סבר פלוקר יקבל פרס מפעל חיים...
URIS , אם היית בשוק ההון, היית מבין, שאם יש מישהו שממותג כיודע כשלמעשה הוא לא יודע זה סבר פלוצקר
. אני עדיין זוכר שתמיד כשקראתי את הכתבות שלו התעצבנתי פחד , כי ידעתי שהמון אנשים הולכים להפסיד טונות של כסף בשוק רק בגלל שהם מאמינים לו
אם רוצים לקרוא על כלכלה , אזי זה גלובס ואחריו המוסף הכלכלי של הארץ . ואני עקב דיעותי הפולטיות לא ממש אוהב את הארץ , אבל עדיין כשהיה יוצא לי לראות אצל ברוקרים אחרים , הוא היה בבירור מבין עניין
לתת לסבר פלוצקר פרס , זה פשוט להשתמש בעוצמה של העיתון שלו לעשיית לובי . ממש לא מגיע לו
ולפני שיתחילו , אני אישית תפסתי אותו לא פעם כותב דברים שאי אפשר להסביר בשום תיאוריה כלכלית תקפה , מהיכן הוא היגיע לדיעה הזו ? אלוקים יודע . אבל כול האנליסטים שהכרתי בשוק ההון היו באותה דיעה כמוני על המקצועיות שלו
אם רוצים לקרוא על כלכלה , אזי זה גלובס ואחריו המוסף הכלכלי של הארץ . ואני עקב דיעותי הפולטיות לא ממש אוהב את הארץ , אבל עדיין כשהיה יוצא לי לראות אצל ברוקרים אחרים , הוא היה בבירור מבין עניין
לתת לסבר פלוצקר פרס , זה פשוט להשתמש בעוצמה של העיתון שלו לעשיית לובי . ממש לא מגיע לו
ולפני שיתחילו , אני אישית תפסתי אותו לא פעם כותב דברים שאי אפשר להסביר בשום תיאוריה כלכלית תקפה , מהיכן הוא היגיע לדיעה הזו ? אלוקים יודע . אבל כול האנליסטים שהכרתי בשוק ההון היו באותה דיעה כמוני על המקצועיות שלו
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
העיתונאי והכלכלן הכושל... 
Silence speaks louder than words
כותב בצורה ברורה, ולעתים קרובות גם לעיניין, אבל קראתי יותר מידי דברים שלו שהצביעו על חוסר הבנה בסיסית.
זכור לי מאמר שלו שהיה ממש מקומם, יומיים למחרת אסון המסוקים בשאר יישוב. המאמר היה דווקא על הבורסה, אך הוא הצליח לקשר את זה לאסון בצורה שאפשר לקרוא לה "ילדותית" אם לא סתם אווילית, וממש לא במקום בימים הקשים ההם.
זכור לי מאמר שלו שהיה ממש מקומם, יומיים למחרת אסון המסוקים בשאר יישוב. המאמר היה דווקא על הבורסה, אך הוא הצליח לקשר את זה לאסון בצורה שאפשר לקרוא לה "ילדותית" אם לא סתם אווילית, וממש לא במקום בימים הקשים ההם.
משה
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
מאיפה אתה יודע שאני לא בשוק הון ? אני דווקא כן ולא מעט ...truejoker כתב:URIS , אם היית בשוק ההון, היית מבין, שאם יש מישהו שממותג כיודע כשלמעשה הוא לא יודע זה סבר פלוצקר. אני עדיין זוכר שתמיד כשקראתי את הכתבות שלו התעצבנתי פחד , כי ידעתי שהמון אנשים הולכים להפסיד טונות של כסף בשוק רק בגלל שהם מאמינים לו
![]()
ולפני שיתחילו , אני אישית תפסתי אותו לא פעם כותב דברים שאי אפשר להסביר בשום תיאוריה כלכלית תקפה , מהיכן הוא היגיע לדיעה הזו ? אלוקים יודע . אבל כול האנליסטים שהכרתי בשוק ההון היו באותה דיעה כמוני על המקצועיות שלו...
מעולם לא החשבתי את סבר פלוצק כאנליסט או כיועץ השקעות , מה פתאום החלטת שהוא כזה ?
אף פעם לא קראתי אותו לפני ממוש/השקעה
מבחינתי הוא יותר כתב כלכלי חברתי.
על שוק ההון ונגזרותיו אני קורא דווקא בדה-מרקר ביזפורט גלובס כלכלסיט לפי הסדר הזה ....
ללא קשור אליו , את ממון אני קורא בהבטים אחרים ...כלכלה מיקרו - צרכנות - חברה - ניתוח חברתי/כלכלי/מדיני ושם הוא בולט בכתבות לא רעות , לא צריך לזלזל בו...
גם בתור כתב כלכלי חברתי הוא יותר מידי שוגה . בוודאי בהקשר הכלכליuris כתב: על שוק ההון ונגזרותיו אני קורא דווקא בדה-מרקר ביזפורט גלובס כלכלסיט לפי הסדר הזה ....
ללא קשור אליו , את ממון אני קורא בהבטים אחרים ...כלכלה מיקרו - צרכנות - חברה - ניתוח חברתי/כלכלי/מדיני ושם הוא בולט בכתבות לא רעות , לא צריך לזלזל בו......
ביזפורטאל הוא טוב אבל טיפה שיטחי מידי עבורי , ואני מוצא למשל שקריאת עיתון רגיל (לא אינטרנטי) , מועיל לי יותר , משום מה המידע "מתעכל" יותר טוב כך ו/או שגלובס הרבה יותר טוב במהדורה המודפסת שלו מאשר באתר שלו , שלא זוכר כבר מתי ביקרתי בו
כך שבנושאים האלו אני יותר צרכן של עיתונות כתובה , וסבר פלוצקר לקח את עמדת הכתב/מפרשן כלכלי ושוק הההון , ובתור שכזה לענ"ד הוא כשלון צורב
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

theAman,
ולמה אתה חושב שכתבתי את זה?
ולמה אתה חושב שכתבתי את זה?
MetalliJoe כתב:העיתונאי והכלכלן הכושל......
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

בנאדם קלאסי משכמו ומעלה, הלונדון הזה