צריך חוו"ד על samsung 42B430, (קצת דחוף לי) תודה
שלום,
אני אמור לקבל ביום שישי את הטלוויזיה הנ"ל (עדין לא שילמתי).
אני מעוניין לקבל חוות-דעת על המכשיר.
בבקשה אל תגידו דגם ישן וזהו.. במחיר של 3600 אני לא חושב שאני יכול לקבל משהו חדש יותר.
פשוט תגובות עינייניות אם יש, ואם יש טלוויזיה עדיפה באותו המחיר אני אשמח לשמוע.
תודה
בבקשה אל תגידו דגם ישן וזהו.. במחיר של 3600 אני לא חושב שאני יכול לקבל משהו חדש יותר.
תודה
- odi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אפשר להשיג את ה LG PQ300 ב 300 שח יותר ולא 1000 כמו שציינת.בוננזה כתב:בדקתי לגבי LG Q300 והיא יקרה יותר ב-1000 ש"ח בערך, וזה כבר יותר מידי.
לגבי SCART אמרו לי שיש, אבל למען האמת אין לי כבלים ואני חושב שבזמן הקרוב גם לא יהיה לי (לא מוכן לשלם להם בשביל התוכן שהם משדרים..)...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
בוננזה שלום לך .בוננזה כתב:שלום,
תודה...
למה דגם 430 . לך לכיוון של דגם b-450 . הוא יותר איכותי ויש לו מנגנון מיוחד לחדירת אור למסך .
ויש עוד תוספת בכמה כניסות .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
ODI, איפה אני יכול להשיג את ה PQ300 ב-3900 ש"ח?
חוץ מזה שמעתי שהיבוא מקביל שלהם נוראי וקיבלתי המלצה לא לקנות או המכשיר הנ"ל דרך יבוא פרללי.
אני מתנצל מראש בפני היבואן ורק מצטט את מה שנאמר לי, ואשמח אם תתקנו אותי (מדובר על אחריות ושרות).
9000es שלום, אני יודע שיש B450 אבל ההבדל יצא לי עוד 1000 ש"ח כמעט ואין לזה גבול.
התחלתי מתקציב של 2500 והגעתי ל-3600, נראה לי מוגזם להגיע לתקציב של 4500.
אני יודע שזה נשמע סכומים מצחיקים לחלק מהחברים כאן, ולמען האמת גם לי לא חסר כסף..
העיניין הוא שזו רק טלוויזיה ואני צופה בערך שעה-שעה וחצי ביום ואין לי סיבה להשתגע..
תמיד תהיה טלוויזה טובה יותר בעוד כמה גרוש וזה לא נגמר אף פעם (מכיר את זה מגלישת רוח ורכיבה על אופניים).
השאלה היא לא האם יש משהו טוב יותר אלא, האם המכשיר הנ"ל (B430) איכותי מספיק ונותן תמונה טובה.
tamos, אומנם התכנים הם מהמחשב, אך כמו שציינתי רובם המוחלט לא HD (ס'אומו.. ההורדה פשוט לא זזה
)
וגם אם יהיה HD אז בטח שלא יותר מ-720P (נכון לשנים הקרובות) כך שאני חושב שפלזמה בהחלט תספק אותי.
תודה לכולם,
אלון
חוץ מזה שמעתי שהיבוא מקביל שלהם נוראי וקיבלתי המלצה לא לקנות או המכשיר הנ"ל דרך יבוא פרללי.
אני מתנצל מראש בפני היבואן ורק מצטט את מה שנאמר לי, ואשמח אם תתקנו אותי (מדובר על אחריות ושרות).
9000es שלום, אני יודע שיש B450 אבל ההבדל יצא לי עוד 1000 ש"ח כמעט ואין לזה גבול.
אני יודע שזה נשמע סכומים מצחיקים לחלק מהחברים כאן, ולמען האמת גם לי לא חסר כסף..
העיניין הוא שזו רק טלוויזיה ואני צופה בערך שעה-שעה וחצי ביום ואין לי סיבה להשתגע..
תמיד תהיה טלוויזה טובה יותר בעוד כמה גרוש וזה לא נגמר אף פעם (מכיר את זה מגלישת רוח ורכיבה על אופניים).
השאלה היא לא האם יש משהו טוב יותר אלא, האם המכשיר הנ"ל (B430) איכותי מספיק ונותן תמונה טובה.
tamos, אומנם התכנים הם מהמחשב, אך כמו שציינתי רובם המוחלט לא HD (ס'אומו.. ההורדה פשוט לא זזה
וגם אם יהיה HD אז בטח שלא יותר מ-720P (נכון לשנים הקרובות) כך שאני חושב שפלזמה בהחלט תספק אותי.
תודה לכולם,
אלון
- odi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
קבל.בוננזה כתב:ODI, איפה אני יכול להשיג את ה PQ300 ב-3900 ש"ח?
tamos, אומנם התכנים הם מהמחשב, אך כמו שציינתי רובם המוחלט לא HD (ס'אומו.. ההורדה פשוט לא זזה)
תודה לכולם,
אלון...
יחד עם אחריות רשמית.
לדעתי בחנות , תחת לחץ פיסי מתון...
אפשר להוריד עוד קצת
http://www.sale4me.co.il/sale.asp?main_ ... ct_id=4526