בעיה עם מאוורר למעבד Scythe Shuriken
יש לי בעיית התחממות במחשב.
התקנתי את המאוורר Scythe Shuriken, שהוא נמוך פרופיל ושקט.
בזמן האחרון שמתי לב שהוא עובד ולא עובד לסירוגין (מתחיל להסתובב, ואז מפסיק לסירוגין).
גם שמתי לב שהNB GPU מאוד מתחמם (מעל מ100 מעלות!), כרגע הוא עם הHEAT SINK שבא עם הלוח.
יש לי לוח של גיגה בייט:
Gigabyte GA-E7AUM-DS2H
הכל במארז של EZCOOL, בגובה 14 ס"מ.
יש לכם רעיון מה יכול לגרום לזה?
האם כדאי ללכת על GOLDEN ORB II ? כמו שמצויין במפרטים.
תודה.
התקנתי את המאוורר Scythe Shuriken, שהוא נמוך פרופיל ושקט.
בזמן האחרון שמתי לב שהוא עובד ולא עובד לסירוגין (מתחיל להסתובב, ואז מפסיק לסירוגין).
גם שמתי לב שהNB GPU מאוד מתחמם (מעל מ100 מעלות!), כרגע הוא עם הHEAT SINK שבא עם הלוח.
יש לי לוח של גיגה בייט:
Gigabyte GA-E7AUM-DS2H
הכל במארז של EZCOOL, בגובה 14 ס"מ.
יש לכם רעיון מה יכול לגרום לזה?
האם כדאי ללכת על GOLDEN ORB II ? כמו שמצויין במפרטים.
תודה.
הדיסקים שניהם 1 טרה WD GREENstaticx כתב:מה טמפ' המעבד? הדיסקים הקשיחים? פליטת החום מהמארז טובה?
לגבי צ'יפסט לא הייתי דואג.. זה סוג של פאק בחלק מהלוחות של גיגהבייט , גם אצלי הוא על איזור 100 מעלות.....
הטמפ' מהמעבד הגיעה ל80, כיביתי את המחשב אח"כ.
איך אני יודע עם הפליטת חום מהמארז טובה?
המליצו לי גם על Arctic-Cooling Freezer 7 LP INTEL CPU cooler for low profile
ביטלתי את האופציה בביוס,עדיין אותה בעיה.tamos2009 כתב:הקירור הזה סבבה ולא אמור להביא את המעבד ל80 מעלות.
תבטל את הCPU SMART FAN בביוס, אח"כ תדווח.
אם לא עוזר תנסה לשים סתם מאוורר תראה אם זה מסתדר...
שחיברתי את המאוורר הרגיל של המעבד , הוא עבד.
אני אקנה את ה arctic cool 7,
כדאי להשקיע גם ב heat sink ל מעבד הגרפי?
כאשר אתה אומר שהטמפרטורה של GPU היא מעל 100 מעלות, אתה בטוח במאה אחוזים שאתה קורא את היחידות נכון ? כלומר בצלסיוס ולא בפרנהייט?
על לוח האם (על המעבד, למען הדיוק) יש חיישן טמפרטורה המאפשר את פעולת המאוורר רק ברגע שהטמפרטורה עולה מעל סף מסויים (ניתן לקבוע דרך הביוס),
אם המאוורר עובד לסירוגין, כלומר שהמעבד שלך קריר ותקין.
נסה לקרוא שוב את הטמפרטורה ו-וודא שהקריאה שלך היא נכונה (שוב - צלזיוס, לא פרנהייט).
על לוח האם (על המעבד, למען הדיוק) יש חיישן טמפרטורה המאפשר את פעולת המאוורר רק ברגע שהטמפרטורה עולה מעל סף מסויים (ניתן לקבוע דרך הביוס),
אם המאוורר עובד לסירוגין, כלומר שהמעבד שלך קריר ותקין.
נסה לקרוא שוב את הטמפרטורה ו-וודא שהקריאה שלך היא נכונה (שוב - צלזיוס, לא פרנהייט).