לכל משמיצי האייפון...
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
קיבלתי היום אחה"צ מכשיר טושיבה עם WM 6.5 מותקן עליו, לשחק איתו עד השבוע הבא.
אני מנסה כבר מעל שעה לקנפג רשת WIFI, ובחיי שאני על סף התמוטטות עצבים.
המכשיר הזה פשוט גרועעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזו מערכת הפעלה מסריחה, יא אללה!
נתחיל מזה שאפשר לקנפג WIFI בשני מקומות שונים, כשלא ברור בכלל מה ההבדל ביניהם.
המקלדת פשוט מתחת לכל ביקורת. *מתחת לכל ביקורת!!*. אפילו עם סטיילוס זה כמעט בלתי אפשרי. ניסיתי מעל 10 פעמים להקיש את הסיסמא ופשוט לא הצלחתי. גם אין חיווי על איזו אות נלחצה (המכשיר רק מראה כוכביות, שלא כמו האייפון שמראה לפרק זמן קצר את האות ואז הופך אותה לכוכבית) וגם ההקשה מאוד מסובכת.
תפריט ה-START נראה כמו הצרות שלי, עם מליון אייקונים ובלי שום דרך להבין מה נמצא איפה.
יש אפילו באגים מזעזעים בתכנון, כמו מסך שמראה הודעת שגיאה, כשכפתור ה-"OK" מוסתר ע"י המקלדת ואי אפשר לגלול את המסך כדי ללחוץ עליו. לקח לי 5 דק' להבין שצריך לסגור את המקלדת כדי ללחוץ על כפתור ה-OK המוסתר!
כמובן, אפשר לטעון שזה פרק זמן של הסתגלות למכשיר. אני מבטיח להמשיך ולנסות.
אבל בחיי - המצב כאן הרבה הרבה יותר גרוע ממה שפינטזתי בחלומות הכי גרועים שלי.
בפעם הבאה שמישהו משמיץ בפני את האייפון, על מערכת ההפעלה *האלוהית* שלו, ומספר לי שאין מולטיטסקינג ושאצלו ב-WM יש, אני כנראה אאלץ להכות אותו. חזק.
אפל גאונים בממשק משתמש. נקודה.
אני מנסה כבר מעל שעה לקנפג רשת WIFI, ובחיי שאני על סף התמוטטות עצבים.
המכשיר הזה פשוט גרועעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזו מערכת הפעלה מסריחה, יא אללה!
נתחיל מזה שאפשר לקנפג WIFI בשני מקומות שונים, כשלא ברור בכלל מה ההבדל ביניהם.
המקלדת פשוט מתחת לכל ביקורת. *מתחת לכל ביקורת!!*. אפילו עם סטיילוס זה כמעט בלתי אפשרי. ניסיתי מעל 10 פעמים להקיש את הסיסמא ופשוט לא הצלחתי. גם אין חיווי על איזו אות נלחצה (המכשיר רק מראה כוכביות, שלא כמו האייפון שמראה לפרק זמן קצר את האות ואז הופך אותה לכוכבית) וגם ההקשה מאוד מסובכת.
תפריט ה-START נראה כמו הצרות שלי, עם מליון אייקונים ובלי שום דרך להבין מה נמצא איפה.
יש אפילו באגים מזעזעים בתכנון, כמו מסך שמראה הודעת שגיאה, כשכפתור ה-"OK" מוסתר ע"י המקלדת ואי אפשר לגלול את המסך כדי ללחוץ עליו. לקח לי 5 דק' להבין שצריך לסגור את המקלדת כדי ללחוץ על כפתור ה-OK המוסתר!
כמובן, אפשר לטעון שזה פרק זמן של הסתגלות למכשיר. אני מבטיח להמשיך ולנסות.
אבל בחיי - המצב כאן הרבה הרבה יותר גרוע ממה שפינטזתי בחלומות הכי גרועים שלי.
בפעם הבאה שמישהו משמיץ בפני את האייפון, על מערכת ההפעלה *האלוהית* שלו, ומספר לי שאין מולטיטסקינג ושאצלו ב-WM יש, אני כנראה אאלץ להכות אותו. חזק.
אפל גאונים בממשק משתמש. נקודה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
כאילו דהה?

- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
מה דגם המכשיר? Toshiba G810?
אם כן, זהו המכשיר הגרוע בתולדות Windows Mobile ורוב מכשירי WM עבורי הם כמו סדינים אדומים מול שור.
ואגב בנושא השמצות האפל. אני עובד על בסיס יומי עם כל מערכות ההפעלה הניידות הקיימות היום בשוק ואפילו אנדרואיד עם כל ההערכה ותחושות האנדרדוג לא מתקרבת לנעליים של הגרסה הנוכחית של iPhone.
לגעת באייפון אחרי יום של אנדרואיד זה כמו להוריד כפפות, משקפיים ואוזניות רעש ופשוט להתחיל להנות.
אם כן, זהו המכשיר הגרוע בתולדות Windows Mobile ורוב מכשירי WM עבורי הם כמו סדינים אדומים מול שור.
ואגב בנושא השמצות האפל. אני עובד על בסיס יומי עם כל מערכות ההפעלה הניידות הקיימות היום בשוק ואפילו אנדרואיד עם כל ההערכה ותחושות האנדרדוג לא מתקרבת לנעליים של הגרסה הנוכחית של iPhone.
לגעת באייפון אחרי יום של אנדרואיד זה כמו להוריד כפפות, משקפיים ואוזניות רעש ופשוט להתחיל להנות.
Need more cowbell
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

זה TG01. אני רואה שהוא יחסית חדש, ועם SPEC מתקדם מאוד.Pavelz כתב:מה דגם המכשיר? Toshiba G810?...
מעבד 1GHZ. משהו משהו.
אגב, הוא באמת מהיר מאוד. לוקח את האייפון 3G שלי בסיבוב.
אם בנוסף על כל הצרות הוא גם היה איטי, הייתי מתאבד
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
המעלה היחידה של טלפונים המבוססים על WinMo זו התמשקות חלקה, ללא "תפרים" לשרתי Exchange. מי שזה לא חשוב עדיף שימצא פיתרון במקומות אחרים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אין מה להשוות. ה push mail באייפון אוכל חשמל מהסוללה כמו מטורף לעומת היישום ב WinMo, או שמשהו השתנה לטובה בשנה האחרונה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- Pavelz
- חבר מביא חבר

האנדרואיד שלי חי עם דוא"ל ארגוני לא רע בכלל.Catskinner כתב:המעלה היחידה של טלפונים המבוססים על WinMo זו התמשקות חלקה, ללא "תפרים" לשרתי Exchange. מי שזה לא חשוב עדיף שימצא פיתרון במקומות אחרים....
Need more cowbell
- Catskinner
- חבר במועדון HT

גם הדגם שיש לי כרגע חי לא רע עם דואר ארגוני, אבל זה עדיין לא מגיע לרמת האינטגרציה שיש ב WinMo.
באינטגרציה אני מתכוון לכך שה Android אינו מגיע עם אפליקציה מובנית לסנכרון דוא"ל אירגוני, אלא דורש התקנת תוכנה מצד שלישי שיכולה להיות Moxier או Touch Down או RoadSync (אלו הן האפליקציות שיצא לי להכיר). מלבד RoadSync אין אף אחת שמסוגלת לסנכרן את רשימת ה Contacts של ה Outlook ישירות לתוך פנקס הכתובות של הטלפון. זה קצת בעייתי אם רוצים לדעת מי מתקשר אליך למשל. כן, אני יודע שכמו לכל דבר בחיים גם לזה יש פתרון אבל אתה נדרש כאן לפתור בעיה שמלכתחילה אינה קיימת ב WinMo.
oferlaor, אחרי שהתרגלתי לקבל במיידית הודעות דואר ותאום פגישות - ותאמין לי שהמתנה של 15 דקות בין נסיון תאום פגישה אחת לשניה זה המון זמן - הדרישה להעבור ל poll mode במקום push mode כדי לחסוך סוללה זה מכה די רצינית עבורי.
באינטגרציה אני מתכוון לכך שה Android אינו מגיע עם אפליקציה מובנית לסנכרון דוא"ל אירגוני, אלא דורש התקנת תוכנה מצד שלישי שיכולה להיות Moxier או Touch Down או RoadSync (אלו הן האפליקציות שיצא לי להכיר). מלבד RoadSync אין אף אחת שמסוגלת לסנכרן את רשימת ה Contacts של ה Outlook ישירות לתוך פנקס הכתובות של הטלפון. זה קצת בעייתי אם רוצים לדעת מי מתקשר אליך למשל. כן, אני יודע שכמו לכל דבר בחיים גם לזה יש פתרון אבל אתה נדרש כאן לפתור בעיה שמלכתחילה אינה קיימת ב WinMo.
oferlaor, אחרי שהתרגלתי לקבל במיידית הודעות דואר ותאום פגישות - ותאמין לי שהמתנה של 15 דקות בין נסיון תאום פגישה אחת לשניה זה המון זמן - הדרישה להעבור ל poll mode במקום push mode כדי לחסוך סוללה זה מכה די רצינית עבורי.
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

אני לא מבין משהו.
אצלי האייפון מקונפג כך שה-contacts נמשכים מה-exchange.
ב-outlook יצרתי תת-ספריות מתחת ל-contacts הראשי. יש לי 10 ספריות, לפי נושאים: חברים, עבודה, משפחה וכו'.
באופן אוטומטי, כל ספריה כזו ממופה ל-group באייפון. כשאני נכנס ל-contacts באייפון אני יכול בקלות לנווט בין הקבוצות השונות, כשיש גם all contacts וגם חיפוש בספר הטלפונים הארגוני (מצריך חיבור לרשת, כי הספר הזה ענק).
הכל עובד אוטומטית, בסינכרון מלא וללא כל בעיה.
מה חסר כאן, שב-WM יש?
אצלי האייפון מקונפג כך שה-contacts נמשכים מה-exchange.
ב-outlook יצרתי תת-ספריות מתחת ל-contacts הראשי. יש לי 10 ספריות, לפי נושאים: חברים, עבודה, משפחה וכו'.
באופן אוטומטי, כל ספריה כזו ממופה ל-group באייפון. כשאני נכנס ל-contacts באייפון אני יכול בקלות לנווט בין הקבוצות השונות, כשיש גם all contacts וגם חיפוש בספר הטלפונים הארגוני (מצריך חיבור לרשת, כי הספר הזה ענק).
הכל עובד אוטומטית, בסינכרון מלא וללא כל בעיה.
מה חסר כאן, שב-WM יש?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

דיברתי על Android. לגבי ה iPhone רק התייחסתי לפני שתי הודעות לבעיית זלילת החשמל המופרזת במצב push
- Pavelz
- חבר מביא חבר

לא לא, ב HTC Magic יש תוכנה מובנית להתחברות ל Outlook.Catskinner כתב:גם הדגם שיש לי כרגע חי לא רע עם דואר ארגוני, אבל זה עדיין לא מגיע לרמת האינטגרציה שיש ב WinMo.
באינטגרציה אני מתכוון לכך שה Android אינו מגיע עם אפליקציה מובנית לסנכרון דוא"ל אירגוני, אלא דורש התקנת תוכנה מצד שלישי שיכולה להיות Moxier או Touch Down או RoadSync (אלו הן האפליקציות שיצא לי להכיר). מלבד RoadSync אין אף אחת שמסוגלת לסנכרן את רשימת ה Contacts של ה Outlook ישירות לתוך פנקס הכתובות של הטלפון. זה קצת בעייתי אם רוצים לדעת מי מתקשר אליך למשל. כן, אני יודע שכמו לכל דבר בחיים גם לזה יש פתרון אבל אתה נדרש כאן לפתור בעיה שמלכתחילה אינה קיימת ב WinMo....
מזינים את כל הפרטים ומוכנים לעבודה. התוכנה אמורה גם לסנכרן contacts אבל באופציה הזאת אני לא משתמש, רק בסנכרון פגישות ודואר.
Need more cowbell
- Catskinner
- חבר במועדון HT

מה שאתה מתאר יש גם ב Samsung ובשני המקרים זה לא חלק מובנה במערכת ההפעלה. שתבין, ממש אין לי כלום נגד Android ולמרות שב iPhone לא הייתי מוכן לגעת גם אילו זה היה מסוגל לרפא אותי מצרעת, זה עדיין לא אומר שאני חסיד של WinMo, אני פשוט מאמין שלכל מערכת יש לפחות תכונה אחת שבה היא מתעלה על כל היתר ובמקרה של WinMo זה קישוריות ל Exchange (ובמקרה של Symbian זה התכונה שלה לגרום ל WinMo להיראות טוב בהשוואה).
למי שלא צריך את זה מובטח שימצא פתרונות סלולריים טובים יותר מ Windows Mobile 6.5
למי שלא צריך את זה מובטח שימצא פתרונות סלולריים טובים יותר מ Windows Mobile 6.5
קלוד,Catskinner כתב:מה שאתה מתאר יש גם ב Samsung ובשני המקרים זה לא חלק מובנה במערכת ההפעלה. שתבין, ממש אין לי כלום נגד Android ולמרות שב iPhone לא הייתי מוכן לגעת גם אילו זה היה מסוגל לרפא אותי מצרעת, זה עדיין לא אומר שאני חסיד של WinMo, אני פשוט מאמין שלכל מערכת יש לפחות תכונה אחת שבה היא מתעלה על כל היתר ובמקרה של WinMo זה קישוריות ל Exchange (ובמקרה של Symbian זה התכונה שלה לגרום ל WinMo להיראות טוב בהשוואה).
למי שלא צריך את זה מובטח שימצא פתרונות סלולריים טובים יותר מ Windows Mobile 6.5...
כל כך הרבה לא, אז מה כן
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני טיפוס שלילי וממורמר, מה כבר ציפית בדיוק?