התחדשתי בPS3 - איפה קונים משחקים?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
קרמריקה פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #1 

התחדשתי בPS3 אמריקאי וכעת אני מחפש אתר טוב להזמין ממנו משחקים. חיפשתי קצת בפורום ולא מצאתי (אולי בשל חיפוש לא טוב שלי) שרשור בנושא. אני מניח שרובכם לא קונים בארץ בשל המחירים הלא הגיוניים, היש אתר טוב, אמין וזול בחו"ל ששולח לארץ והאם יש בעיה כלשהי עם המכס?

תודה

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #2 

videogamesplus.ca
play-asia.com

שניהם שולחים לארץ. לplay-asia יש נוהג לתת לך קופון הנחה על סך 5 דולר עם כל קניה לשימוש בקניה הבאה כך שלא צריך להתייחס במיוחד לתוספת ה5 דולרים שיש על המשחקים. אחרי קניה אחת זה מתאזן. אתה יכול לבקש בהערות בvideogamesplus שירשמו שערך החבילה הוא פחות מ50 דולר. פחות יעיל אם מזמינים הרבה משחקים בגלל שאז גודל החבילה יכול לתפוס את עיני המכס.
חוץ מזה יש מבצעים לפעמים בכל מיני אתרים (עד מחר למשל, יש מבצע בtoys r us האמריקאי שקונים שני משחקים והשלישי חינם) שלא שולחים לארץ ואפשר להזמין או דרך אתר כמו ushops.co.il או לשלוח למישהו שאתה מכיר באמריקה שיביא לך.

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #3 

ebay!!!!!
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

Boaz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 904
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #4 

flsh כתב:videogamesplus.ca
play-asia.com

אתה יכול לבקש בהערות בvideogamesplus שירשמו שערך החבילה הוא פחות מ50 דולר. פחות יעיל אם מזמינים הרבה משחקים בגלל שאז גודל החבילה יכול לתפוס את עיני המכס.
...
מניסיוני vgp רושמים ערך נמוך גם אם לא מבקשים, ושולחים כל משחק בנפרד כאשר מזמינים יותר מאחד

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”