כרטיס לכידה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אין שום בעיות של סינכרון עם האודיו ב-PVR150 למי שמתקין כמו שצריך ולפי ההמלצות.
אם אתה מחפש כרטיס זול, יש את ה-ComPro M1F שאמור להיות זול ומצויין.
מלידטק הייתי ממליץ להתרחק, בגלל הרבה בעיות שדיווחו עליהם כאן עם הכרטיס הזה.
אם אתה מחפש כרטיס זול, יש את ה-ComPro M1F שאמור להיות זול ומצויין.
מלידטק הייתי ממליץ להתרחק, בגלל הרבה בעיות שדיווחו עליהם כאן עם הכרטיס הזה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בוודאי.
שים לב לאיכות ההקלטה שלו ולתאימות עם נגנים אחרים.
יש לי AverTv Super 007 FM. הוא זול ופשוט. הבעיה העיקרית שלו הוא בתאימות לגנים אחרים וברזולוצית קידוד.
כלומר, ב-Mpeg2 הוא מקודד רזולוציה מקסימלית. אבל בDIVX או ב-XVID התוכנה נתקעת ברזולוציה מקסימלית. (יש לי מחשב חזק).
רק הקלטה בפורמט DVD תואמת לנגנים אחרים. כלומר, חוץ מ-DVD בכל הפורמטים האחרים רק התוכנה של הכרטיס מסוגלת לנגן את ההקלטה.
הבעסה כאן שבDVD אין מספיק דחיסה ואז הקבצים יוצאים ענקיים.
בקיצור, לא מספיק להסתכל בנתוני מקסימום של הכרטיס. חשוב לקבל חוות דעת לגבי הדברים האלה גם כן.
בנוסף, כתוב שהוא תואם vista 64Bit אבל זה לא בדיוק נכון. כלומר, הוא עובד אבל לא תואם ב-100 אחוז. יש בעיות תאימות קטנות.
יש לי AverTv Super 007 FM. הוא זול ופשוט. הבעיה העיקרית שלו הוא בתאימות לגנים אחרים וברזולוצית קידוד.
כלומר, ב-Mpeg2 הוא מקודד רזולוציה מקסימלית. אבל בDIVX או ב-XVID התוכנה נתקעת ברזולוציה מקסימלית. (יש לי מחשב חזק).
רק הקלטה בפורמט DVD תואמת לנגנים אחרים. כלומר, חוץ מ-DVD בכל הפורמטים האחרים רק התוכנה של הכרטיס מסוגלת לנגן את ההקלטה.
הבעסה כאן שבDVD אין מספיק דחיסה ואז הקבצים יוצאים ענקיים.
בקיצור, לא מספיק להסתכל בנתוני מקסימום של הכרטיס. חשוב לקבל חוות דעת לגבי הדברים האלה גם כן.
בנוסף, כתוב שהוא תואם vista 64Bit אבל זה לא בדיוק נכון. כלומר, הוא עובד אבל לא תואם ב-100 אחוז. יש בעיות תאימות קטנות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

amittzor, היתרון של S-Video על קומפוזיט זה שהוא מעביר את ה-Chrominance וה-Luminance של התמונה על שני חוטים נפרדים. בקומפוזיט שניהם עוברים על חוט אחד. כתוצאה מכך, התמונה חדה יותר ב-S-Video.
plazma, הקלטה ישירה ב-DIVX/XVID לא עובדת לך טוב לא בגלל הכרטיס אלא בגלל בעיות תוכנה/קודקים. הכרטיס עצמו לא מקודד שום דבר אלא מעביר את התמונה למחשב ללא שום דחיסה. הדחיסה נעשית בתוכנה.
אגב, ה-PVR150MCE גם לא עובד במערכות הפעלה של 64 ביט.
plazma, הקלטה ישירה ב-DIVX/XVID לא עובדת לך טוב לא בגלל הכרטיס אלא בגלל בעיות תוכנה/קודקים. הכרטיס עצמו לא מקודד שום דבר אלא מעביר את התמונה למחשב ללא שום דחיסה. הדחיסה נעשית בתוכנה.
אגב, ה-PVR150MCE גם לא עובד במערכות הפעלה של 64 ביט.
עד עכשיו השתמשתי בכרטיס הכי מעפן שיש בשוק
http://www.ynet-shops.co.il/shop/Templa ... Id=7727979
לא מומלץ בכלל
מהיום שקניתי אותו רק צרות
http://www.ynet-shops.co.il/shop/Templa ... Id=7727979
לא מומלץ בכלל
מהיום שקניתי אותו רק צרות
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כאן, אגב, יש הסבר על הכבל שצריך:
http://www.hometheater.co.il/article01552
הכי כדאי לקנות את הכל בדרום ת"א, למשל, בלצר בשדרות הר ציון פינת לוינסקי. מתאם SCART ל-S-Video+Audio עולה 12-15 ש"ח וכך גם כבל S-Video באורך 1.5-2 מטר. מחנויות כמו הום סנטר ואייס מומלץ להתרחק. הכל שם מאוד יקר.
http://www.hometheater.co.il/article01552
הכי כדאי לקנות את הכל בדרום ת"א, למשל, בלצר בשדרות הר ציון פינת לוינסקי. מתאם SCART ל-S-Video+Audio עולה 12-15 ש"ח וכך גם כבל S-Video באורך 1.5-2 מטר. מחנויות כמו הום סנטר ואייס מומלץ להתרחק. הכל שם מאוד יקר.
pixies כתב:amittzor, היתרון של S-Video על קומפוזיט זה שהוא מעביר את ה-Chrominance וה-Luminance של התמונה על שני חוטים נפרדים. בקומפוזיט שניהם עוברים על חוט אחד. כתוצאה מכך, התמונה חדה יותר ב-S-Video.
אגב, ה-PVR150MCE גם לא עובד במערכות הפעלה של 64 ביט....
זה נכון אבל לא מדוייק. הדרייברים של הכרטיס חייבים "להסתדר טוב" עם הקודקים. שהרי הדרייברים של הכרטיס מפעילים את הקודקים. הדרייברים של הכרטיס שולחים את הסטרים לקודקים והם מחזירים סטרים דחוס. תוכנת ההפעלה של הכרטיס משתמש בסטרים כדי להציג את התמונה כפי שהיא לאחר הדחיסה וכן לשלוח את המידע לשמירה על ה-HDD.
לדעתי הבעיה בדרייברים או בתוכנה של הכרטיס ולא בקודקים.
בנוסף, הכרטיס לא מסתדר עם מדיה סנטר של מיקרוסופט. ישנם התנגשויות.
תודה, אני אבדוק את זה. דרך אגב - בניגוד למה שכתוב במדריך הזה, אני הצלחתי לגרום ל IRBLASTER שבא עם הכרטיס לעבוד בווינדוז 7 עם הפלאגין הפנימי של GBPVR.
אז אני מבין שאין כבל ישיר מסקארט ל SVIDEO, אלא רק באמצעות מתאם?
ולא ענית לי לגבי ההבדל - האם הוא משמעותי, או שרק וידאופילים יבחינו בו?
אז אני מבין שאין כבל ישיר מסקארט ל SVIDEO, אלא רק באמצעות מתאם?
ולא ענית לי לגבי ההבדל - האם הוא משמעותי, או שרק וידאופילים יבחינו בו?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

amittzor, נחמד לשמוע. אני ניסיתי לעבוד עם הפלאג אין הפנימי עם ויסטה ולא עבד לי. אולי זה בגלל שיש לי ערכה מקורית של מיקרוסופט ולא זאת שמגיעה עם ה-PVR150, שהיא שונה קצת.
יש כבל ישיר, אבל לא בטוח שזה ישתלם לך במחיר. בד"כ מוכרים כאלה מוכנים ב-50 ש"ח ומעלה... מתאם + כבל יעלו לך גג 25-30 ש"ח... יכול להיות שיש ב-ultrapro.co.il כבל כזה מוכן זול, אבל הם נמצאים בחיפה.
לדעתי בממירים של הוט ההבדל לעומת קומפוזיט הוא משמעותי. לגבי יס, לא יודע (שים לב שרק בחלק מממירי יס יש תמיכה ב-S-Video, כפי שציינתי במדריך ההוא).
יש כבל ישיר, אבל לא בטוח שזה ישתלם לך במחיר. בד"כ מוכרים כאלה מוכנים ב-50 ש"ח ומעלה... מתאם + כבל יעלו לך גג 25-30 ש"ח... יכול להיות שיש ב-ultrapro.co.il כבל כזה מוכן זול, אבל הם נמצאים בחיפה.
לדעתי בממירים של הוט ההבדל לעומת קומפוזיט הוא משמעותי. לגבי יס, לא יודע (שים לב שרק בחלק מממירי יס יש תמיכה ב-S-Video, כפי שציינתי במדריך ההוא).
תודה, אני אבדוק את זה. לדעתי בממיר שיש לי יש תמיכה.
לגבי הפלאגין הפנימי של GB-PVR - אני זוכר שהסתבכתי עם זה שעות בעת ההתקנה. בסוף הצלחתי לאלתר איכשהו, כשהרצתי את התוכנה במצב תאימות ל WINXP וזה עבד.
לגבי S-VIDEO - מצאתי כבל כזה בבית עם 4 פינים - ידוע לך מה ההבדל בין 4 ל 7 פינים?
לגבי הפלאגין הפנימי של GB-PVR - אני זוכר שהסתבכתי עם זה שעות בעת ההתקנה. בסוף הצלחתי לאלתר איכשהו, כשהרצתי את התוכנה במצב תאימות ל WINXP וזה עבד.
לגבי S-VIDEO - מצאתי כבל כזה בבית עם 4 פינים - ידוע לך מה ההבדל בין 4 ל 7 פינים?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

7 פינים זה בד"כ כבל לכרטיס מסך שיש לו גם קומפוננט (שזה עוד יותר איכותי מ-S-Video, אבל אין את זה בכרטיס הטלוויזיה).
4 פינים זה מספיק בהחלט ל-S-Video. נשאר לך לקנות רק מתאם SCART ב-12-15 ש"ח. אם לא בא לך לקפוץ לדרום ת"א, אז במחלקת החשמל של הסופרמרקט של חצי חינם (ראשון או חולון, ואולי גם בסגולה פ"ת) יש כזה ב-15 ש"ח.
4 פינים זה מספיק בהחלט ל-S-Video. נשאר לך לקנות רק מתאם SCART ב-12-15 ש"ח. אם לא בא לך לקפוץ לדרום ת"א, אז במחלקת החשמל של הסופרמרקט של חצי חינם (ראשון או חולון, ואולי גם בסגולה פ"ת) יש כזה ב-15 ש"ח.
קניתי את ה Compro M1F והתקנתי אותו
והאיכות פנומנאלית
ממש כרטיס מעולה
וזה עוד בלי חיבור S VIDEO
אלא עם חיבור RCA RCA רגיל
יש לי רק בעיה אחת שאני שומע זמזום כזה ברקע
אתה יודע אולי ממה זה נובע?
העלתי קטע מההקלטה http://uploadhyper.com/sebe7306a4e
והאיכות פנומנאלית
ממש כרטיס מעולה
העלתי קטע מההקלטה http://uploadhyper.com/sebe7306a4e
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האמת שלא ממש הצלחתי להבחין בזמזום.
זה יכול לנבוע מכבלים ארוכים ולא איכותיים של אודיו, הפרעות על האדמה, הארקה לא טובה בבית, 2 מכשירים שמחוברים לא לאותו שקע חשמל, וכו.
עוד דבר שאפשר לנסות זה לבקש מטכנאי הכבלים לשים isolator בכניסה של כבל ה-RF של הממיר, וגם להגביר למקסימום את עוצמת יציאת האודיו של הממיר (ואז הזמזום אמור להיות זניח יותר).
נסה גם להפוך את התקע חשמל של הממיר.
זה יכול לנבוע מכבלים ארוכים ולא איכותיים של אודיו, הפרעות על האדמה, הארקה לא טובה בבית, 2 מכשירים שמחוברים לא לאותו שקע חשמל, וכו.
עוד דבר שאפשר לנסות זה לבקש מטכנאי הכבלים לשים isolator בכניסה של כבל ה-RF של הממיר, וגם להגביר למקסימום את עוצמת יציאת האודיו של הממיר (ואז הזמזום אמור להיות זניח יותר).
נסה גם להפוך את התקע חשמל של הממיר.
מאיפה קנית וכמה עלה?puntox כתב:קניתי את ה Compro M1F והתקנתי אותו
והאיכות פנומנאלית
ממש כרטיס מעולה
העלתי קטע מההקלטה http://uploadhyper.com/sebe7306a4e...
תודה