ניופאן משיקה את newpan pro
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
[img2=550x733]http://i580.photobucket.com/albums/ss24 ... f74a3c.jpg[/img2]
אלון לסקי מנכ״ל משותף בניופאן פרו.
ניופאן חוזרת לתחום הריטייל (אחרי הפיכת הוליווד לניופאן אאוטלט) עם ניפאן פרו.
החברה בעצם היא חנות מתמחה או רשת מנויות מתמחות - custom installer. התכנון הוא להשתמש במערכות crestron. מדובר על מערכות שליטה שמפשטות שליטה בבתים חכמים או יוקרתיים.
[img2=550x412]http://i580.photobucket.com/albums/ss24 ... 7e4f1c.jpg[/img2]
דגשים: אקוסטיקה, רמקולים חבויים.
Ad notam
מסכי LCD בגודל החל מ 6״ מאחורי משטחי זכוכית. המסכים ניתנים להיסגר בנישה. הם צמודים לזכוכית. הכל מבוסס מגנטים כך שניתן לנתק בקלות. שימושים? קירות זכוכית, מראות חד כיווניות, דלת, שירותים.
איכות תמונה פחות מטריד אלא שזה מאוד ממוקד עיצוב פנים ייחודי. לפני עבודה והתקנה מדובר על פי 3 ממסך מקביל של חברות רגילות.
קיר הרקע להדגמה שהוא כ 150״ -200״ שממנו כ 37״ יועדו למסך עלתה כ 70,000₪ כולל העבודה. הפאנלים של שארפ.
אלון לסקי מנכ״ל משותף בניופאן פרו.
ניופאן חוזרת לתחום הריטייל (אחרי הפיכת הוליווד לניופאן אאוטלט) עם ניפאן פרו.
החברה בעצם היא חנות מתמחה או רשת מנויות מתמחות - custom installer. התכנון הוא להשתמש במערכות crestron. מדובר על מערכות שליטה שמפשטות שליטה בבתים חכמים או יוקרתיים.
[img2=550x412]http://i580.photobucket.com/albums/ss24 ... 7e4f1c.jpg[/img2]
דגשים: אקוסטיקה, רמקולים חבויים.
Ad notam
מסכי LCD בגודל החל מ 6״ מאחורי משטחי זכוכית. המסכים ניתנים להיסגר בנישה. הם צמודים לזכוכית. הכל מבוסס מגנטים כך שניתן לנתק בקלות. שימושים? קירות זכוכית, מראות חד כיווניות, דלת, שירותים.
איכות תמונה פחות מטריד אלא שזה מאוד ממוקד עיצוב פנים ייחודי. לפני עבודה והתקנה מדובר על פי 3 ממסך מקביל של חברות רגילות.
קיר הרקע להדגמה שהוא כ 150״ -200״ שממנו כ 37״ יועדו למסך עלתה כ 70,000₪ כולל העבודה. הפאנלים של שארפ.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 14/10/2009 18:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
מתחרים בטופ אודיו
אבל אין להם ציוד היי-אנד, או שיש?
יש להם מערכות דומות ל-Kaleidescape?
אבל אין להם ציוד היי-אנד, או שיש?
יש להם מערכות דומות ל-Kaleidescape?
-
oferlaor
- מנהל

יש להם KALEIESCAPE, הם משתמשים פחות או יותר באותו ארגז כלים של טופ אודיו, לייזר סיטי וכו'.
המיקום משונה למדי בעיני (מלון מנדרין, למי שמבלה בחולות הים בשעות הערב משום מה).
סה"כ ה-AD NOTAM הזה הוא ייחודי ומעניין. יקר ומסובך רצח להתקנה - אבל מבחינת סטייטמנט ייחודי בייצוב יש בו בהחלט קסם לא קטן.
זה לא בשביל קהל כמו לאתר, אלא בעיקר לשוכני מגדלי תל אביב (בעיקר הקומות העליונות).
המיקום משונה למדי בעיני (מלון מנדרין, למי שמבלה בחולות הים בשעות הערב משום מה).
סה"כ ה-AD NOTAM הזה הוא ייחודי ומעניין. יקר ומסובך רצח להתקנה - אבל מבחינת סטייטמנט ייחודי בייצוב יש בו בהחלט קסם לא קטן.
זה לא בשביל קהל כמו לאתר, אלא בעיקר לשוכני מגדלי תל אביב (בעיקר הקומות העליונות).
אקיצר מתחרים לטופ אודיו במגזר האלפיון (אלו עם הכסף המיותר).
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
עופר, היום הייתי במלון מנדרין במסגרת העבודה וראיתי שיש משהו, הלכתי לכיוון התצוגה וראיתי את המסך עם הרקע האדום והרקע השחור.
האמת על רקע השחור ראו עד כמה התמונה גרועה וחלבית....
האמת על רקע השחור ראו עד כמה התמונה גרועה וחלבית....
-
oferlaor
- מנהל

איכות התמונה לחלוטין לא רלוונטית כאן (לכן גם מצניעים את זה שהיצרן של הפאנלים זה שארפ).
הרעיון הוא לתת וואו לפנים של האורחים. תחשוב שאתה עשיר ואתה נכנס לבית יוקרתי עם מסכים דקיקים מוחבאים בכל פינה בעוביים שנראים לא הגיוניים. הרי אתה תקנא. הדבר האחרון שמעניין את האנשים האלה זה שרואים חד נורא (הם ממילא בני 65 ועם ביפוקאל של דולצ׳ה וגבאנה)
הרעיון הוא לתת וואו לפנים של האורחים. תחשוב שאתה עשיר ואתה נכנס לבית יוקרתי עם מסכים דקיקים מוחבאים בכל פינה בעוביים שנראים לא הגיוניים. הרי אתה תקנא. הדבר האחרון שמעניין את האנשים האלה זה שרואים חד נורא (הם ממילא בני 65 ועם ביפוקאל של דולצ׳ה וגבאנה)
- michael123
- חבר מכור קשה

עפר
יש גם הרבה צעירים (תחלק ב-2)
מההתרשמות שלי אבל, אתה צודק, יש גם הרבה עניין של פוזה
מה יש לשכן, ואני גם רוצה
יש גם הרבה צעירים (תחלק ב-2)
מההתרשמות שלי אבל, אתה צודק, יש גם הרבה עניין של פוזה
מה יש לשכן, ואני גם רוצה
שווה לתת את הדעת שיש אולי בין חברי האתר חברים הגרים ב"קומות גבוהות במגדלי תל אביב" ואשר אולי הזילות
המשתמעת בשירשור זה כלפיהם יש בו טעם לפגם..
ממתי נישה מסחרית כזו או אחרת אמורה ליצור אנטגוניזם באתר ? לא זכור לי
תארו לכם מה הייתה התגובה אם מנהל היה מביע זילות דומה בפורום אודיו יוקרתי?..
נאמר שהיה "חושב בקול רם" שאלו השופכים טונות של כסף על ציוד אודיו יקר להחריד עושים זאת למען הפוזה
כי הרי הם ממילא בני 65 עם מכשיר שמיעה.. אני מניח שהייתה פה מיד רעידת אדמה
just my 2c
המשתמעת בשירשור זה כלפיהם יש בו טעם לפגם..
ממתי נישה מסחרית כזו או אחרת אמורה ליצור אנטגוניזם באתר ? לא זכור לי
תארו לכם מה הייתה התגובה אם מנהל היה מביע זילות דומה בפורום אודיו יוקרתי?..
נאמר שהיה "חושב בקול רם" שאלו השופכים טונות של כסף על ציוד אודיו יקר להחריד עושים זאת למען הפוזה
כי הרי הם ממילא בני 65 עם מכשיר שמיעה.. אני מניח שהייתה פה מיד רעידת אדמה
just my 2c
- michael123
- חבר מכור קשה

dizingof
זה חלק מן הסטטוס
זה חלק מן הסטטוס
-
oferlaor
- מנהל

Disingof,
צר לי אם השתמע שיש כאן אנטגוניזם. הכוונה היא שיש כאן פוקוס על עיצוב. איכות התמונה לא משחק תפקיד. תמיד קשה לי כשאיכות התמונה זה לא חשיבות מס׳ 1
תחשוב על עיצוב של רמקולים שמקריב את הסאונד לטובת עיצוב ברמקולים המיועדים לאלפיון העליון. ליגיטימי? בהחלט אבל אין לנו הרבה על מה לדבר על זה כאן (חוץ
מעל נושא העיצוב של זה).
מצאתי שהעיצוב יפה מאוד (לפחות בחלק ממקרים). הקהל שלדעתי רלוונטי כאן זה בעיקר מפה לאוזן ולא קוראים של מגזין או אתר ספציפיים.
צר לי אם השתמע שיש כאן אנטגוניזם. הכוונה היא שיש כאן פוקוס על עיצוב. איכות התמונה לא משחק תפקיד. תמיד קשה לי כשאיכות התמונה זה לא חשיבות מס׳ 1
תחשוב על עיצוב של רמקולים שמקריב את הסאונד לטובת עיצוב ברמקולים המיועדים לאלפיון העליון. ליגיטימי? בהחלט אבל אין לנו הרבה על מה לדבר על זה כאן (חוץ
מעל נושא העיצוב של זה).
מצאתי שהעיצוב יפה מאוד (לפחות בחלק ממקרים). הקהל שלדעתי רלוונטי כאן זה בעיקר מפה לאוזן ולא קוראים של מגזין או אתר ספציפיים.