איפה משדרים את המשחקים של מכבי ת"א בירוליג?
השידור הראשי הוא בערוץ 5, ניב רסקין יפרשן (אני מניח שעופר שלח יהיה איתו)
גם בספורט 5 גולד ישודר המשחק רק שם הפרשנים יהיו לא פחות מאשר מיקי ברקוביץ ואלכס גלעדי
בנוסף המשחק ישודר בספורט 5 HD!!
גם בספורט 5 גולד ישודר המשחק רק שם הפרשנים יהיו לא פחות מאשר מיקי ברקוביץ ואלכס גלעדי
בנוסף המשחק ישודר בספורט 5 HD!!
המשחק ישודר בספורט 5+ וספורט 5HD ע"י רסקין ושלח, בערוץ 5+ גולד ע"י מיקי ברקוביץ' ואלכס גלעדי.
נכון, זה היה צריך להיות משודר בספורט 5 אבל היום השתנה ומשחקי מכבי ת"א ישודרו ב 5+.osherov כתב:צודק!ds123 כתב:המשחק ישודר בספורט 5+ וספורט 5HD ע"י רסקין ושלח, בערוץ 5+ גולד ע"י מיקי ברקוביץ' ואלכס גלעדי....
בעיתון ידיעות אחרונות (ראשי דף אחרון) רשום שזה ישודר בספורט 5 ולא 5+...
באתר ספורט 5 אפשר לראות את המשחק רק מי שגר בחו"ל ובתשלום (נדמה לי).roeitag כתב:מה עם השידור באתר sport5 באינטרנט? לא מזמן עברתי ל DTT כך שאני ממש בונה על זה......
האלטרנטיבות למי שאין את הערוץ, זה לקנות מנוי באתר היורוליג שמאפשר לצפות בכל המשחקים באיכות טובה. אפשרות אחרת לחפש שידור באינטרנט (בטוח יהיה משהו). אבל צריך לקחת בחשבון שהאיכות תהיה ירודה.
- roeitag
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
בדרך כלל שידורים ישירים של משחקים של קבוצות ישראליות משודרים חינם באתר sport5, אבל לגבי מכבי אני כבר די סקפטי...
חשבתי לקנות מנוי באתר היורוליג, אבל בפעם האחרונה שבדקתי מנוי למשחקי מכבי ביורוליג פתוח רק בחו"ל...
את משחק הפתיחה מחר אני אראה יחד עם אשתי בהיכל נוקיה
האם מישהו יוכל לבדוק מה קורה עם השידורים באתר sport5 ולדווח כאן?
חשבתי לקנות מנוי באתר היורוליג, אבל בפעם האחרונה שבדקתי מנוי למשחקי מכבי ביורוליג פתוח רק בחו"ל...
את משחק הפתיחה מחר אני אראה יחד עם אשתי בהיכל נוקיה
האם מישהו יוכל לבדוק מה קורה עם השידורים באתר sport5 ולדווח כאן?
זה לא ישודר באתר ספורט 5 בוודאות, רק לגולשים מחו"ל.roeitag כתב:בדרך כלל שידורים ישירים של משחקים של קבוצות ישראליות משודרים חינם באתר sport5, אבל לגבי מכבי אני כבר די סקפטי...
את משחק הפתיחה מחר אני אראה יחד עם אשתי בהיכל נוקיה![]()
האם מישהו יוכל לבדוק מה קורה עם השידורים באתר sport5 ולדווח כאן?...