HDX 1000 לא מזהה כתוביות - עזרה.
שלום לכולם,
הורדתי סרט 1080P של הארי פוטר עכשיו הסרט ירד עם קובץ כתוביות בתיקייה שלו (לא שמתי לב בהתחלה) כשהפעלתי את הסרט לבדוק שהוא עובד אכן עבד ואז עליתי על זה שיש כתוביות בתיקייה איתו שהם בשפה אחרת (ככל הנראה גרמנית) הורדתי קובץ כתוביות חלופי בעברית וכמובן שהכל באותו תיקייה עם אותו שם זהה של קובץ הסרט אך לצערי ה -HDX אינו מזהה אותו הוא מראה סימן קריאה (!) שאני לוחץ על subtitle בשלט.
אני כבר מעל שנה עם המכשיר אשמח לעזרה כיצד לתפור את הבאג המציק הזה.
הפעולות שכבר עשיתי:
הפעלה מחדש של המכשיר מהכפתור מאחור.
שינוי הקובץ כתוביות והסרט לשם קצר יותר.
רענן לתיקיית הסרט והגדרת השיתוף שוב.
הורדתי סרט 1080P של הארי פוטר עכשיו הסרט ירד עם קובץ כתוביות בתיקייה שלו (לא שמתי לב בהתחלה) כשהפעלתי את הסרט לבדוק שהוא עובד אכן עבד ואז עליתי על זה שיש כתוביות בתיקייה איתו שהם בשפה אחרת (ככל הנראה גרמנית) הורדתי קובץ כתוביות חלופי בעברית וכמובן שהכל באותו תיקייה עם אותו שם זהה של קובץ הסרט אך לצערי ה -HDX אינו מזהה אותו הוא מראה סימן קריאה (!) שאני לוחץ על subtitle בשלט.
אני כבר מעל שנה עם המכשיר אשמח לעזרה כיצד לתפור את הבאג המציק הזה.
הפעולות שכבר עשיתי:
הפעלה מחדש של המכשיר מהכפתור מאחור.
שינוי הקובץ כתוביות והסרט לשם קצר יותר.
רענן לתיקיית הסרט והגדרת השיתוף שוב.
מה הסיומת של התרגום החדש והאם הסרת את התרגום הקודם?
נסה לעשות העתק הדבק לכל התרגום לקובץ TXT אחר, תשנה את השם של הקובץ החדש לשם של הסרט, וכמובן שנה את הסיומת של הקובץ לsrt
נסה ועדכן.
נסה ועדכן.
ובכל הסרטים האחרים הכל עובד?
נסה להכנס לתרגום שירד יחד עם הסרט, תערוך אותו כמו שהזכרתי למעלה רק עם התרגום ה"מקורי"
נסה להכנס לתרגום שירד יחד עם הסרט, תערוך אותו כמו שהזכרתי למעלה רק עם התרגום ה"מקורי"