מצטער אבל גם לי יש שאלה על האקסטרימר בגלל המבצע של באג...

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
idoadmoni פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני צריך סטרימר זול אבל איכותי לדירה שלי שאני אוכל להפעיל את הסרטים/סדרות מהמחשב עם הכתוביות והכל יהיה אחלה בחלה, אבל אני עדיין מתעניין באפשרויות נוספות ואולי גם בעוד סטרימר לבית של ההורים שלי ששם צריך גם הקלטה מהטלויזיה.

קראתי הרבה הודעות ואת הביקורות ואני צריך שתסדרו לי את זה..יש פה כבר כל כך הרבה הודעות ומתאריכים כל כך ישנים שבאמת למי שמחפש היום סטרימר קשה להבין את ההבדלים בין אחד לשני דרך הפורום פה, מה הבעיות ומה יסודר...אז..

בשבילי 750 שקל לאקסטרימר אני זורם על זה אבל:

1) מה הבעיות שיש לו היום? על כל בעיה אני צריך שתוסיפו האם אמרו כבר שבעידכון הבא זה יסודר, האם הבעיה לא יכולה באף עידכון להסתדר, והאם הבעיה ניתנת לסידור אבל בנתייים החברה לא אמרה שהם יסדרו את זה.
כי בתאכלס אם באמת חודש הבא הבעיות של הכתוביות ודברים אחרים יסודרו או שמובטח שהם יסודרו אני עכשיו עושה הזמנה דרך באג במיוחד כשמקבלים את האנטנה במחיר הזה.

2) את הבעיה עם האנטנה לא הבנתי על מה זה משפיע אז אם אפשר לרשום יותר ברור מה הבעיה תאכלס זה יהיה טוב

3) לפי מה שהבנתי זה לא אבל האם אפשר להקליט מהטלויזיה? (ואיך קוראים לאפשרות הזאת בשפה הטכנית?)

4) נכון אין בעיה להפעיל סרט במחשב ולשדר אותו דרך הסטרימר לטלויזיה? האם אפשר גם משחקים/את הווינדוס עצמו?

5) מה ההבדלים המשמעותיים בינו לפופקורן? או סטרימרים אחרים ששוה להסתכל עליהם? כלומר איזה אפשרויות משמעותיות אין לי באקסטרימר שאולי כדאי לי לקחת בחשבון ולהשקיע יותר בסטרימר אחר.

תודה רבה וסופש"ע לפנים

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

3. זה לא ממיר מקליט, זה לא מקליט, ואי אפשר להקליט איתו...

אם יש דרך אחרת לנסח את זה, אעשה גם את זה...

4. זה לא EXTENDER שמציג מה שהמחשב מציג. זה מפענח את הקבצים עצמם - כלומר, אתה לא מריץ שום סרט במחשב אלא רק במכשיר עצמו והמחשב עובד כרגיל.

5. זה תואר באין ספור שרשורים ומאמרים. ממליץ לך לעבור על הסקירה שלו ואז על הסקירה של הפופקורן.

idoadmoni פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

קודם כל אם לא בא לך לענות אתה לא חייב...אבל תודה שבכל זאת זרקת כמה שורות..

למכשיר שקוראים לו סטרימר הייתי משוכנע שהוא יודע לעשות סטרימינג..

אם למישהו כן בא לענות על חלק מהשאלות אז תודה

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35100
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #4 

idoadmoni,
עם תגובות כמו שלך לאף אחד גם לא יהיה חשק לענות לך.

סטרימיניג זה בדיוק מה שהמכשיר עושה - מזזרים את המדיה מהמחשב למסך, המחשב משמש כשרת פאסיבי.

1 ו-5 נרשמו בפירוש, יש פוטנציאל למכשיר ויש לו גם באגים, אם הפוטנציאל ימומש או לא זה לא ידוע ותלוי ביצרן.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”