Burnout Paradise City: איך משחקים עם 2 ג'ויסטיקים?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73329
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אם היה CO OP במשחק הזה או אזשהו משחק בשני שחקנים הוא היה קופץ בכמה רמות.
- lilbiggie
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 256
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
מה זה ??אתם רוצים להגיד לי שאי אפשר לשחק אחד מול השני (כמו במשחקי הBURNOUT הקודמים בו המסך היה מתפצל ל2? אם אכן הבנתי נכון אז ממש לא ברור מה הם חשבו לעצמם כשאר הם ויתרו על האפשרות הזאת במשחק... תכננתי לקנותו אך עכשיו בתכלס מה הטעם..כל הכיף היה בלהעיף חבר מהמסלול...
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אני לא יודע אם זה קשור להגדרות של חשבון...roeylee כתב:אני בעצמי הצלחתי להגדיר בחשבון אחד בקונסולה, אבל בחשבון השני בקונסולה כבר לר מצאתי היכן הגדרתי...Pavelz כתב:אין במשחק הזה שימוש לחיישני תנועה......
Need more cowbell
זה רק אני או שבהרבה משחקים לPS3, לעומת הPS2, וויתרו על האופצייה של משחק בשני שלטים לטובת משחק רשת?
זה מאוד מאכזב לדעתי, כי זה תמיד היה היופי של הקונסולות לעומת הPC - העובדה שזה עדיין משהו קצת חברתי (אם אתה רוצה), ולא כזה שאתה יושב לך לבד מול מסך בבית....
זה מאוד מאכזב לדעתי, כי זה תמיד היה היופי של הקונסולות לעומת הPC - העובדה שזה עדיין משהו קצת חברתי (אם אתה רוצה), ולא כזה שאתה יושב לך לבד מול מסך בבית....
מוגדרים לי שני חשבונות בקונסולה.Pavelz כתב:אני לא יודע אם זה קשור להגדרות של חשבון...roeylee כתב:אני בעצמי הצלחתי להגדיר בחשבון אחד בקונסולה, אבל בחשבון השני בקונסולה כבר לר מצאתי היכן הגדרתי...Pavelz כתב:אין במשחק הזה שימוש לחיישני תנועה.........
באחד הצלחתי להגדיר את השימוש בחיישן התנועה.
בשני - לא זכרתי היכן מגדירים.
יש איזשהו אתר שמכיל הסברים/הגדרות למשחקים?