האם ה-50PS550 של סמסונג רגישה לצריבות?
שלום לכולם!
אני מתכנן לרכוש בקרוב מסך פלזמה 50PS550 של סמסונג ולחבר אותו למחשב HTPC. הדבר היחיד שמטריד אותי הוא נושא הצריבות, הבנתי שבפלזמות של פנסוניק ופיוניר הבעיה הזאת כבר לא קיימת, אבל איך הסמסונג? ושאלה נוספת האם יש צורך לעשות לה הרצה כדי להגביר את החסינות שלה לצריבות?
אודה מאוד לתשובה מאנשים שמכירים את המסך הזה... תודה ויום טוב!
אני מתכנן לרכוש בקרוב מסך פלזמה 50PS550 של סמסונג ולחבר אותו למחשב HTPC. הדבר היחיד שמטריד אותי הוא נושא הצריבות, הבנתי שבפלזמות של פנסוניק ופיוניר הבעיה הזאת כבר לא קיימת, אבל איך הסמסונג? ושאלה נוספת האם יש צורך לעשות לה הרצה כדי להגביר את החסינות שלה לצריבות?
אודה מאוד לתשובה מאנשים שמכירים את המסך הזה... תודה ויום טוב!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Noam_B שלום לך .Noam_B כתב:שלום לכולם!
אודה מאוד לתשובה מאנשים שמכירים את המסך הזה... תודה ויום טוב!...
אם אתה מעוניין לחבר מחשב למסך לצורכי עבודה . אז כל מסך פלזמה לא מתאים לזה .
מסכי פלזמה אינם מיועדים לשימושי מחשב לצורכי עבודה .
וזה לא משנה . איזה מסך פיוניר פנסוניק או סמסונג .
מי שמיתכוון לחבר מחשב למסך לצורכי עבודה שירכוש מסך LCD .
זוהי דעתי האישית בנושא .
יום טוב .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
שלום ותודה על התגובה.
מדוע אתה חושב שמסכי פלזמה אינם מתאימים לעבודה עם מחשב? איזה יתרון יש למסכי LCD על פני מסכי פלזמה בחיבור עם מחשב? חשוב לציין שמדובר במסך בעל רזולוציה FHD ככה שאין את הבעיה של פיקסלים מלבניים שיש בחלק מפלסמות ה-HDReady.
ד"א השימוש של המסך יהיו בערך משהו כזה:
40% סרטים/סדרות ב-HD
30% גלישה באינטרנט
20% משחקים
10% צפייה בטלוויזיה (כבלים)
מדוע אתה חושב שמסכי פלזמה אינם מתאימים לעבודה עם מחשב? איזה יתרון יש למסכי LCD על פני מסכי פלזמה בחיבור עם מחשב? חשוב לציין שמדובר במסך בעל רזולוציה FHD ככה שאין את הבעיה של פיקסלים מלבניים שיש בחלק מפלסמות ה-HDReady.
40% סרטים/סדרות ב-HD
30% גלישה באינטרנט
20% משחקים
10% צפייה בטלוויזיה (כבלים)
- 9000es
- חבר במועדון 10K

Noam_B .Noam_B כתב:שלום ותודה על התגובה.
40% סרטים/סדרות ב-HD
30% גלישה באינטרנט
20% משחקים
10% צפייה בטלוויזיה (כבלים)...
מסכי הפלזמה אינם מיועדים לכל מה שסטטי על המסך ועבודה עם מחשב היא סטטית על המסך ויש למסך סבירות גבוהה ביותר להיצרב .
מה שבמסכי lcd אין את הבעיה של צריבה בעבודה סטטית על המסך .
כל מסך יש לו יתרונות וחסרונות החיסרון של פלזמה שהוא ניצרב בכל מה שהוא סטטי על המסך .
כמו שאמרתי הדבר היחיד שיכול להיות בעייתי הוא נושא הצריבות.
אני יודע שבפלזמות החדשות (וגם דור אחורה) של פיוניר ופנסוניק כבר אין את הבעיה הזאת, ויש פה לא מעט אנשים שחיברו למסכים הללו HTPC. השאלה שלי אם זה נכון גם לגבי הסמסונג?
אני יודע שבפלזמות החדשות (וגם דור אחורה) של פיוניר ופנסוניק כבר אין את הבעיה הזאת, ויש פה לא מעט אנשים שחיברו למסכים הללו HTPC. השאלה שלי אם זה נכון גם לגבי הסמסונג?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

Noam_BNoam_B כתב:כמו שאמרתי הדבר היחיד שיכול להיות בעייתי הוא נושא הצריבות.
אני יודע שבפלזמות החדשות (וגם דור אחורה) של פיוניר ופנסוניק כבר אין את הבעיה הזאת, ויש פה לא מעט אנשים שחיברו למסכים הללו HTPC. השאלה שלי אם זה נכון גם לגבי הסמסונג?...
שלום לך .
אני רוצה לשמוע מאנשי מקצוע שיכתבו שמסכי פלזמה מיועדים לחיבור למחשב לצורכי עבודה .
ואין סכנת צריבה .
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
לי יש את הדגם הקודם PS50A450 ,שמחובר למחשב נייד לצורך הקרנת סרטים אבל לא לצורך
הצגת תמונות קבועות (כבר שנה)למעט בעיית צבירות כפעמיים (נעלמו ע"י "שטיפה")אין בעיות צריבה.........
הצגת תמונות קבועות (כבר שנה)למעט בעיית צבירות כפעמיים (נעלמו ע"י "שטיפה")אין בעיות צריבה.........
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
- 9000es
- חבר במועדון 10K

yuria שלום לך .yuria כתב:לי יש את הדגם הקודם PS50A450 ,שמחובר למחשב נייד לצורך הקרנת סרטים אבל לא לצורך
הצגת תמונות קבועות (כבר שנה)למעט בעיית צבירות כפעמיים (נעלמו ע"י "שטיפה")אין בעיות צריבה............
הוא שואל האם אפשר לחבר מחשב לפלזמה לצורכי עבודה .
יום טוב .
- yuria
- חבר מביא חבר

HTPC-Home Theater PC ,הכוונה גם לחיבור מחשב למטרות קולנוע ביתי שזה גם צפייה בסרטים
לגבי תכנים קבועים כגון תמונות ,אתרי אינטרנט וכד' אני לא ממליץ על פלזמה מכל סוג.....
לגבי תכנים קבועים כגון תמונות ,אתרי אינטרנט וכד' אני לא ממליץ על פלזמה מכל סוג.....
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
רוב הזמן יוצגו על המחשב תכנים לא סטטים, רק 30% מהשימוש שלי (בערך) הוא גלישה באינטרנט והשאר זה סרטים, טלוויזיה ומשחקים. וגם אז אני כמובן אדאג להגדיר שומר מסך שישמור מצריבות. האם זה עדיין נשמע לך מסוכן? אתה לא משתמש ב-HTPC שלך לגלישה באינטרנט מידי פעם?
האמת שאני כבר מתחיל להתלבט אם המסך הזה באמת מתאים לי... העניין הוא שבתקציב שלי האופציות אחרות הם מסכי LCD 47" שהם גם יותר יקרים, יותר קטנים ואיכות התמונה שלהם פחות טובה.
אשמח לשמוע דעות של עוד אנשים בנושא!
האמת שאני כבר מתחיל להתלבט אם המסך הזה באמת מתאים לי... העניין הוא שבתקציב שלי האופציות אחרות הם מסכי LCD 47" שהם גם יותר יקרים, יותר קטנים ואיכות התמונה שלהם פחות טובה.
אשמח לשמוע דעות של עוד אנשים בנושא!
- yuria
- חבר מביא חבר

אם כן ,אז למספר דקות בודדות ,לא מעברNoam_B כתב:רוב הזמן יוצגו על המחשב תכנים לא סטטים, רק 30% מהשימוש שלי (בערך) הוא גלישה באינטרנט והשאר זה סרטים, טלוויזיה ומשחקים. וגם אז אני כמובן אדאג להגדיר שומר מסך שישמור מצריבות. האם זה עדיין נשמע לך מסוכן? אתה לא משתמש ב-HTPC שלך לגלישה באינטרנט מידי פעם?
אשמח לשמוע דעות של עוד אנשים בנושא!...
אם רוב השימוש לצפייה הם סרטי HD ופחות ממירי SD אז יכול להיות שכדאי
לבחור ב-LCD ,דגמים טובים שאני ממליץ הם סוני מסדרת W5500 או סמסונג B650 או B750
אבל הם לא זולים ,אבל מעולים
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
יוריה תודה על חוות הדעת
הדגמים שהצעת באמת יקרים ומעבר לתקציב שלי, גם בגודל של 46".
יש את הפיליפס 8404 ב-47 שהמחיר שלה קצת יותר שפוי אבל עדיין יקר מ-B550 וכמובן שהיא גם קטנה יותר.
אשמח לשמוע עצה מעוד כמה אנשים..., אני רוצה להזמין מסך בקרוב.
הדגמים שהצעת באמת יקרים ומעבר לתקציב שלי, גם בגודל של 46".
יש את הפיליפס 8404 ב-47 שהמחיר שלה קצת יותר שפוי אבל עדיין יקר מ-B550 וכמובן שהיא גם קטנה יותר.
אשמח לשמוע עצה מעוד כמה אנשים..., אני רוצה להזמין מסך בקרוב.
גם אני אשמח לקישורNoam_B כתב:לא הצלחתי למצוא את הביקורת שאתה מדבר עליה... תוכל לספק קישור?yanivol כתב:על פי המגזין WHAT HI FI הPS50B550 רגישה לצריבות.
זה לא מנע מהם לתת לה את פרס מסך השנה בגדלים 50-55......
- yuria
- חבר מביא חבר

קבלו קישור,אבל הדגם הינו PS50B650 :
http://www.whathifi.com/Review/Samsung-PS50B650/
http://www.whathifi.com/Review/Samsung-PS50B650/
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
אודה לך אם תעתיק לפה את הפסקה הספציפית בנוגע לצריבות..yuria כתב:קבלו קישור,אבל הדגם הינו PS50B650 :
http://www.whathifi.com/Review/Samsung-PS50B650/...
תודה רבה