אהלן,
יש לי סרטים שהפכתי לVOB במחשב ואני רוצה להעביר אותם לPS3 (לא אלחוטית כי זה מתנתק)
אפשר לחבר אותו ישירות למחשב עם כבל רשת מוצלב או משהו?
ואז להעביר עם tversity?
חיבור PS3 ישירות למחשב
יש טריק שאתה יכול לעשות,
אם יש לך במחשב כרטיס רשת אלחוטי (או לא) בנוסף לחיבור רשת בלוח אם,
כל מה שאתה צריך לעשות זה פשוט לחבר עם כבל רשת את הPS3 לחיבור רשת במחשב,
להגיע בחלונות למסך של מתאמי רשת (תלוי איזה חלונות יש לך)
אז כל מה שנותר לעשות זה לסמן את שני החיבורים (איפה שהPS3 מחוברת + איפה שנתב/מודם מחובר)
לחצן ימיני בעכבר ולבחור צור גשר,
ככה הPS3 תהיה ברשת חוטית עם המחשב, וגם תקבל גישה לאינטרנט,
מבחינת להעתיק את הקובץ, אני לא משתמש בTVRESITY אבל יש את האופציה בPMS אבל הבנתי שהקובץ יוצא גדול,
אם יש לך DOK 4 גי'גה + MKV2VOB זאת האפשרות הכי פשוטה- הPS3 לא קורא קבצים גדולים מ-4 גיגה...
אם יש לך במחשב כרטיס רשת אלחוטי (או לא) בנוסף לחיבור רשת בלוח אם,
כל מה שאתה צריך לעשות זה פשוט לחבר עם כבל רשת את הPS3 לחיבור רשת במחשב,
להגיע בחלונות למסך של מתאמי רשת (תלוי איזה חלונות יש לך)
אז כל מה שנותר לעשות זה לסמן את שני החיבורים (איפה שהPS3 מחוברת + איפה שנתב/מודם מחובר)
לחצן ימיני בעכבר ולבחור צור גשר,
ככה הPS3 תהיה ברשת חוטית עם המחשב, וגם תקבל גישה לאינטרנט,
מבחינת להעתיק את הקובץ, אני לא משתמש בTVRESITY אבל יש את האופציה בPMS אבל הבנתי שהקובץ יוצא גדול,
אם יש לך DOK 4 גי'גה + MKV2VOB זאת האפשרות הכי פשוטה- הPS3 לא קורא קבצים גדולים מ-4 גיגה...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
ה PS3 כן קורא קבצים של יותר מ4 גיגה, אבל אי אפשר לשים כאלה עם דיסק און קי, כי FAT32 לא מתמודד עם גודל הקובץ הזה.
אפשר להעתיק קבצים יותר גדולים מ4 גיגה דרך הרשת, בעזרת תוכנות כמו tversity אן PMS.
אפשר להעתיק קבצים יותר גדולים מ4 גיגה דרך הרשת, בעזרת תוכנות כמו tversity אן PMS.
זאת בדיוק הסיבה שאני רוצה להעביר דרך הרשת כי הקבצים יותר מ-4 ג'יגה.Malcontent כתב:ה PS3 כן קורא קבצים של יותר מ4 גיגה, אבל אי אפשר לשים כאלה עם דיסק און קי, כי FAT32 לא מתמודד עם גודל הקובץ הזה.
אפשר להעתיק קבצים יותר גדולים מ4 גיגה דרך הרשת, בעזרת תוכנות כמו tversity אן PMS....
אז זה יעבוד אם אני אחבר אותו ישירות למחשב? (רק בשביל העברת קבצים