התחדשתי בPS3 אמריקאי וכעת אני מחפש אתר טוב להזמין ממנו משחקים. חיפשתי קצת בפורום ולא מצאתי (אולי בשל חיפוש לא טוב שלי) שרשור בנושא. אני מניח שרובכם לא קונים בארץ בשל המחירים הלא הגיוניים, היש אתר טוב, אמין וזול בחו"ל ששולח לארץ והאם יש בעיה כלשהי עם המכס?
תודה
התחדשתי בPS3 - איפה קונים משחקים?
videogamesplus.ca
play-asia.com
שניהם שולחים לארץ. לplay-asia יש נוהג לתת לך קופון הנחה על סך 5 דולר עם כל קניה לשימוש בקניה הבאה כך שלא צריך להתייחס במיוחד לתוספת ה5 דולרים שיש על המשחקים. אחרי קניה אחת זה מתאזן. אתה יכול לבקש בהערות בvideogamesplus שירשמו שערך החבילה הוא פחות מ50 דולר. פחות יעיל אם מזמינים הרבה משחקים בגלל שאז גודל החבילה יכול לתפוס את עיני המכס.
חוץ מזה יש מבצעים לפעמים בכל מיני אתרים (עד מחר למשל, יש מבצע בtoys r us האמריקאי שקונים שני משחקים והשלישי חינם) שלא שולחים לארץ ואפשר להזמין או דרך אתר כמו ushops.co.il או לשלוח למישהו שאתה מכיר באמריקה שיביא לך.
play-asia.com
שניהם שולחים לארץ. לplay-asia יש נוהג לתת לך קופון הנחה על סך 5 דולר עם כל קניה לשימוש בקניה הבאה כך שלא צריך להתייחס במיוחד לתוספת ה5 דולרים שיש על המשחקים. אחרי קניה אחת זה מתאזן. אתה יכול לבקש בהערות בvideogamesplus שירשמו שערך החבילה הוא פחות מ50 דולר. פחות יעיל אם מזמינים הרבה משחקים בגלל שאז גודל החבילה יכול לתפוס את עיני המכס.
חוץ מזה יש מבצעים לפעמים בכל מיני אתרים (עד מחר למשל, יש מבצע בtoys r us האמריקאי שקונים שני משחקים והשלישי חינם) שלא שולחים לארץ ואפשר להזמין או דרך אתר כמו ushops.co.il או לשלוח למישהו שאתה מכיר באמריקה שיביא לך.
- Boaz
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
מניסיוני vgp רושמים ערך נמוך גם אם לא מבקשים, ושולחים כל משחק בנפרד כאשר מזמינים יותר מאחדflsh כתב:videogamesplus.ca
play-asia.com
אתה יכול לבקש בהערות בvideogamesplus שירשמו שערך החבילה הוא פחות מ50 דולר. פחות יעיל אם מזמינים הרבה משחקים בגלל שאז גודל החבילה יכול לתפוס את עיני המכס....