPS - המעקב מדויק עד רמת הרכב שיוצא מהמחסן לכיוון נקודת המסירה.
USPS - זה נשאר בסטטוס של "הספק הודיע לנו שהוא מביא עוד מעט משלוח" עד שזה נמסר, ואז (לפעמים) זה מתעדכן.
אם המשלוח הוא עם UPS - המעקב מדויק עד רמת הרכב שיוצא מהמחסן לכיוון נקודת המסירה.
USPS - זה נשאר בסטטוס של "הספק הודיע לנו שהוא מביא עוד מעט משלוח" עד שזה נמסר, ואז (לפעמים) זה מתעדכן.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
דווקא אצלי משלוח ( בדרך באמצעות USPS ) מאד מפורט .
רק עדיין לא הגיע אלי כבר שלושה שבועות
רק עדיין לא הגיע אלי כבר שלושה שבועות
- ערו_טיסונה
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי שאלה.
אני רוצה להזמין נעליי כדורסל מהאתר nikeID.com אבל אני לא יודע איך לשלוח את הנעליים לארץ.
איך אני עושה את זה? אני צריך להביא אותם בעצמי או שיש איזו חברה שעושה את זה? וכמה זה עולה אם בכלל?
אני מאוד אודה למי שיענה לי ואם בכלל שיכתוב אלי למייל [email protected] או [email protected]
תודה רבה
אני רוצה להזמין נעליי כדורסל מהאתר nikeID.com אבל אני לא יודע איך לשלוח את הנעליים לארץ.
איך אני עושה את זה? אני צריך להביא אותם בעצמי או שיש איזו חברה שעושה את זה? וכמה זה עולה אם בכלל?
אני מאוד אודה למי שיענה לי ואם בכלל שיכתוב אלי למייל [email protected] או [email protected]
תודה רבה
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ברוך בואך לפורוםערו_טיסונה כתב:יש לי שאלה.
תודה רבה...
נסה את מסטופ http://www.mustop.co.il/