תגובות לכתבה: התלות הגוברת והולכת שלנו ב´ציוד´
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46390
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לכתבה.
התלות הגוברת והולכת שלנו ב´ציוד´.
התלות הגוברת והולכת שלנו ב´ציוד´.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אחלה מאמר.
מסכים עם פיתוח התלות ונזכר בצמרמורת בנפילות של ג'ימייל...
מצד שני, לא בטוח ש Cloud יהיה הפתרון המלא, כי אם יש הפסקת חשמל אזורית, ונופלים גם החשמל וגם משדרי הרשת הסלולרית (קרה לי כבר) - אין לך שום דרך להתחבר לרשת...
אז נכון, תמיד אפשר לנסוע למקום אחר ולהתחבר - אבל זו עדיין יכולת מוגבלת.
מסכים עם פיתוח התלות ונזכר בצמרמורת בנפילות של ג'ימייל...
מצד שני, לא בטוח ש Cloud יהיה הפתרון המלא, כי אם יש הפסקת חשמל אזורית, ונופלים גם החשמל וגם משדרי הרשת הסלולרית (קרה לי כבר) - אין לך שום דרך להתחבר לרשת...
אז נכון, תמיד אפשר לנסוע למקום אחר ולהתחבר - אבל זו עדיין יכולת מוגבלת.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
מסכים עם כל מילה...
זה לא רק הפסקת חשמל...מספיק ש הswitch בבית מתקלקל ...ואז
אין מצלמה
אין סטרימר
אין nas
אין אינטרנט
אין אודיו
איו מדיה סנטר
אם ה nas הולך ...כנ"ל....
הכל תלוי בהכל ....
זה לא רק הפסקת חשמל...מספיק ש הswitch בבית מתקלקל ...ואז
אין מצלמה
אין סטרימר
אין nas
אין אינטרנט
אין אודיו
איו מדיה סנטר
אם ה nas הולך ...כנ"ל....
הכל תלוי בהכל ....
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
הרבה זמן רציתי לכתוב על זה
במרדף ההולך וגובר של האנושות אחרי הטכנולוגיה,שוכחים לאט לאט שויתור מוחלט על המדיה הפיזית וטכנולוגיות שהן לא
LEGACY,פירושו גם ויתור על שרידות טכנולוגית שהייתה בעבר טובה יותר ועמידה להפרעות סביבתיות כמו הפסקות חשמל.
זה נכון שבעתיים במדינה כמו ישראל,ששום דבר בה לא יציב באמת..לטכנולוגיות LEGACY שהיום (לצערי) הולכות ונעלמות-
יש יתרון אחד-הן, שבהן התוכן שלך לא יכול פתאום להעלם כמו הענן,לא יכולים לפרוץ אליהם או לחבל בהן במזיד.והתוכן הפיזי גם "שייך לך".כשהכל יהיה תלוי רק בכבל התיקשורת שמגיע אליך הבייתה ובלעדיו אתה מושבת,כי מערכת ההפעלה
שלך והקבצים האישיים שלך יושבים על הענן באיזשהו שרת,ולא אצלך על המחשב,אז תגלה את החסרונות הגדולים של מחשוב ענן.וזה לא רק התוכן והנגישות-רשתות הטלפונים הסלולריות פה בארץ קורסת ישר כשיש פיגוע או אסון המוני (העיקר שהחברות כל כך מתגאות ברשתות שלהן) רשת ה-NGN החדשה של בזק הרבה פחות שרידה מאשר רשת ה-POTS הקלאסית של חוטי הנחושת.במקרה של
של אסון/מלחמה,בזק סגרה את כולן פרט לשתיים מרכזיות והכסף ממכירת הנדל"ן הלך לכיסי הבעלים.על הטלפון של הוט אין על מה לדבר-תלויים במודם שלהם-בלעדיו,ואין חשמל=אין טלפון.חברות ותאגידים גדולים שמנוהלות
על ידי מנכלי"ם וסמנכלי כספים שכל מה שמעניין אותם זו שורת הרווח ימהרו להיפטר מחדר השרתים הגדול שלהן בשביל
לחסוך עוד כמה גרושים וישימו את כל מערכות המידע באיזה שרת וירטואלי שיושב באיזה חור אחר בעולם,יגלו שבוקר אחד,
בגלל תקלה פעוטה באיזה ראוטר או סוויץ',הם לא יכולים בכלל לעבוד.ויש עוד לא מעט דוגמאות.
ויתור מהיר מידי על חומרת "ברזלים" וזריקת כל המידע שלנו,הפרטי,האישי,והעסקי שלנו לתוך משהו וירטואלי פירושו גם
חוסר אונים מוחלט כשיש תקלה.תאמרו-קוש הוא איש וינטאג' רוצה לחזור לקלטות הוידאו ולדפדוף באלבומי תמונות
ולטלפון שמחכים 10 שנים להתקין אותו,ולימים שבהם הכל היה יותר פשוט..אני לא כזה,ואני מכיר (ומשתמש) ומוקיר
את היעילות של שירותים כגון העננים.אני רק אומר-קחו הכל בערבון מוגבל,במיוחד את הריצה המטורפת אחרי שירותים
וירטואליים שמבטיחים לכם "איכסון 100 אחוז בטוח."אני בטוח שיהיו פה לא מעט טכנופילים שיתקיפו אותי על הדיעה הלא
פופולרית שלי אבל זה מה שיש.אין NAS שברגע שההרדיסקים בו ילכו לאיבוד,אין לי GMAIL שכל החברים שלי תלויים בו,
יש לי רק את המייל של ה-PROVIDER שלי ואת המייל של מקום העבודה שלי,אני אוהב לאסוף ולהשתמש במדיה פיזית-CD,DVD,תקליטים ועכשיו גם בלוריי,את הקבצים האישיים שלי אני מעדיף אצלי בבית,על המחשב שלי,על ההרדדיסק שלי ועל הגיבויים שמאוחסנים אצלי,ולא באיזה שרת שנמצא בטיזאלנבי,ככה אני אוהב את זה.יש בעיות?

אהה,ותצחקו עלי,יש לי גם מכשיר וידאו SVHS בבית..ואני לפעמים עוד משתמש בו.קצת מצחיק ליד הממיר HD,אבל בסדר.
LEGACY,פירושו גם ויתור על שרידות טכנולוגית שהייתה בעבר טובה יותר ועמידה להפרעות סביבתיות כמו הפסקות חשמל.
זה נכון שבעתיים במדינה כמו ישראל,ששום דבר בה לא יציב באמת..לטכנולוגיות LEGACY שהיום (לצערי) הולכות ונעלמות-
יש יתרון אחד-הן, שבהן התוכן שלך לא יכול פתאום להעלם כמו הענן,לא יכולים לפרוץ אליהם או לחבל בהן במזיד.והתוכן הפיזי גם "שייך לך".כשהכל יהיה תלוי רק בכבל התיקשורת שמגיע אליך הבייתה ובלעדיו אתה מושבת,כי מערכת ההפעלה
שלך והקבצים האישיים שלך יושבים על הענן באיזשהו שרת,ולא אצלך על המחשב,אז תגלה את החסרונות הגדולים של מחשוב ענן.וזה לא רק התוכן והנגישות-רשתות הטלפונים הסלולריות פה בארץ קורסת ישר כשיש פיגוע או אסון המוני (העיקר שהחברות כל כך מתגאות ברשתות שלהן) רשת ה-NGN החדשה של בזק הרבה פחות שרידה מאשר רשת ה-POTS הקלאסית של חוטי הנחושת.במקרה של
של אסון/מלחמה,בזק סגרה את כולן פרט לשתיים מרכזיות והכסף ממכירת הנדל"ן הלך לכיסי הבעלים.על הטלפון של הוט אין על מה לדבר-תלויים במודם שלהם-בלעדיו,ואין חשמל=אין טלפון.חברות ותאגידים גדולים שמנוהלות
על ידי מנכלי"ם וסמנכלי כספים שכל מה שמעניין אותם זו שורת הרווח ימהרו להיפטר מחדר השרתים הגדול שלהן בשביל
לחסוך עוד כמה גרושים וישימו את כל מערכות המידע באיזה שרת וירטואלי שיושב באיזה חור אחר בעולם,יגלו שבוקר אחד,
בגלל תקלה פעוטה באיזה ראוטר או סוויץ',הם לא יכולים בכלל לעבוד.ויש עוד לא מעט דוגמאות.
ויתור מהיר מידי על חומרת "ברזלים" וזריקת כל המידע שלנו,הפרטי,האישי,והעסקי שלנו לתוך משהו וירטואלי פירושו גם
חוסר אונים מוחלט כשיש תקלה.תאמרו-קוש הוא איש וינטאג' רוצה לחזור לקלטות הוידאו ולדפדוף באלבומי תמונות
ולטלפון שמחכים 10 שנים להתקין אותו,ולימים שבהם הכל היה יותר פשוט..אני לא כזה,ואני מכיר (ומשתמש) ומוקיר
את היעילות של שירותים כגון העננים.אני רק אומר-קחו הכל בערבון מוגבל,במיוחד את הריצה המטורפת אחרי שירותים
וירטואליים שמבטיחים לכם "איכסון 100 אחוז בטוח."אני בטוח שיהיו פה לא מעט טכנופילים שיתקיפו אותי על הדיעה הלא
פופולרית שלי אבל זה מה שיש.אין NAS שברגע שההרדיסקים בו ילכו לאיבוד,אין לי GMAIL שכל החברים שלי תלויים בו,
יש לי רק את המייל של ה-PROVIDER שלי ואת המייל של מקום העבודה שלי,אני אוהב לאסוף ולהשתמש במדיה פיזית-CD,DVD,תקליטים ועכשיו גם בלוריי,את הקבצים האישיים שלי אני מעדיף אצלי בבית,על המחשב שלי,על ההרדדיסק שלי ועל הגיבויים שמאוחסנים אצלי,ולא באיזה שרת שנמצא בטיזאלנבי,ככה אני אוהב את זה.יש בעיות?
אהה,ותצחקו עלי,יש לי גם מכשיר וידאו SVHS בבית..ואני לפעמים עוד משתמש בו.קצת מצחיק ליד הממיר HD,אבל בסדר.
נערך לאחרונה על ידי Kosh ב 15/10/2009 12:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
מה שאותי יותר מטריד, זה חוסר האמינות של המוצרים כיום עם עמידות שואפת לאפס, וחבל.
למה אתה צריך להחזיק כמה נגני MP3 לגיבוי? זה שערורייתי... ולמה הווקמן מאמצע שנות ה 80 עוד עובד מצויין. זו הליכה אחורה ולא קדימה. - זה מה שמטריד אותי יותר מהכל...
למה אתה צריך להחזיק כמה נגני MP3 לגיבוי? זה שערורייתי... ולמה הווקמן מאמצע שנות ה 80 עוד עובד מצויין. זו הליכה אחורה ולא קדימה. - זה מה שמטריד אותי יותר מהכל...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
אותי למשל מטריפים כל בעלי האייפונים/אייפודים שלא אכפת להם שאי אפשר להחליף להם סוללה..זו דוגמה רעה במיוחד לוויתור על חומרת LEGACY רק לצורך החמדנות של ואפל סטיב ג'ובס-התפגרה לך הסוללה? קנה חדש,ואייפון הוא לא מוצר זול..roypeles כתב:מה שאותי יותר מטריד, זה חוסר האמינות של המוצרים כיום עם עמידות שואפת לאפס, וחבל.
למה אתה צריך להחזיק כמה נגני MP3 לגיבוי? זה שערורייתי... ולמה הווקמן מאמצע שנות ה 80 עוד עובד מצויין. זו הליכה אחורה ולא קדימה. - זה מה שמטריד אותי יותר מהכל......
נערך לאחרונה על ידי Kosh ב 15/10/2009 11:03, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Vintage audio is a way of life
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
וסוללות לא מחזיקות מעמד יותר משנה שנה וחצי במקרה הטוב.Kosh כתב:אותי למשל מטריפים כל בעלי האייפונים/אייפודים שלא אכפת להם שאי אפשר להחליף להם סוללה..זו דומה רעה במיוחד לוויתור על חומרת LEGACY רק לצורך החמדנות של סטיב ג'ובס-התפגרה לך הסוללה? קנה חדש,ואייפון הוא לא מוצר זול..roypeles כתב:מה שאותי יותר מטריד, זה חוסר האמינות של המוצרים כיום עם עמידות שואפת לאפס, וחבל.
למה אתה צריך להחזיק כמה נגני MP3 לגיבוי? זה שערורייתי... ולמה הווקמן מאמצע שנות ה 80 עוד עובד מצויין. זו הליכה אחורה ולא קדימה. - זה מה שמטריד אותי יותר מהכל.........
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
DVD או CD לא בהכרח אמין יותר מ-NAS.
במקרה של DVD לילדים הוא בטוח לא
אני העברתי את כל ה- DVD של ילדי (בין 100 ל-200 , והמספר גדל כל הזמן) לדיסק קשיח (עם גיבוי) לאחר שהלכו לי לאיבוד כמה דיסקים יקרים שעלו לא מעט יחסית לדיסקים של ילדים (בייבי נח - אחד מהדיסקים של בייבי איינשטין - למי שמכיר ויש)
במקרה של DVD לילדים הוא בטוח לא
אני העברתי את כל ה- DVD של ילדי (בין 100 ל-200 , והמספר גדל כל הזמן) לדיסק קשיח (עם גיבוי) לאחר שהלכו לי לאיבוד כמה דיסקים יקרים שעלו לא מעט יחסית לדיסקים של ילדים (בייבי נח - אחד מהדיסקים של בייבי איינשטין - למי שמכיר ויש)
לצערי כל מילה נכונה
כן, גם לי נמאס להיות עבד לציוד, שאם משהוא מתקלקל או משהוא לא עובד אז אי אפשר לשמוע מוזיקה, לראות סרט או סתם להיות בקשר עם העולם.
לפני זמן לא רב התקלקל לי המחשב, למזלי יש לי מחשב ישן יותר אשר משמש בעיתות מצוקה, מוזיקה "נאלצתי" לשמוע בתקליטים בלבד.
כשיש תקלה בבזק, יש אינטרנט סלולארי.
משום מה האינטרנט האלחוטי לא מתפקד במיטבו טוב אז אין מוזיקה דרך הסטרימר בחד השינה.
סטרימר הוידאו נתקע אז צריך לכבות ולהדליק אותו, עוד כמה דקות אבודות.
והכי משגע זה שצריך לתחזק כל הזמן את ערמות הציוד, לעדכן גרסאות, להתקין עברית, להעתיק קבצים, לבצע גיבויים, להיות כבול בסבך כבלים, תקעים, שקעים, מפצלים, מחברים, אנטנות וצגים. להתקשר לתמיכה, לבקש עזרה מחבר, להשאיל ציוד כי משהוא לא עובד, להיות הטכנאי התורן של בני משפחה ,חברים, שכנים ועמיתים לעבודה.
לפני זמן לא רב התקלקל לי המחשב, למזלי יש לי מחשב ישן יותר אשר משמש בעיתות מצוקה, מוזיקה "נאלצתי" לשמוע בתקליטים בלבד.
כשיש תקלה בבזק, יש אינטרנט סלולארי.
משום מה האינטרנט האלחוטי לא מתפקד במיטבו טוב אז אין מוזיקה דרך הסטרימר בחד השינה.
סטרימר הוידאו נתקע אז צריך לכבות ולהדליק אותו, עוד כמה דקות אבודות.
והכי משגע זה שצריך לתחזק כל הזמן את ערמות הציוד, לעדכן גרסאות, להתקין עברית, להעתיק קבצים, לבצע גיבויים, להיות כבול בסבך כבלים, תקעים, שקעים, מפצלים, מחברים, אנטנות וצגים. להתקשר לתמיכה, לבקש עזרה מחבר, להשאיל ציוד כי משהוא לא עובד, להיות הטכנאי התורן של בני משפחה ,חברים, שכנים ועמיתים לעבודה.
- RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
שימו הגנות חשמל לנפילות מתח וספייקים.
שימו UPS לציוד חשוב.
שימו UPS גיבוי לUPS לציוד החשוב.
השתמשו אך ורק עם ספקי כח איכותיים של חברות אמינות שכוללות הגנות נגד נחשולי מתח.
אין סוף לדברים האלה... תמיד נשאר עבדים לציוד שלנו. מה שחשוב זה לבדוק טוב גם את תשתית החשמל אצלינו בבית, לפני שאנחנו באים בתלונות לציוד. וכמובן שוב לדברים חשובים באמת, תמיד להשתמש במוצר מגן כזה או אחר. ולגבי מחשבים, אני תמיד ממליץ ספק כח איכותי מעל רף ה-500 שקל.
שימו UPS לציוד חשוב.
שימו UPS גיבוי לUPS לציוד החשוב.
השתמשו אך ורק עם ספקי כח איכותיים של חברות אמינות שכוללות הגנות נגד נחשולי מתח.
אין סוף לדברים האלה... תמיד נשאר עבדים לציוד שלנו. מה שחשוב זה לבדוק טוב גם את תשתית החשמל אצלינו בבית, לפני שאנחנו באים בתלונות לציוד. וכמובן שוב לדברים חשובים באמת, תמיד להשתמש במוצר מגן כזה או אחר. ולגבי מחשבים, אני תמיד ממליץ ספק כח איכותי מעל רף ה-500 שקל.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
תוודא רק שהחבר'ה מורידים משם את הלינקים אחרי ה- Paste..oferlaor כתב: עבור הילדים שלי, Wikipedia הוא למשל אחד השירותים החיוניים עבור הכנת שיעורים (ובעיקר היכולת שלהם להשתמש ב-CUT&PASTE מתוכו)....
פעם ברח לי ל- Word איזה לינק-
המרצה המציא איזה סעיף על שימוש לא נאות במקורות האינטרנט, והוריד 10 נק'..
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
יש הרבה נקודות חשובות בעד ובנגד.
כמישהו שלפני 10 שנים רצה לשלוח דואר אלקטרוני למישהו, שאלו אותי מה הכתובת שלו וכתבתי כתובת פיסית... (סיפור אמיתי). היום אני עוסק בטכנולוגיה של ועידת ווידאו בחוד החנית, הכוללת כל כך הרבה שכלולים, אבל היא מייצרת תלות ! הרי אם אגיע ללקוח עם מערכת להדגמה, לא חשוב כמה היא מתקדמת - אם אין לי רשת זמינה להדגים לא יראו כלום !
אני תלוי במיילים היום, אני תלוי ברשת האלחוטית שהקמתי לפני כמה חודשים (מחוברים אליה הסוני 3, הנייד והטלפון).
אפילו לא אכפת לי אם הטלפון בבית לא עובד - יש לי דרך להתקשר דרך המחשב. אבל אם הרשת תקרוס אני בבעיה.
כן - טכנולוגית הWIMAX והמחליפה שלה (הLT נדמה לי) צפויות לעשות שינויים בדרכים בהם אנו עושים שימושים בטכנולוגיה, אולי להפוך אותה לאמינה יותר.
כמישהו שלפני 10 שנים רצה לשלוח דואר אלקטרוני למישהו, שאלו אותי מה הכתובת שלו וכתבתי כתובת פיסית... (סיפור אמיתי). היום אני עוסק בטכנולוגיה של ועידת ווידאו בחוד החנית, הכוללת כל כך הרבה שכלולים, אבל היא מייצרת תלות ! הרי אם אגיע ללקוח עם מערכת להדגמה, לא חשוב כמה היא מתקדמת - אם אין לי רשת זמינה להדגים לא יראו כלום !
אני תלוי במיילים היום, אני תלוי ברשת האלחוטית שהקמתי לפני כמה חודשים (מחוברים אליה הסוני 3, הנייד והטלפון).
אפילו לא אכפת לי אם הטלפון בבית לא עובד - יש לי דרך להתקשר דרך המחשב. אבל אם הרשת תקרוס אני בבעיה.
כן - טכנולוגית הWIMAX והמחליפה שלה (הLT נדמה לי) צפויות לעשות שינויים בדרכים בהם אנו עושים שימושים בטכנולוגיה, אולי להפוך אותה לאמינה יותר.
Vocare Ad Regnum
מאמר יפה ונכון
לא יעזור כלום, הזמנים משתנים ואנחנו צריכים להשתנות איתם, כלומר לדאוג לגיבויי, הגנה
מרשת החשמל (סליחה, התכוונתי חברת החשמל), מכשירים ספייר וכו'.
מרשת החשמל (סליחה, התכוונתי חברת החשמל), מכשירים ספייר וכו'.
קודם לא מומלץ שטוטרף עדיף לקחת הכל באיזיKosh כתב:אותי למשל מטריפים כל בעלי האייפונים/אייפודים שלא אכפת להם שאי אפשר להחליף להם סוללה..זו דוגמה רעה במיוחד לוויתור על חומרת LEGACY רק לצורך החמדנות של ואפל סטיב ג'ובס-התפגרה לך הסוללה? קנה חדש,ואייפון הוא לא מוצר זול..roypeles כתב:מה שאותי יותר מטריד, זה חוסר האמינות של המוצרים כיום עם עמידות שואפת לאפס, וחבל.
למה אתה צריך להחזיק כמה נגני MP3 לגיבוי? זה שערורייתי... ולמה הווקמן מאמצע שנות ה 80 עוד עובד מצויין. זו הליכה אחורה ולא קדימה. - זה מה שמטריד אותי יותר מהכל.........
דבר שני כל אחד בעל ידיים נורמאליות יכול להזמין מ-EBAY סוללה ולהחליף, עלות סוללה - כ10 דולר כלל הציוד הנדרש להחלפתה
אם אתה עם ידיים שמאליות ב250 שקל יחליפו לך בחנות (את הסוללה עצמה בעלות של 6 דולר תביא לבד)
עופר : אני ממליץ לך להחליף את השנאי המשתנה בהקדם, הוא לא מיוצב ומשם לראוטר שרוף הדרך קצרה.
Re: הרבה זמן רציתי לכתוב על זה
Kosh כתב:במרדף ההולך וגובר של האנושות אחרי הטכנולוגיה,שוכחים לאט לאט שויתור מוחלט על המדיה הפיזית וטכנולוגיות שהן לא
יש לי רק את המייל של ה-PROVIDER שלי ואת המייל של מקום העבודה שלי,אני אוהב לאסוף ולהשתמש במדיה פיזית-CD,DVD,תקליטים ועכשיו גם בלוריי,את הקבצים האישיים שלי אני מעדיף אצלי בבית,על המחשב שלי,על ההרדדיסק שלי ועל הגיבויים שמאוחסנים אצלי,ולא באיזה שרת שנמצא בטיזאלנבי,ככה אני אוהב את זה.יש בעיות?![]()
![]()
אהה,ותצחקו עלי,יש לי גם מכשיר וידאו SVHS בבית..ואני לפעמים עוד משתמש בו.קצת מצחיק ליד הממיר HD,אבל בסדר....
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אתמול במקרה יצא לי לראות תכנית מהפנטת של ה CBC אם אני לא טועה , שנקראת
The Nature of Things with David Suzuki--"Build Green"
אמנם זה קשור יותר לסביבה ירוקה וכו'.... אבל הראו שם איך בקנדה בונים את הבית מבלי להתחבר בכלל לחברת השחמל ומבלי להיות תלוי , הבתים מודרנים יפים גדולים וממלאים את כל הפונקציות החשמליות כולל חימום הבית וכל השאר , רעיונות מטמטמים ולמעשה מאוד פשוטים
החסכון הוא אדיר וכו'...
התכנית היתה מעלפת ומאלפת - מומלץ מאוד ! ממש שווה צפיה !!!
The Nature of Things with David Suzuki--"Build Green"
אמנם זה קשור יותר לסביבה ירוקה וכו'.... אבל הראו שם איך בקנדה בונים את הבית מבלי להתחבר בכלל לחברת השחמל ומבלי להיות תלוי , הבתים מודרנים יפים גדולים וממלאים את כל הפונקציות החשמליות כולל חימום הבית וכל השאר , רעיונות מטמטמים ולמעשה מאוד פשוטים
החסכון הוא אדיר וכו'...
התכנית היתה מעלפת ומאלפת - מומלץ מאוד ! ממש שווה צפיה !!!
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
אגב שכחתי להגיד בנוגע לכתבה.
UPS הוא מצרך חובה בבית המודרני, אך עם זאת המצב בעייתי היות וצרכני החשמל מפלצתיים היום
וכל UPS יגמר תוך 15 שניות בלחץ.
הצעתי : UPS על סטרואידים.
יש ביננו לא מעט אנשים שיש להם UPSים שכבר לא עובדים.
אני ליקטתי 2 UPSים מחברים שכבר הסוללה שלהם מטה, וחיברתי אותם למצבר 72 אמפר של מכונית.
את העסק הזה (שדיי מסורבל בכל זאת מצבר ו2 UPSים) מיקמתי במחסן על הגג ומשכתי כבל NYY מוגן לתוך הדירה.
כרגע בסלון יש לי שקע בקיר שלמעשה יכול בפועל להחזיק עומס של 1600 וואט (כל UPS מייצר 800 וואט)
לזמן לא קצר בכלל.
בכך יש לי חשמל יציב ונקי בסלון. שעליו נמצאים 2 מסכים (גם של החדר שינה וגם של הסלון) ממירים של יס, מחשב. רסיבר. ראוטר ועוד כמה רכיבים
בהצלחה
UPS הוא מצרך חובה בבית המודרני, אך עם זאת המצב בעייתי היות וצרכני החשמל מפלצתיים היום
וכל UPS יגמר תוך 15 שניות בלחץ.
הצעתי : UPS על סטרואידים.
יש ביננו לא מעט אנשים שיש להם UPSים שכבר לא עובדים.
אני ליקטתי 2 UPSים מחברים שכבר הסוללה שלהם מטה, וחיברתי אותם למצבר 72 אמפר של מכונית.
את העסק הזה (שדיי מסורבל בכל זאת מצבר ו2 UPSים) מיקמתי במחסן על הגג ומשכתי כבל NYY מוגן לתוך הדירה.
כרגע בסלון יש לי שקע בקיר שלמעשה יכול בפועל להחזיק עומס של 1600 וואט (כל UPS מייצר 800 וואט)
לזמן לא קצר בכלל.
בכך יש לי חשמל יציב ונקי בסלון. שעליו נמצאים 2 מסכים (גם של החדר שינה וגם של הסלון) ממירים של יס, מחשב. רסיבר. ראוטר ועוד כמה רכיבים
בהצלחה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
עתיד,
המאמר עצמו נכתב לפני כחודש וחצי (אפשר לחפש שרשורים שלי על הנושא מאז) - מאז עברתי לספק מיוצב (SWITCHED) אל חשש...
יש לי כאן UPS עם בטריה חלשה ואני חושב להפוך אותו ל-UPS עבור הרואטר והמודם בלבד...
המאמר עצמו נכתב לפני כחודש וחצי (אפשר לחפש שרשורים שלי על הנושא מאז) - מאז עברתי לספק מיוצב (SWITCHED) אל חשש...
יש לי כאן UPS עם בטריה חלשה ואני חושב להפוך אותו ל-UPS עבור הרואטר והמודם בלבד...