ULTIMATE ALLIANCE 2 - ביקורת מלאה

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
orenmj2 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

צהריים טובים לכולם,

כמו שהבטחתי בשבוע שעבר, אני ממשיך לפרסם כאן ביקורות על המשחקים החדשים (שיוצא לי לשחק בהם), ומקווה לשמוע את דעתכם, בהתאם לתלונות בשבוע שעבר, אני מצרף כאן את פסקה מהכתבה, כדי שתוכלו להתרשם מהביקורת לפני שתעברו לאתר,

הנה הלינק לביקורת:

http://ogelive.net

"הניסיון להמחיש את הכתוב דרך משחק וידאו, בהחלט נראה טוב על הנייר וגם בפועל, רמת הפרזנטציה במשחק שנתמכת בסצנות מעבר רבות, עושה חסד עם דמויות הקומיקס הרבות שמופיעות במשחק (ספיידרמן, וולברין, הענק הירוק, ארבעת המופלאים, ועוד). רמת הפירוט של הדמויות ואזורי המשחק, מצביעה שלקחי העבר בכל הקשור למשחקי קומיקס (רמת מודלים נמוכה של הדמויות, טקסטורה בעייתית של הסביבה) נלמדו וכעת ניתן לראות שמדובר בגרפיקה טובה למדי. פס הקול של המשחק שמציג דיבוב נרחב של רוב הדמויות במשחק, בהחלט נותן נופך לדמויות השונות (במיוחד לוולברין), למרות זאת מאחר והמשחק מציג דמויות רבות ישנם חלקים שבהם השיחות הפנימיות, מבוססות טקסט וזה ניתן להבנה (על מנת לבסס דיבוב מלא, צריכים יוצרי המשחק להקליט כל שורה ושורה במשחק, עם כל הדמויות וזה לא דבר פשוט בהיבט הטכני)."

תודה מראש,

אורן.

orenmj2 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

יש כאן מישהו ששיחק במשחק?

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”