ההמלצה שלי היא פלזמה PQ70 LG
עיצוב ללא תחרות בכל הפלאזמות שראיתי עד היום ,אין מתחרים ל LG בעיצוב .
היתרון הגדול , כל החלק הקידמי הוא חתיכה אחת של סרוכית שהמסגרת שלה צבועה בשחור מבריק ולא איזה אפור עכבר ,כך שאין הפרשי גובה ,יש מסך ובצדדיו ומעליו מסגרת עבה בשחור מבריק !!! .
ה LED האחראי על כיבוי-הדלקה ,כבוי בשעת פעולת הפלאזמה !!! הלוגו LG לא בולט .
לאחר כמה חודשים הצבעים מתאזנים והשחור יותר עמוק בהחלט שווה ל פנסוניק PV8 !!!.
אין בכלל צריבה !!! למרות אי הקפדה לחלוטין !!!.
העקב אכילס היא ש LG בחרה לא לשים ISF כיול מקצועי כמו בדגם הזה
http://www.hdtvtest.co.uk/news/lg-60pg7 ... 019133.htm
וחבל.
היתרון הגדול , כל החלק הקידמי הוא חתיכה אחת של סרוכית שהמסגרת שלה צבועה בשחור מבריק ולא איזה אפור עכבר ,כך שאין הפרשי גובה ,יש מסך ובצדדיו ומעליו מסגרת עבה בשחור מבריק !!! .
ה LED האחראי על כיבוי-הדלקה ,כבוי בשעת פעולת הפלאזמה !!! הלוגו LG לא בולט .
לאחר כמה חודשים הצבעים מתאזנים והשחור יותר עמוק בהחלט שווה ל פנסוניק PV8 !!!.
אין בכלל צריבה !!! למרות אי הקפדה לחלוטין !!!.
העקב אכילס היא ש LG בחרה לא לשים ISF כיול מקצועי כמו בדגם הזה
http://www.hdtvtest.co.uk/news/lg-60pg7 ... 019133.htm
וחבל.
יכול להיות שכן יש לך כיול מתקדם
נסה להחזיק menu בשלט ובטלויזיה יחד לכמה שניות לפחות 5 תראה האם מופיעה לך כניסה לתפריט טכנאים
או לחילופין ok +ok אני יודע שהאפשרויות האלה היו קימות בpq300r בעבר אבל כנראה שהורידו אותן אולי בpq70 הן עדיין קימות.
הpq70 מקבילה לpq6000 אני חושב .
התופעה מוכרת lg חסמו את הכניסה לתפריט זה בגירסאות תוכנה מתקדמות יותר.
תנסה תבדוק אולי יעבוד.
או לחילופין ok +ok אני יודע שהאפשרויות האלה היו קימות בpq300r בעבר אבל כנראה שהורידו אותן אולי בpq70 הן עדיין קימות.
תנסה תבדוק אולי יעבוד.
Re: יכול להיות שכן יש לך כיול מתקדם
תודה על האינפורמציה ,לא ברור לי למה לחסום את זה , אני אנסה בזהירות !!!iceflame כתב:נסה להחזיק menu בשלט ובטלויזיה יחד לכמה שניות לפחות 5 תראה האם מופיעה לך כניסה לתפריט טכנאים
תנסה תבדוק אולי יעבוד....
****PQ
30 אסיה -אמריקה.
300 מרכז אירופה.
3000 אנגליה .
PQ30 תמונות +מוזיקה .
PQ60 תמונות +מוזיקה +DIVX
PQ70 עם בלו ת'וס +DIVX+תמונות+מוזיקה.
לדעתי יש גם טעות בתפריט ברמת השחור ,גבוה שחור התמונה בהירה ,נמוך שחור התמונה כהה.
סה"כ פלאזמה שנותנת הכי הרבה תמורה לכסף .
מצוין
תספר האם עבד לך...
כעיקרון יש כמה אפשרויות בlg או שתפריטי isf פתוחים בתפריט הראשי ויש לך אפשרות לשנות אותם משם או שאתה עושה זאת תחת תפריט טכנאים הפנאלים זהים איכות התמונה זהה בכל הטלויזיות אני לא מבין גם למה לעשות חסימה כזו אבל יש לכך סיבה והיא מיתוג של דגמים.
כעיקרון יש כמה אפשרויות בlg או שתפריטי isf פתוחים בתפריט הראשי ויש לך אפשרות לשנות אותם משם או שאתה עושה זאת תחת תפריט טכנאים הפנאלים זהים איכות התמונה זהה בכל הטלויזיות אני לא מבין גם למה לעשות חסימה כזו אבל יש לכך סיבה והיא מיתוג של דגמים.