Apple חסמה את הפריצה שדרכה מבצעים JailBreak במכשירים חדשים
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
הפריצה הקרויה 24kPwn, ניצלה חור מסוים ב-bootrom, מי שמעוניין בפרטים טכניים יכול לקרוא עליהם כאן: http://www.theiphonewiki.com/wiki/index ... t_Overflow
Apple מצידה חסמה את הפירצה הנ"ל וכל המכשירים שיגיעו החל מהמשלוח הקרוב, יהיו חסינים מפני הפירצה הזו ובעצם, בשיטות הנוכחיות, לא ניתן יהיה לבצע בהם תהליך של JailBreak.
לפרטים נוספים:
http://www.icurrent.com/0129937008
לדעתי, כמו בכל משחק של חתול ועכבר בין פורצים ובין מאבטחים, זה רק עניין של זמן עד שתימצא פירצה חדשה...
Apple מצידה חסמה את הפירצה הנ"ל וכל המכשירים שיגיעו החל מהמשלוח הקרוב, יהיו חסינים מפני הפירצה הזו ובעצם, בשיטות הנוכחיות, לא ניתן יהיה לבצע בהם תהליך של JailBreak.
לפרטים נוספים:
http://www.icurrent.com/0129937008
לדעתי, כמו בכל משחק של חתול ועכבר בין פורצים ובין מאבטחים, זה רק עניין של זמן עד שתימצא פירצה חדשה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
העיכוב הוא עד שמשרד המשפטים וההגבלים העסקיים יוודאו שההסכם הכובל עם אפל עם שלושת חברות הסלולר הוא באמת חוקי ושהוא לטובת הצרכנים.
לדעתי בגלל שיש שליטה לכל השלושה ובגלל אופי ההסכם, על פניו יש התאמת מחירים ומניעת תחרות חופשית.
לדעתי זה סוג של קרטל וזה לא יעבור את משרד ההגבלים העסקיים. אם זה אכן ילך כמו שאני חושב, יעברו הרבה חודשים עד שנראה אפילו אייפון אחד על המדף.
לדעתי בגלל שיש שליטה לכל השלושה ובגלל אופי ההסכם, על פניו יש התאמת מחירים ומניעת תחרות חופשית.
לדעתי זה סוג של קרטל וזה לא יעבור את משרד ההגבלים העסקיים. אם זה אכן ילך כמו שאני חושב, יעברו הרבה חודשים עד שנראה אפילו אייפון אחד על המדף.
- oferlaor
- מנהל

בעיקר תוכנות שנוקפות מגבלות של אפל - התקנת תוכנות לא מורשות, תוכנות שמחליפות או משפרות תוכנות פנימיות (שליטה זריזה על פרמטרים, סמס זריז, החלפת הצורה של המסך הראשי).
בתאכלס, זה לא חסר למי שמראש לא מכיר את זה... הדברים שבאמת טובים כמו אפליקציות ומשחקים נגישים כרגיל.
בתאכלס, זה לא חסר למי שמראש לא מכיר את זה... הדברים שבאמת טובים כמו אפליקציות ומשחקים נגישים כרגיל.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
עופרoferlaor כתב:בתאכלס, זה לא חסר למי שמראש לא מכיר את זה... הדברים שבאמת טובים כמו אפליקציות ומשחקים נגישים כרגיל....
מספיקה העובדה שבלי JB אי אפשר לבטל את ה- EDGE, בשביל לא לוותר על הפריצה..
Giliboy כתב:עופרoferlaor כתב:בתאכלס, זה לא חסר למי שמראש לא מכיר את זה... הדברים שבאמת טובים כמו אפליקציות ומשחקים נגישים כרגיל....
מספיקה העובדה שבלי JB אי אפשר לבטל את ה- EDGE, בשביל לא לוותר על הפריצה.....
מה זה ה- EDGE ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
EDGE זה רשת הנתונים שנחשבת לנחותה יחסית ל 3G. בארה"ב יש כמה מפעילות סלולאר שמשתמשות בה כמו Cingular
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

אני לקוח של סלקום, בגלל שלא ביטלתי את הEDGE ואין לי חבילת גלישה, חייבו אותי על גלישה ארעית בסכום די שערורייתי של 100 ש"ח ל5Mb, בעבר הייתי מנטרל את האופציה דרך BossPrefs אך משום מה אחרי שעדכנתי את הקושחה לגרסה 3.0 הBossPrefs לא באמת חסם את אפשרות הגלישה הסלולרית ולכן האייפון התחבר אוטומטית לאינטרנט ואני "נקנס" ב100 ש"ח, אגב, לאחר שיחה עם שירות לקוחות של סלקום חסמתי את האפשרות לגלוש דרך המכשיר כך שזה לא יקרה יותר.
הגלישה בEDGE למיטב הבנתי היא מיושנת יותר מאשר גלישה בדור השלישי, אני משתמש באייפון מהדור הראשון ולכן זה רלוונטי, ייתכן שמי שיש לו3G גולש בדור השלישי ובמסגרת חבילת גלישה ולכן הוא לא צריך לבטל את הגלישה בEDGE
הגלישה בEDGE למיטב הבנתי היא מיושנת יותר מאשר גלישה בדור השלישי, אני משתמש באייפון מהדור הראשון ולכן זה רלוונטי, ייתכן שמי שיש לו3G גולש בדור השלישי ובמסגרת חבילת גלישה ולכן הוא לא צריך לבטל את הגלישה בEDGE
- oferlaor
- מנהל

צריך פשוט לחסום את זה דרך החברה. לפחות עם ORANGE אם לא מדליקים אז גם זה לא נגיש.
לגבי 24K, לפי מה שמדברים כרגע ברשת, המצב של ה-BOOT ROOM החדש לא כזה נורא והצליחו כבר לעשות לו JB. מה שכן, חסר להם עדיין פריצה נוספת בכדי לאפשר לזה להישאר כל הזמן פעיל (כרגע זה דורש חיבור USB למחשב, לא ממש פרקטי לעבוד עם מחשב צמוד לאייפון כל הזמן).
לגבי 24K, לפי מה שמדברים כרגע ברשת, המצב של ה-BOOT ROOM החדש לא כזה נורא והצליחו כבר לעשות לו JB. מה שכן, חסר להם עדיין פריצה נוספת בכדי לאפשר לזה להישאר כל הזמן פעיל (כרגע זה דורש חיבור USB למחשב, לא ממש פרקטי לעבוד עם מחשב צמוד לאייפון כל הזמן).
- oferlaor
- מנהל

בגרסאות האחרונות המכשיר מזהה את הספק ומכניס apn נכון בלי קשר למה שאתה עושה. הדבר היחיד זה להגדיר no data roaming אבל זה לא עובד אם מדובר בספק הסלולרי הראשי שלך...
בכל מקרה, יש עדויות על בעיות בבטריה אם מכניסים נתונים שגויים כי המכשיר מנסה בכח להשתמש ברשת.
בכל מקרה, יש עדויות על בעיות בבטריה אם מכניסים נתונים שגויים כי המכשיר מנסה בכח להשתמש ברשת.