RISEN - מישהו משחק בזה?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73371
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

מישהו פה משחק ב RISEN? זהו משחק מסידרת גוטיק למי שרוצה לדעת, בסיגנון RPG מערבי (למי שלא מכיר גוטיק - ההקבלה הבאה היא אובליביון בערך).

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

אני לא שיחקתי מספיק באובליביון בשביל לחוות דיעה, אבל במעט ששיחקתי הרגשתי הרבה יותר חופש ממה שהרגשתי בגוטיק.

עדיין, הוא היה אחד המשחקים האהובים עלי בזמנו. אני בהחלט חושב לשחק ב Risen מתישהו.
אגב, לפי מה שהבנתי הוא לא מאותה סדרה, אלא סדרה חדשה שהתחילו אותם מפתחים בגלל שהסדרה עברה למפתחים אחרים.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

זה לא אותו מוטיב/סיפור- אבל המנוע והמישחקיות כמעט זהים, כל מי ששיחק בגוטיק ונהנה ירגיש פה כמו בבית. אם תתחיל לשחק בקרוב תעדכן, יש לי כמה דברים שיעזרו לך.

savior
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

האם אמור לצאת גם לps3 ?
כי מה שאני מצאתי זה רק למחשב וxbox
נראה מעניין.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

savior כתב:זה רק למחשב וxbox.
...

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

שיחקתי בו חמש דקות - נראה ממש כמו גותיק מבחינת הממשק. נראה לי שיש סיכוי טוב שאני אהנה ממנו.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

כן - הוא כמעט זהה לחלוטין לגוטיק, עם כמה שיפורים מינוריים ועולם יותר קטן, כך שאם אהבת את גוטיק בטוח תאהב אותו. אם תחליט שאתה רוצה לשחק בו תגיד לי, יש לי כמה טיפים שלמדתי מניסיון ואני הייתי שמח אם מישהו היה אומר לי אותם מראש :wink:

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

אני משחק כרגע בברוטל לג'נד, אבל Risen יבוא אחריו, או אחרי Borderlands, תלוי אם אני אצליח למצוא שותפים במהירות או לא, כך שאני אשמח לקבל את הטיפים.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

הנה רשימה של טיפים שלמדתי במהלך המשחק (אני כבר במערכה השלישית מתוך 4). אני מניח שאת רובם תלמד לבד מניסיון אבל עדיף שתדע אותם מראש על מנת לנהל נכון את הדמות ולא לבזבז נקודות למידה ומצרכים על מה שלא צריך. הדגשתי טיפים שלדעתי רלונטיים לכל סוג דמותי:

1. תשקיע בכיוס - זה יחזיר את עצמו מהר מאוד ועוזר בהרבה משימות.

2. אין שום סיבה להשתמש בשיקויים או כל דבר אחר שמרפא כשאתה קרוב למיטה פנויה - במשחק אין משמעות למהלך הזמן, פשוט שן יום וחסכת לעצמכם שיקוי.

3. תשקיעו בהתגנבות - גם זה מחזיר את עצמו מהר מאוד (שדדתי כמעט כל בית בעיר - המון כסף).

4. קח כל דבר שלא מחובר לרצפה (כולל צמחים בעולם) - אין לך מגבלת משקל ולמכור כל מה שמוצאים מאוד עוזר למאזן הכספי.

5. תשקיע במיומנות שנותנת לך לחתוך חלקים מחיות (שיניים, פרווה וכו) - גם כן מחזיר את עצמו כספית מהר מאוד, רק שים לב - צריך שיהיה לך את הכלים הנכונים, ניתן לרכוש אצל רוכלים מסוימים.

6. גם אם אתם לוחמים, תלמדו אלכימיה! בעזרתה ניתן לייצר שיקוי שמעלה את הכח ב 5 נקודות אם יש לכם OGEROOT (אם אוכלים אותו לבד מקבלים תוספת של נקודה אחת בלבד, בעזרת האלכימיה מקבלים פי חמש וכח הכי חשוב ללוחם - הכי מכריע בחישוב נזק לאויב, יותר מסוג הנשק).

7. אל תמכר מתכות שכרית וצמחים, תצטרך חלק מהם בהמשך ליצרית שיקויים ובישול.

8. אסוף ביצים ואכול אותם - הם מעלים נקודות ניסיון ומידי פעם גם כח.

9. רכוש את כל הבצלים ואת כל שקי התבלינים שתמצאו אצל רוכלים - בשלב מסויים תקבל מתכון שיעלה לך לתמיד את מספר נקודות החיים והמתכון מצריך אותם והם די נדירים (לפחות השקי תבלינים).

10. תשקיע בכריית מתכות וחישול חרבות - החרב הכי טובה במשחק זו החרב שניתן ליצור לבד ממתכת שכורים שנקראת OBSIDIAN , היא יותר טובה אפילו מחרבות "קסומות" (בהמשך תבין את המרכאות) שמקבלים במשימות ובמקומות מיוחדים בעולם המשחק.

11. על מנת להשתמש בחרב ממזרית ומגן ביחיד ריך להשקיע לפחות 6-7 נקודות למידה בתכונה של חרבות, לפני זה לא תוכל להתשמש בחרב דו ידנית ומגן. כשתסיים למלא את כל נקודות הלמידה בחרב תוכל להתשמש בדו ידנית ומגן.

12. חרבות הם הנשק הכי טוב. יש פטישים וגרזנים שמורידים הרבה יותר אבל הלחימה איתם מאוד איטית מה שמשאיר אותך חשוף ופגיע להתקפות. הלחימה בחרב (לפחות רגילות וממזרית) מאוד מהירה ולרב ליריב לא יהיה זמן להתאושש.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 22/10/2009 10:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

יש משמעות למוסר במשחק?
למשל, כששיחקתי בפולאאוט 3, לא גנבתי כלום פחות או יותר, כי שיחקתי דמות טובה. הטיפים הראשונים שלך מתייחסים לגניבות - זה ישפיע על מהלך המשחק, או שאני פשוט אהיה בדיוק אותו דבר, רק עשיר יותר ומוקף בעניים? :lol:

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #11 

שום משמעות. כיוס עובד רק אם למדת את התכונה ולא יתפסו אותך אף פעם אם תעמוד במסגרת הזמן (יש לך כ 10 שניות להחליט איזה פריט לקחת מהפריטים של אותה דמות). כיוס חשוב כי יש מלא משימות שאפשר להשלים בצורה יעילה אם מכייסים מהדמות את החפץ של המשימה במקום לחפש אותו בכל העולם וכמובן זה טוב למאזן הכספי בלי שום קשר. לגבי גניבה, ברגע שתלמד התגנבות תוכל לגנוב כל דבר שלא נמצא בקו הראייה של הדמויות - אפילו אם זה מאחורי גבם מילימטר אחד, כל עוד זה מאחוריהם זה "גניב". ה"חיסרון" היחיד הוא שאם גנבת משהו וראו אותך, תותקף - ניתן למניעה בקלות ע"י למידת התגנבות וגניבה מאחורי גבם של הדמויות.

אין מוסר ואין השפעות כאלו או אחרות על עולם המשחק אם תגנוב או תכייס וזו הסיבה שאני ממליץ על זה - אני רואה בזה יתרון, חלק יחשבו שזה חיסרון כמובן.

ORAGPU
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 765
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

איך מערכת הקרבות ?

שליחה #12 

Huber

איך מערכת הקרבות שם ?
האם זה REAL TIME או לפי תורות.

האם זה דומה ל WITCHER ?

תודה

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #13 

ל WITCHER היה גם מערכת REAL TIME אבל די יחודית ככה שקשה להקביל את המשחק אליו אלא יותר לגוטיק או לאובליביון. אבל כן, זה בזמן אמת לחלוטין.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”