סרט המשודר בפריים טיים של הטלויזה התורכית
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
שימו לב לסצינה 2 דקות מתחילת הסרט.
קרדיט ל Ynet
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3790138,00.html
#
אנא לא להתלהם !!
פשוט לא לנסוע לתורכיה , לא אבדנו שם כלום!
לשמור על שפה נאותה ועל דרך ארץ!
קרדיט ל Ynet
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3790138,00.html
#
אנא לא להתלהם !!
פשוט לא לנסוע לתורכיה , לא אבדנו שם כלום!
לשמור על שפה נאותה ועל דרך ארץ!
אתם יודעים רב אחד אמר פעם משהו כמו "כשהיהודים מתחברים יותר מידי לגויים , הגויים ישנאו אותם ולא ירצו אותם " , הדבר הראשון שעלה לי למוח כשקראתי את הכתבה , היה מה שהוא אמר . והתורכים מראים לנו בדיוק את התגשמות המשפט הזה
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
אני מכיר יהודים באיסטנבול. משיחה איתם הבנתי שיש נהירה של עליית צעירים לישראל, ורבים שיכולים להשיג דרכון זר, מתארגנים ליציאה משם, הבנתי שהדיבורים ברחוב הם על התחזקות הדת על החיים החילוניים וחשש ממשי להפיכה שלטונית. אני לא יודע אם זו האמת כפי שהם מציגים אותה, או המצב בשטח, אבל זה גורם קצת לחשוש.
חבל...
חבל...
מי צריך אוייבים?! בטורקיה מציגים איך צה"ל הורג ילדים!
נערך
איחוד שרשורים
איחוד שרשורים
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 15/10/2009 1:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
ראיתי בחדשות אני בשוק . סצינת הנערה זה כלום לעומת אבא שמחזיק תינוק בן יומו וחייל צהל יורה בתינוק ודם מושפרץ ממנו !
שילהוב יצרים תהומי! שמחר יביא לפגיעה בישראלים תיירים - אין אפס!
ליבוי שינאה ורגשות נקם (המלל בסצינות מדבר על נקמה) אצל מוסלמים .. כבר ראינו למה זה הוביל אפילו בהולנד המתקדמת.. (רצח הבמאי ואן-גוך)
ממליץ בחום לכל מי שמכיר בן משפחה המתכנן טיסה לשם לקרקע אותו בארץ ודחוף.
שילהוב יצרים תהומי! שמחר יביא לפגיעה בישראלים תיירים - אין אפס!
ליבוי שינאה ורגשות נקם (המלל בסצינות מדבר על נקמה) אצל מוסלמים .. כבר ראינו למה זה הוביל אפילו בהולנד המתקדמת.. (רצח הבמאי ואן-גוך)
ממליץ בחום לכל מי שמכיר בן משפחה המתכנן טיסה לשם לקרקע אותו בארץ ודחוף.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
יש ארבעה דברים שמטרידים אותי:
1. זה שמכניסים לפורום פוליטיקה, לא מת על זה.
2. העלילה המשעממת והמצוצה מהאצבע של הסדרה הזאת.
3. המשחק העלוב של השחקנים, הרמה הנמוכה של התפאורה והעובדה שהמדים האלו לא קרובים להיות מדי צה"ל.
4. העובדה שישראל עוד לא החזירה את השגריר מטורקיה.
עכשיו אני רק צריך להחליט איזה מהם מטריד אותי יותר.
3. המשחק העלוב של השחקנים, הרמה הנמוכה של התפאורה והעובדה שהמדים האלו לא קרובים להיות מדי צה"ל.
עכשיו אני רק צריך להחליט איזה מהם מטריד אותי יותר.
אני מקווה שנוכל לשמור על דיון תרבותי פה למרות הכעס שיש לנו כשרואים את הדברים האלה
כשאני ראיתי את הסירטון הזה לפני 30 דקות כל כך נדהמתי
אני לא מצליח להבין איך בטורקיה יש כל כך הרבה שינאה עד כדי כך שהם מסלפים ומשקרים באופן כל כך גס ובוטה?!
לא מצליח להבין אם זה מה שבאמת העם התורכי חושב עלינו או שזה סתאם איזה סרטון מטופש?!
למרות שמתבקש להגיד שהנה האמת נחשפה, אני עדיין בדיעה שזה לא מייצג באמת את דעת הרחוב שם שאין לו שום דבר אמיתי נגדנו
כשאני ראיתי את הסירטון הזה לפני 30 דקות כל כך נדהמתי
אני לא מצליח להבין איך בטורקיה יש כל כך הרבה שינאה עד כדי כך שהם מסלפים ומשקרים באופן כל כך גס ובוטה?!
לא מצליח להבין אם זה מה שבאמת העם התורכי חושב עלינו או שזה סתאם איזה סרטון מטופש?!
למרות שמתבקש להגיד שהנה האמת נחשפה, אני עדיין בדיעה שזה לא מייצג באמת את דעת הרחוב שם שאין לו שום דבר אמיתי נגדנו
תגיד , אתה חי כאן או בעולם אחר ? ומה בדיוק אתה חושב שנותנים לנוער ולילדים בבתי הספר בגדה ובעזה ? מה שאתה רואה שם בצורה גרפית יותר ובשילהוב יותר של היצרים וזה מלמדים מגיל הגןosherov כתב:אני מקווה שנוכל לשמור על דיון תרבותי פה למרות הכעס שיש לנו כשרואים את הדברים האלה![]()
כשאני ראיתי את הסירטון הזה לפני 30 דקות כל כך נדהמתי![]()
למרות שמתבקש להגיד שהנה האמת נחשפה, אני עדיין בדיעה שזה לא מייצג באמת את דעת הרחוב שם שאין לו שום דבר אמיתי נגדנו...
מה שמפריע לי שליד אותה ידיעה ראיתי ידיעה על כך שיש עליה של הנסיעות לתורכיה וזה מה שהביא להערה הקודמת שלי
תבדיל בין החינוך, הילדים והנוער בעזה והגדה לבין אלה של תורכיה! זה הבדל של שמיים וארץ! אלה שתי אוכלוסיות שונות לגמרי עם היסטורייה אחרת לגמרי! אגב, גם אני מאז מבצע עופרת יצוקה ממש לא מתכנן להגיע לתורכיה בשנים הקרובות, אבל זה לא נעשה בגלל שיש לי משהו כנגד התושבים התורכים אלא בגלל ההתנתקות של השלטון שלהם ממדינת ישראל!truejoker כתב:תגיד , אתה חי כאן או בעולם אחר ? ומה בדיוק אתה חושב שנותנים לנוער ולילדים בבתי הספר בגדה ובעזה ? מה שאתה רואה שם בצורה גרפית יותר ובשילהוב יותר של היצרים וזה מלמדים מגיל הגןosherov כתב:אני מקווה שנוכל לשמור על דיון תרבותי פה למרות הכעס שיש לנו כשרואים את הדברים האלה![]()
כשאני ראיתי את הסירטון הזה לפני 30 דקות כל כך נדהמתי![]()
למרות שמתבקש להגיד שהנה האמת נחשפה, אני עדיין בדיעה שזה לא מייצג באמת את דעת הרחוב שם שאין לו שום דבר אמיתי נגדנו...
מה שמפריע לי שליד אותה ידיעה ראיתי ידיעה על כך שיש עליה של הנסיעות לתורכיה וזה מה שהביא להערה הקודמת שלי...
1 - הנושא שייך יותר למדעי המדינה ופחות לפולטיקה למרות שהיא גם נוכחתsapir255 כתב:יש ארבעה דברים שמטרידים אותי:
עכשיו אני רק צריך להחליט איזה מהם מטריד אותי יותר....
2 - זה תמיד כך בסדרות מוזמנות מראש ע"י פולטיקאים ו/או במאים בעלי אג'נדה פוליטית
3 - נו ?!!! אתה באמת חשבת שיש תקציב לשחקנים טובים ? הם הרי לוחמי התנגדות ולא שחקנים
4 - השתגעת ?!!!! היכן אתה חי ? ממתי לישראל יש אומץ לוותר על שגרירות ? , ותאר לך מה יקרה אם התורכים יסרבו להחזיר את השגריר , איך הפולטיקאים יסעו לתורכיה להכול כלול ? , נו באמת ?!
רק דבר אחד אני לא מבין , איך זה שכולכם ראיתם את זה וזה אפילו לא בDVDRIP ? שלא לדבר על HD ?
העולם שונא אותנו אז get used to it.
בשביל זה יש לנו מדינה משלנו.
בשביל זה יש לנו מדינה משלנו.