DTS HD בסרט BD מלא
יש לי סרט ( היום שאחרי מחר ) אותה גרסא קיימת רק בDTS HD בסאונד
והמגבר שלי לא תומך בפורמטים החדשים
יש לי את ה C200
האם המכשיר יודע להפוך את זה ל DTS רגיל שאני כן אוכל לשמוע .
או פשוט אי אפשר לראות את הסרט בגלל האודיו המתקדם .
עזרה ,
תודה.
יש לי את ה C200
עזרה ,
תודה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
רגע, אני רוצה להבין: יש לך סרט, יש לך נגן, יש לך מגבר, ואתה לא ניסית להפעיל את הסרט ולראות איך הוא יעבוד???!!!big27 כתב:יש לי סרט ( היום שאחרי מחר ) אותה גרסא קיימת רק בDTS HD בסאונד
יש לי את ה C200
עזרה ,
תודה....
אגב, אם ברסיבר יש לך multi-channel input, אני חושב שאתה יכול לחבר c200 דרכו, כי עד כמה זכור לי הוא יכול להוציא את האות אנלוגי כבר
- Audioholic
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
איך אפשר לחבר את ה- C-200 ב- MULTI CHANNEL INPUT למגבר ? אין ל-C-200 יציאות אנלוגיות...
דימה ,dima_vy כתב:במצב כזה הייתי ממליץ לך לבדוק הגדרות אודיו בסטרימר. אני מניח שהוא מחובר לרסיבר עם כבל hdmi, או לחילופין, כמו שאמרתי קודם, תחבר c200 ל-multi channel input, כך תוכל גם להנות מ-dts-hd...
אבל למגבר שלי אין יכולות של DTS-HD ז"א הוא לא תומך בפורמטים החדשים .
איך אני עדיין אוכל לשמוע ב DTS HD ?
ולמה אתה מתכוון multi-chanel ?
תודה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
big27,
שני דברים:
1. Multi Channel Input - ברוב הרסיברים תוכל לראות מאחורה 6 או 8 כניסות אנלוגיות, המהוות למעשה כניסות לערוצים נפרדים (חיבורי RCA).
בחלק מהמקורות (נגנים או סטרימרים) תראה יציאות זהות, כאשר למעשה המקור מבצע את פענוח פס הקול (DTS, DD או הפורמטים המתקדמים), מעביר את הסיגנלים הלאה בנפרד לכל ערוץ והרסיבר לא מבצע פענוח, אלא הגברה וחלוקה לערוצים בלבד.
2. איך הסטרימר מחובר אצלך לרסיבר? באמצעות HDMI? אם כן - תגדיר בהגדרות הסאונד שלא יוציא DTS כ RAW, אלא כ PCM.
שני דברים:
1. Multi Channel Input - ברוב הרסיברים תוכל לראות מאחורה 6 או 8 כניסות אנלוגיות, המהוות למעשה כניסות לערוצים נפרדים (חיבורי RCA).
בחלק מהמקורות (נגנים או סטרימרים) תראה יציאות זהות, כאשר למעשה המקור מבצע את פענוח פס הקול (DTS, DD או הפורמטים המתקדמים), מעביר את הסיגנלים הלאה בנפרד לכל ערוץ והרסיבר לא מבצע פענוח, אלא הגברה וחלוקה לערוצים בלבד.
2. איך הסטרימר מחובר אצלך לרסיבר? באמצעות HDMI? אם כן - תגדיר בהגדרות הסאונד שלא יוציא DTS כ RAW, אלא כ PCM.
- Audioholic
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
נכון, רק שה-C200 לא מפענח את הפורמטים המתקדמים (מוציא רק את ה-CORE) אלא אם כן אתה מוציא אותם דרך HDMI (אז צריך מגבר עם HDMI שתומך בפורמטים האלה). כדי שתוכל להשתמש במגבר שלך ב-7.1 יציאות אנלוגיות ה-C-200 יהיה צריך לקודד את הפורמטים המתקדמים בעצמו (לא מבצע זאת לצערי לפי מפרט יצרן) ולהוציא אותם דרך יציאות אנלוגיות שלצערי לא קיימות אצלו.
נראה לי שבמצב זה הבחור ישמע רק סטריאו.תנתק את האופטי, תגדיר HDMI Audio = On ובהגדרה עבור DTS תעביר ל PCM....
אני מאמין שיש אפשרות להוציא את ה-DTS CORE דרך S/PDIF במקביל לתמונה דרך ה-HDMI. אני לא יודע האם יש אפשרות להגדיר את ה-HDMI כך שה- DTS CORE יצא דרכו, בכל אופן זאת הייתה אפשרות אופטימלית.
בקיצור אני חושב שכדאי לנסות לחבר HDMI יחד עם S/PDIF (לדוגמה דרך סיב אופטי) לרסיבר ולראות האם זה עובד.
מיכאל .
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
leshets,
עיין בהודעה הזו - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 937#859937
בדקתי את הנושא, וההסבר כפי שניתן לי מופיע שם.
אפשר לחבר גם כבל אופטי נפרד, להגדיר HDMI Audio=Off ולתת לפסקול לעבור בערוץ נפרד, אבל למה?
עיין בהודעה הזו - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 937#859937
בדקתי את הנושא, וההסבר כפי שניתן לי מופיע שם.
אפשר לחבר גם כבל אופטי נפרד, להגדיר HDMI Audio=Off ולתת לפסקול לעבור בערוץ נפרד, אבל למה?
הי אורי,
לפי מה שאני יודע (יתכן ואני לא מעודכן אבל ככה אני זוכר את זה
) PCM הוא פרוטוקול המעביר סטריאו. מכאן, מה שקורה ברגע שאתה מגדיר את זה כך זה בעצם סוג של DOWNMIX של ה-DTS ואתה מקבל פלט סטריאו לרסיבר. על אות זה אתה כמובן יכול להפעיל DPL ולשמוע כביכול ב-5.1 (לדוגמה) אבל זה לא DTS.
שוב זה איך שאני מכיר את פרוטוקול ה-PCM יתכן ויש עדכונים שאני לא מודע להם...
ראה גם: http://www.hometheater.co.il/article1203
זה מסביר, בין השאר, מה המאפיינים של PCM.
בכל אופן ברגע שאתה מחבר S/PDIF ומגדיר לנגן להעביר את ה-DTS CORE אתה אמור להבנתי לקבל DTS לכל דבר. אני ממש מקווה שה-PCH יודע לעשות את זה כי הזמנתי בעצמי ואני בונה על זה
כמובן שאם יש אפשרות להגדיר לו להעביר את ה-DTS CORE דרך ה-HDMI מה טוב...
לפי מה שאני יודע (יתכן ואני לא מעודכן אבל ככה אני זוכר את זה
שוב זה איך שאני מכיר את פרוטוקול ה-PCM יתכן ויש עדכונים שאני לא מודע להם...
ראה גם: http://www.hometheater.co.il/article1203
זה מסביר, בין השאר, מה המאפיינים של PCM.
בכל אופן ברגע שאתה מחבר S/PDIF ומגדיר לנגן להעביר את ה-DTS CORE אתה אמור להבנתי לקבל DTS לכל דבר. אני ממש מקווה שה-PCH יודע לעשות את זה כי הזמנתי בעצמי ואני בונה על זה
מיכאל .
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
מיכאל,
שווה לחכות למישהו שמכיר את הסטרימרים והמנגנון שלהם על בורים.
התשובה שלי ניתנה לאחר התייעצות עם מישהו כזה, אבל אולי הוא טעה - לך תדע.
בכל מקרה, PCM יכול להיות גם רב ערוצי.
שווה לחכות למישהו שמכיר את הסטרימרים והמנגנון שלהם על בורים.
התשובה שלי ניתנה לאחר התייעצות עם מישהו כזה, אבל אולי הוא טעה - לך תדע.
בכל מקרה, PCM יכול להיות גם רב ערוצי.
אורי אתה צודק,
ראה דיון רלוונטי מ-AVS: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=962495
אני עדיין תקוע בעידן ה-S/PDIF (שם אתה מוגבל לשני ערוצי PCM בלבד). השאלה האם ה-PCH באמת יודע להוציא DTS CORE (כנ"ל עבור DD) דרך ה-S/PDIF ? לי אין HDMI במגבר ומכאן הוא גם לא תומך ב-multi channel PCM ואני ממש לא רוצה להיתקע עם שני ערוצים ב-DB's בעלי פס קול מתקדם...
ראה דיון רלוונטי מ-AVS: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=962495
אני עדיין תקוע בעידן ה-S/PDIF (שם אתה מוגבל לשני ערוצי PCM בלבד). השאלה האם ה-PCH באמת יודע להוציא DTS CORE (כנ"ל עבור DD) דרך ה-S/PDIF ? לי אין HDMI במגבר ומכאן הוא גם לא תומך ב-multi channel PCM ואני ממש לא רוצה להיתקע עם שני ערוצים ב-DB's בעלי פס קול מתקדם...
מיכאל .